Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Henrique kölcsönbe megy, Milito minimum fél évig nem játszhat, Oleguer nem tudom, Marquez marad. Egy szezon során ezeknek a játékosoknak közel 50 meccset kell lejátszaniuk. Az fizikailag lehetetlen, hogy minden meccset ugyanaz a négyes játszon végig. Szal egyáltalán nem sok az a 8 védő....vagy mennyiMessi-#19 írta:igen és Milito félig Márquez és ole teljesen kilőve. 4 posztra 7 ember sztm igazán nem kevésCapon írta:Na most még egy védő érkezik (Henriqué). Nincs mese szerintem Márquez, Oleguer menni fog. Marha sokan lesznek sőt már vannak hátúl. Év közben arról volt szó, hogy szükiteni akarják a keretet pár játékossal. Na most ha jól számolom 10-en vannak csak hátúl jelen pillanatban (Milito, Márquez, Puyol, Alves, Sylvinho, Abidal, Oleguer, Cáceres, Piqué, Henriqué)
Gratulálok.norbert55 írta:Nem kell Hernanes.
Malouda,Hernanes,Adebayor.
Ők kellenek.Más nem.
Mert az egész orosz csapat [auto_cenzúra] volt, ugy nehéz villogni. Klose, vagy Ballack elég nagy játékosok, sokat bizonyitottak már, de a spanyolok ellen ők sem tudtak egy egyeneset a labdába rugni.Télleg nagy zsákbamacska, de még mindig inkább ő, mint a Malouda vagy a Silva.Messi-#19 írta:én is. remélem nem. nagggggyon nagy zsákbamacska. és láthattátok a spanyolt rutinos védőknél megállt mindennorbert55 írta:Begiristan szerint Arshavin-ért még küzdeni fogunk.Erre kíváncsi leszek h megszerezhetjük-e.
én is. remélem nem. nagggggyon nagy zsákbamacska. és láthattátok a spanyolt rutinos védőknél megállt mindennorbert55 írta:Begiristan szerint Arshavin-ért még küzdeni fogunk.Erre kíváncsi leszek h megszerezhetjük-e.
igen és Milito félig Márquez és ole teljesen kilőve. 4 posztra 7 ember sztm igazán nem kevésCapon írta:Na most még egy védő érkezik (Henriqué). Nincs mese szerintem Márquez, Oleguer menni fog. Marha sokan lesznek sőt már vannak hátúl. Év közben arról volt szó, hogy szükiteni akarják a keretet pár játékossal. Na most ha jól számolom 10-en vannak csak hátúl jelen pillanatban (Milito, Márquez, Puyol, Alves, Sylvinho, Abidal, Oleguer, Cáceres, Piqué, Henriqué)
szerintem hülyeség szűkíteni mert ha megnézed más csapatokban 2x ennyien vannakCapon írta:Na most még egy védő érkezik (Henriqué). Nincs mese szerintem Marquez, Oleguer menni fog. Marha sokan lesznek hátúl. És év közben arról volt szó, hogy szükiteni akarják a keretet pár játékossal. Na most ha jól számolom 10-en vannak hátúl jelen pillanatban (Milito, Márquez, Puyol, Alves, Sylvinho, Abidal, Oleguer, Cáceres, Piqué, Henriqué)
Sőt, ez 4-3-3, amit eddig játszottunk. A másikban meg Messi az irányitóMessi-#19 írta:te 4-3-1-2-t mondtál és 4-3-2-1-et írtál leAlberto10 írta:átállunk egy 4-3-1-2-re ami így fog kinézni:
--------------------V.V---------------------
Alves-----Puyol------Cáceres-----Abidal
-----------------Touré---------------------
-----Xavi--------------------------Iniesta-
-Messi---------------------Arshavin/Silva
--------------Henry/Ade vagy aki érkezik
te 4-3-1-2-t mondtál és 4-3-2-1-et írtál leAlberto10 írta:átállunk egy 4-3-1-2-re ami így fog kinézni:
--------------------V.V---------------------
Alves-----Puyol------Cáceres-----Abidal
-----------------Touré---------------------
-----Xavi--------------------------Iniesta-
-Messi---------------------Arshavin/Silva
--------------Henry/Ade vagy aki érkezik
jó de vkinek adni kellene előre a labdákat:D egyik se nagy spíler azért ebben:Dnorbert55 írta:A 4-2-4 akkor lenne használva ha mondjuk kell nekünk a gól vesztésre állunk ijenkor 2 szűrő lenne a védekezés miatt és így 4 csatár lenne a pályán.djtrack írta:nekem csak annyi a bajom ezzel h Xavi padozna? amúgy jó ötletek nekem tetszenek!!! de én még mindig Drogbát meg Maloudat kérném Eto-ért:Pnorbert55 írta:Akkor már én is írok hamár mindenki ír![]()
![]()
A kapus+4 védő alap azt most hagyjuk.
4-2-4
------------Touré------Keita--------
Messi-----------------------------Malouda
------------Adebayor----Henry--------
nekem csak annyi a bajom ezzel h Xavi padozna? amúgy jó ötletek nekem tetszenek!!! de én még mindig Drogbát meg Maloudat kérném Eto-ért:P[/quotedjtrack írta:norbert55 írta:Akkor már én is írok hamár mindenki ír![]()
![]()
4-2-4
A 4-2-4 akkor lenne használva ha mondjuk kell nekünk a gól vesztésre állunk ijenkor 2 szűrő lenne a védekezés miatt és így 4 csatár lenne a pályán.djtrack írta:nekem csak annyi a bajom ezzel h Xavi padozna? amúgy jó ötletek nekem tetszenek!!! de én még mindig Drogbát meg Maloudat kérném Eto-ért:Pnorbert55 írta:Akkor már én is írok hamár mindenki ír![]()
![]()
4-2-4
nekem csak annyi a bajom ezzel h Xavi padozna? amúgy jó ötletek nekem tetszenek!!! de én még mindig Drogbát meg Maloudat kérném Eto-ért:Pnorbert55 írta:Akkor már én is írok hamár mindenki ír![]()
![]()
4-2-4