Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Viszont ami a rövid hírekbe szerepel 15 millió euró az szerintem abszolút nem sok érte...sőt.LG írta:Én se bánnám, ha ide jönne, csak ne kérne pofátlanul nagy összeget a Zenit érte, mert az a 25 millió font rengeteg.
Sztem ez nálunk nem működne sztem, mert Messi nem a középályára való, + Xavi is más tipusu játékos. De abban 1et értek, h Ini jó a bal oldalra, sőt, 1000x inkább ős, mint a Malouda, Arsavin, Silva trió vmelyike. .Fernando írta:Ugyanmár Assulin még fiatal. Cserének tökéletes lenne. De ide azért kell egy bal odlali játékos, vagy aki be tudja játszani a bal oldalt. Igazából Iniesta is tökéletes lenne erre...
---------touré---------
-messi---------iniesta
---------xavi----------
Milánféle rombusz.
eurobarca rövid hírek?norbert55 írta:Ezt am honnan vettétek h Arshavin a Chelsea-be ment?
Pedig Pep kijelentette h rá+Victor Sánchez,Vázquez,és Pedrito-ra is számít.MichaaBee írta:ezzel én is egyetértek, de Gai-nak még kell egy-két év. csakhát tavaly ugyanez volt Giovával!norbert55 írta:Mivel Silva nem jön ide mert nem fizetünk érte amennyit kell(sajna).Szal ezért lehet h Gai lenne Ronnie utódja.Olyan felállásban amiben nincs szélső(az alap taktikában)abba a csapatban elég 2 szélső(Messi,Gai).![]()
![]()
![]()
ezzel én is egyetértek, de Gai-nak még kell egy-két év. csakhát tavaly ugyanez volt Giovával!norbert55 írta:Mivel Silva nem jön ide mert nem fizetünk érte amennyit kell(sajna).Szal ezért lehet h Gai lenne Ronnie utódja.Olyan felállásban amiben nincs szélső(az alap taktikában)abba a csapatban elég 2 szélső(Messi,Gai).
soadroli írta:Egy Adebayor-Eto'o csere?Az jó lenne???
Malouda nincs a célpontok közt. A Chelsea akarta belevonni egy üzletbe. Malouda+cash=Eto'o. Nem a Barca akarja Maloudát. Volt róla szó, de semmi komoly. Remélem most sem. Sosem éreztem Maloudát akkora nagy játékosnak. Olyan Govou szintű nálam.norbert55 írta:Ha Laportáék nyernek a köv.héten Malouda,Arshavin,és Adebayor lesz a célpont.És Eto'o+Ronnie eladása.
Szerintem annyit nem. De egy 3 millióért ha elvinné a Pana akkor már jól járnánk.matyi02 írta:Fernando írta:Oleguer szerintem elfog szerződni ha nem a Panathinaikoszba akkor máshová. Vele idén sem nagyon lehetett számolni. Általában sérült volt ha meg nem volt az akkor szerencsétlenkedett a pályán.
Talán Piqé ára visza tud jöni :Dvagy anyit nem ér ???