Na megjártam Barcelonát és Salout.
Hát csodálatos hely...
Barcelonában sajnos csak két napot töltöttem az nem sok mindenre elég de azért amiket nagyon ajánlanak azokat megnéztem.Gaudi munkássága elképesztő,hihetetlen ember volt,hihetetlen fantáziával.Nem vagyok oda a templomokért meg ilyenek de a Sagrada Familia lenyűgözött....
Persze a Nou Campot se hagyhattam ki.Parádés.Egy kis csalódás ért mondjuk,mert szerintem kamu öltözőt mutattak de azt a túra végére el is felejtettem.
Sajnos az új mezeket akkor még nem mutatták be így a Botigában csak egy sállal meg egy bögrével illetve két nyalókával gazdagodtam,de lenyűgözött a választék.
Lenyűgöző mennyire él az a város egyszer mindenkinek meg kell nézni.
Rumig:
A Barceloneta strandon éjszaka is sok embert láttam de aludni csak csöveseket.Viszont a Sants állomásnál jó sok ember éjszakázik szóval ha a strand nem jön be akkor az állomásnál is aludhattok vagy a reptéren.
Antiimperialista:
Hát már nekem is nagy szerelmem a Port Aventura.
Mi Salouban nyaraltunk a szállástól kb 10 perc sétára volt.Nem ültem fel mindenre csak a nagyobb attrakciókra de azokra többször is.Felejthetetlen élmény.Megyünk jövőre is.
Nekem mondjuk egy óra volt a leghosszabb sorban állás de a menet végére el is felejtettem mennyit kellett várni.
A Park pedig maga a csoda.Nagyon szépen ki van alakítva szóval szerintem már hinták nélkül is élmény lenne benne sétálni.
Salouban pedig tényleg minden korosztály megtalálhatja a számításait.Életem legszebb hete volt ajánlom mindenkinek a környéket,jó strandok,jó csajok....
Ja és ugye pont az Eb alatt voltunk,a negyed meg az elődöntőt ott néztük...hát ég és föld az ottani és az itteni focikultúra.Meccs után özönlöttek az emberek az utcára ünnepelni,hatalmas hangulat volt.
Megérkezésünkkor pedig pont az oroszok ejtették ki a hollandokat sajnos...Nagyon durva volt látni amint a holland apuka sír a kisfiával a csapata miatt...
Ha van rá igény majd nyomok fel pár képet.