2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez így igaz, de amúgy elképesztően tudja vinni a hátán a csapatot, és sztem természetes hogy van nála is formahanyatlás....redlions írta:Teljesen egyetértek!Laja írta:Seva Puyolt is ugyanúgy megverte, meg a Drogba, meg a Duff is. Ezzel nem Puyolt akarom bántani, de egyikük se villámléptű, és valóban Puyolnak is kb. annyi kapitális hibája volt az idényben mint amennyi Oleguernek, meg kb. ugyanannyi mentésük is volt.
És nem tudom valaki emlékszik-e azokra az időkre mikor Puyol felkerült a nagycsapathoz (akkoriban még bal hátvédet is, meg jobb hátvédet is játszott, ha jól emlékszem) az akkoriban elvesztett meccsek fele Puyol "ügyetlenkedésén" ment el.
Azért idén volt pár kapitális hibája Puyolnak is...Vito írta:ez ok. én a mostani és az elmúlt idényre gondolva mondtam ezt
Teljesen egyetértek!Laja írta:Seva Puyolt is ugyanúgy megverte, meg a Drogba, meg a Duff is. Ezzel nem Puyolt akarom bántani, de egyikük se villámléptű, és valóban Puyolnak is kb. annyi kapitális hibája volt az idényben mint amennyi Oleguernek, meg kb. ugyanannyi mentésük is volt.
És nem tudom valaki emlékszik-e azokra az időkre mikor Puyol felkerült a nagycsapathoz (akkoriban még bal hátvédet is, meg jobb hátvédet is játszott, ha jól emlékszem) az akkoriban elvesztett meccsek fele Puyol "ügyetlenkedésén" ment el.
Az nem én voltam...Barcaforever írta:Néhányan olyan meggondolatlanok vagytok.2-3 meccse mindenki itt szídta...........Azzé nem 1 góltól mentett meg minket.Ha jól emlékszem akko az Albecete ellen rúgta ki a gólvonalról a lasztit amelyik meccset pont 1-0ra nyertünk egy Eto'o bombával.Arra emlékszem a Villareal előtt volt az a meccs.Nah ha nem rúgja ki akko most hol tartanánk?Nem biztos, h itt.redlions írta:Most már van topicja!
Amúgy bizonyított! Többszőr javította Puyolt.
Korábbi meccseken nem egyszer volt, hogy a riporter az ő nevét mondta, pedig Belletti v. Gio volt ott az esetnél.... Barça szintű és őskatalán!
Egyet értek!LG írta:A Sevás esetre visszatérve...1 ilyen csatár ellen 1 az 1ben senkinek sinncs esélye, a legjobb védonek sincs.
azért ez így nem teljesen igaz. Puyol a világ egyik legjobb belsővédőjeLaja írta:Seva Puyolt is ugyanúgy megverte, meg a Drogba, meg a Duff is. Ezzel nem Puyolt akarom bántani, de egyikük se villámléptű, és valóban Puyolnak is kb. annyi kapitális hibája volt az idényben mint amennyi Oleguernek, meg kb. ugyanannyi mentésük is volt.
Néhányan olyan meggondolatlanok vagytok.2-3 meccse mindenki itt szídta...........Azzé nem 1 góltól mentett meg minket.Ha jól emlékszem akko az Albecete ellen rúgta ki a gólvonalról a lasztit amelyik meccset pont 1-0ra nyertünk egy Eto'o bombával.Arra emlékszem a Villareal előtt volt az a meccs.Nah ha nem rúgja ki akko most hol tartanánk?Nem biztos, h itt.redlions írta:Most már van topicja!
Korábbi meccseken nem egyszer volt, hogy a riporter az ő nevét mondta, pedig Belletti v. Gio volt ott az esetnél.... Barça szintű és őskatalán!
Kivánságod parancs!Kluivert55 írta:Én is így gondolom, bár a nevét rendesen leírhatták volna ha már ez a topic neve is! Így olyan nemecsek ernős lett az egész! Én már többször írtam, hogy nagyon szimpi és nincs vele semmi problémám és tényleg őskatalán ez eddig az én figyelmemet is elkerülte !redlions írta:Most már van topicja!
Én is így gondolom, bár a nevét rendesen leírhatták volna ha már ez a topic neve is! Így olyan nemecsek ernős lett az egész! Én már többször írtam, hogy nagyon szimpi és nincs vele semmi problémám és tényleg őskatalán ez eddig az én figyelmemet is elkerülte !redlions írta:Most már van topicja!