Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy kiegészítő amivel betöltheted a játékot 2008tól egészen 2023ig vagy meddig. A keretek meg nyilván mások.Lionel85 írta:Mit jelent ez az időgép?Victor_Valdes írta:Én az Evertonnal kezdtem egyet. Az fmhungaryn van egy bizonyos időgép nevezető letöltés, ott megnéztem ki milyen számokkal bír majd, pá játékos tehát így érkezett.
Mit jelent ez az időgép?Victor_Valdes írta:Én az Evertonnal kezdtem egyet. Az fmhungaryn van egy bizonyos időgép nevezető letöltés, ott megnéztem ki milyen számokkal bír majd, pá játékos tehát így érkezett.
Rosszul gondolod. Ugyanis amikor kijön, október-november környékén, az angol. Utána csinálják meg a magyaritást. Tehát nincs angol és magyar verzió. Csupán magyaritás kérdése.MichaaBee írta:ez gondolom a magyar verzió. és az angol mikor fog?VictorValdes19 írta:október-november környékén szoktak megjelenniMichaaBee írta:nem tudja vki, h mikor jelenik meg a football manager 09??
köszi szépen! így mindjárt jobbPerrero írta:jobb klikk a "játékos mezére" a taktikai képernyőn és huzd oda ahova akarodfir3bird írta:Vki segítsen pls!! HOgyan lehet "nyilazni" a posztoknál? pl hogy a két szélső védőnek legyenek felfutásai? előre is kösziiiiiii
ez gondolom a magyar verzió. és az angol mikor fog?VictorValdes19 írta:október-november környékén szoktak megjelenniMichaaBee írta:nem tudja vki, h mikor jelenik meg a football manager 09??
október-november környékén szoktak megjelenniMichaaBee írta:nem tudja vki, h mikor jelenik meg a football manager 09??
Igen, a befejezése és higgadtsága miatt gólerősnek bizonyult. Megfontolom.Frank Rijkaard írta:Őt szvsz nagyon nagy hiba eladni, rettentő jó playa, ha jól használod akár egy aranylabda(!) is leeshet neki.Victor_Valdes írta:
Távozásra ítéltek:
-CahillNálam nagyon bevált, amikor támadó középpályásként lépett föl a csatárok közé.
Őt szvsz nagyon nagy hiba eladni, rettentő jó playa, ha jól használod akár egy aranylabda(!) is leeshet neki.Victor_Valdes írta:
Távozásra ítéltek:
-Cahill