Az Isten éltessen Benneteket nevetek napján erőben, egészségben! Sok boldogságot, minden jót!
Csababarca!
Téged különösen is áldjon meg minden jóval és széppel!

Ja. Tudni kell az ellenfelet megválasztani. A profi boksz egyenlő a cirkusszal. Sok a bohóc.matyi02 írta:Balzsai nagyon nyert gyerekek xD ez egy álat abár edig is tudtuk
Ugyan ezt mondom én haveromék aszem hoznak jegyet de lehet a helyszinen pár százat kel fizetni nem tom én holnap megyekDaveN írta:jaja én megyek pár haverral. szted mi értelme van bemenni egy szalonba jegyért hogy ha ingyenes a progi?? nem egyszerűbb ha csak odamész és beengednek?? minek a jegy???matyi02 írta:Valaki jön RENAULT napra ???![]()
![]()
jaja én megyek pár haverral. szted mi értelme van bemenni egy szalonba jegyért hogy ha ingyenes a progi?? nem egyszerűbb ha csak odamész és beengednek?? minek a jegy???matyi02 írta:Valaki jön RENAULT napra ???
Onnan hogy barcások vagyunk és ez különleges!bouba írta:Boldogat!
Egyébként mi ez a haragudós szmájli??
Honnan kéne nekünk ezt tudni?
Boldog Születésnapot és jobbulást a torkodra!Ilúvatar írta:khm...
MQuC írta:Sziasztok! Van egy XXL-es Tavalyi neonsárga idegenbeli barca mezem. véletlen vettem meg. és az xxl még rám is nagy. Ha érdekel vkit, küldjön Privit. Ár NAGYON alkuképes.
MQuC írta:Sziasztok! Van egy XXL-es Tavalyi neonsárga idegenbeli barca mezem. véletlen vettem meg. és az xxl még rám is nagy. Ha érdekel vkit, küldjön Privit. Ár NAGYON alkuképes.
Boldogat!Ilúvatar írta:khm...
ma van a szülinapom![]()
![]()