2008.07.06. 22:45:38
Én úgy gondolom, hogy itt a motiváció sokkal erősebb volt azokban akik azt akarták, hogy távozzanak. Én ha magamat veszem példának, akkor egy népszavazáson akkor megyek el feltétlenül, ha a kérdéssel egyetértek, vagy parlamentáris választáson akkor szavazok (mivel engem hidegen hagy), ha at gondolom, hogy elegem van a jelenlegi vezetésből. Ezért hiszem, hogy itt azokat jobban hajtotta, s feltétlenül szavazásra késztette, akik a váltást szerették volna. Ezt az internees felmérések is alátámasztják. Tehát a többség szerintem Laporta-ék mellett áll, mivel a nemre szavazók sokkal nagyobb arányban jelentek meg. Úgy hiszem, hogy a távozás pártiak kb. 80%-a, míg a Laporta pártiak csupán 20-30%-a vett részt. (azok akik végképp Rosell ellenesek, vagy megalkuvás nélkül Laporta pártiak)
Természetesen érződik a véleményemen, hogy részrehajló vagyok, azonban azt túlzásnak tartom, hogy Laporta-nak illene lemondani, ezt akartam megcáfolni, illetve azt is, hogy ez a vélekedés badarság lenne.
Ez pedig nem változtat a tényen, hogy a hivatalos szavazáson elbuktak, de arra sem szólítja fel őket, hogy lemondjanak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
torrestoni 2008.07.06. 22:50:14-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton