Ezért nem szeretné elengedni a vezetőség. Txiki tárgyal az argentín szövetséggel, hogy tekintsenek el Messi szereplésétől. Mondjuk én örülnék, ha ott lenne az olimpián. Addigra már úgyis véget ér az alapozás nagy része, szal sok mindenből nem maradna ki. A BL-be meg nélküle is be KELL jutni.Ypsilon írta:Messiről Madridistaként: Fantasztikus játékos, őrizzétek, vigyázzátok!!!! Én örülök(nem azért mert Madridista vagyok), hogy megy az olimpiára, hanem mert láthatom játszani! Viszont félek, hogy a Barca ezt megsínylheti! Nem szeretném, ha Messi nélkül keljen harcba szálnotok a bajnoki címért!
Leo Messi
-
- Capitá del Barça
E'n Messit a vila'g legjob ja'te'kosa'nak tartom nagyon nagy tehetse'g me'g mindig pedig ma'r 2-3e've ja'tszik egy baja van sokat se'rult e's ey a csapatnak sem tesz jot
Messsi azóta a kedvencem, mióta a magyarok elleni válogatott debütálásán kiállították, nem tudom miért de ez volt a fordulópont
rögtön utánnanéztem, és a többi már jött magától, amúgy mindig is kedveltem a fiatal, tehetséges focistákat, de Messi egyből elvarázsolt
rögtön utánnanéztem, és a többi már jött magától, amúgy mindig is kedveltem a fiatal, tehetséges focistákat, de Messi egyből elvarázsolt
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
www.fcbarcelona.catLionel85 írta: Off: van valakinek képe Messiről az új Barça mezben?

Mezes képeknél, az egyiken szerepel.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy játékos még nem a világ, az edzőtáborban is fog rendesen edzeni a többiekkel, benne lesz a lábában pár meccs mire visszatér Barcelonába, de ez szerintem csak a Barça előnyére válik majd. Én megértem Leót, mert most vagy soha alapon megy Pekingbe, nem mindennap szerepelhet az ember egy olimpián.
Off: van valakinek képe Messiről az új Barça mezben?
Off: van valakinek képe Messiről az új Barça mezben?

Messiről Madridistaként: Fantasztikus játékos, őrizzétek, vigyázzátok!!!! Én örülök(nem azért mert Madridista vagyok), hogy megy az olimpiára, hanem mert láthatom játszani! Viszont félek, hogy a Barca ezt megsínylheti! Nem szeretném, ha Messi nélkül keljen harcba szálnotok a bajnoki címért!
- kilibarca
- Capitá del Barça
Ha nem sérül meg nem fárad el akkor nem bajVaratrix írta:Bocsi ha alulinformált vagyok, de ez miért bajNóbi írta:na szuper, Leo megy az olimpiára...![]()

De az biztos hogy nem kipihenten jön majd haza.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Bocsi ha alulinformált vagyok, de ez miért bajNóbi írta:na szuper, Leo megy az olimpiára...![]()

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Barça B
Az olimpiáról a meccseket közvetíti vmelyik adó?
Ne ma'r Leo a kira'ly legala'bbis nekem
-
- Jugador d'estrella
ma az egyik rádióműsorban felhívták sándor csikart,hogy mondjon vélenényt az eb-ről...
szerinte gyenge volt és nem volt olyan játékos akit érdemes megjegyezni...
"mert nem lehet elfelejteni puskást,pelé góljait, maradonnát vagy hogy MESSI hány játékost cselezett ki a gólja előtt,de az eb-n nem volt hozzájuk hasonló játékos..."
azért ez olyan egy barca drukkernek,mint disznónak a tokavakargatás...
szerinte gyenge volt és nem volt olyan játékos akit érdemes megjegyezni...
"mert nem lehet elfelejteni puskást,pelé góljait, maradonnát vagy hogy MESSI hány játékost cselezett ki a gólja előtt,de az eb-n nem volt hozzájuk hasonló játékos..."
azért ez olyan egy barca drukkernek,mint disznónak a tokavakargatás...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
http://www.youtube.com/watch?v=1wS4TdIB ... re=related
4:32-nél ott a válasz, hogy ki az aranylabdás...
Amúgy nézzétek, hogy 3:46-nál, Scholessal mit csinál
! Nem tudom követni a mozgását 
4:32-nél ott a válasz, hogy ki az aranylabdás...

Amúgy nézzétek, hogy 3:46-nál, Scholessal mit csinál

..................................
-
- Jugador del Barça
Most mit kell ezen annyit agyalni, amit a Zenit vezetői nyilatkoztak???????
Nem úgy értették, hogy Messi kell nekik!!!
hanem azért mondták azt amit mondtak... hogy érzékeltessék Arshavin kérőivel (jelenesetben a BARCÁ-val), hogy nem fogják odaadni potom pénzért...hanem elkérnek érte kb. 20-25M-t!! ENNYI!!!
Nem úgy értették, hogy Messi kell nekik!!!
hanem azért mondták azt amit mondtak... hogy érzékeltessék Arshavin kérőivel (jelenesetben a BARCÁ-val), hogy nem fogják odaadni potom pénzért...hanem elkérnek érte kb. 20-25M-t!! ENNYI!!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Az mekkora vicc hogy a Zenit Messit akarja Arshavinért...
Először elkapott a röhögőgörcs...
Azért nem említeném őket egy lapon... Az orosz eddig sehol se volt pedig már 27 éves...ez jelent valamit. Nem rossz játékos nem azt mondom, de azért álljon meg a nászmenet kedves orosz millerek.
A világ összes pénzéért nem viheti el senki innen Messit. 

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
- robbyt
- Barça B
Hiába vigyáznak rá,kiszámíthatatlan!Úgy félnek tőle a védők,mint a tűztől!Remélem látjuk majd az olimpián és főleg hogy nem sérül le!gabimessi92 írta:Messinek minden megmozdulása klasszis. Csak attől félek h mostmár naon vigyáznak rá és alkata nem olyan erős. PL Ballack v Gomez. De eggyik sem ér ennyit.
-
- Barça C
Messinek minden megmozdulása klasszis. Csak attől félek h mostmár naon vigyáznak rá és alkata nem olyan erős. PL Ballack v Gomez. De eggyik sem ér ennyit.
'Més que un club'
„Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is" - Johan Cruyff
A győztesek nem születnek, hanem azzá válnak!
"Estic molt content d'estar aquí"
„Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is" - Johan Cruyff
A győztesek nem születnek, hanem azzá válnak!
"Estic molt content d'estar aquí"
-
- Barça C
- Kapcsolat:
a legjobb játékos a világon!! nem láttam még senkit így focizni akkor szerettem meg amikor a realnak a 92.percben mesterhármast ért el
és soha de soha nem fogom elfelejteni a getafe elleni gólját

és soha de soha nem fogom elfelejteni a getafe elleni gólját
a barca több mint egy klub
- Deus
- Boixos Nois
fu, ez nekem is az egyik kedvencemLionel85 írta:A tavalyi Copa Américán viszont egyenesen csillogott, Mexikónak lőtt gólját sosem feledem: http://www.youtube.com/watch?v=e5orXdWw ... re=related

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Én még mindig kétkedve fogadom Leot
Mármint nem a játékát, hanem akár lehet ő is a fekete bárány. Mivel ő a csapat szinte egyedüli legjobbja, ezáltal vezér szerep az övé, és ettől elszállhat, akármit is nyilatkozik.
pl. a Ronie féle gólöröm, ami akár tisztelgés is lehet..... na mind1, azt a vonalat hagyom. Ez már összeesküvéselmélet

pl. a Ronie féle gólöröm, ami akár tisztelgés is lehet..... na mind1, azt a vonalat hagyom. Ez már összeesküvéselmélet

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A tavalyi Copa Américán viszont egyenesen csillogott, Mexikónak lőtt gólját sosem feledem: http://www.youtube.com/watch?v=e5orXdWw ... re=related

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Pedig amikor megkapta a lehetőséget (Szerbia, Mexikó) élt is vele rendsen. Pekerman bánta is, hogy Németország ellen nem hozta be. 

in to exile
2006-os VB-n is inkább csak csereként játszott a Crespo-Saviola duó árnyékában. Két év múlva biztos máshogy lesz.gabimessi92 írta:A válogatottban még annyira nem láttam játszani Leo-t. Most be kell pórólnom.