Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NEm is nagyképű egyébként meg ezt nézd meg http://youtube.com/watch?v=CttV6GPif4k iniesta mikor fog ilyet csinálniLG írta:Haggyuk már Quaresmát...egy csomó zsetonba bele kerülne, aztán akkora szükségünk nincs rá. Azon a poszton Iniesta is nagyon jól el tud játszani, és ő nála biztos nem jobb a nagyképű portugál.ge3yra írta:Szerintem ha a vezetőség már annyira megakarná erősíteni a csapatot ne Arshavint,adebayort igazolják le hanem Quaresmát......
Haggyuk már Quaresmát...egy csomó zsetonba bele kerülne, aztán akkora szükségünk nincs rá. Azon a poszton Iniesta is nagyon jól el tud játszani, és ő nála biztos nem jobb a nagyképű portugál.ge3yra írta:Szerintem ha a vezetőség már annyira megakarná erősíteni a csapatot ne Arshavint,adebayort igazolják le hanem Quaresmát......
ITT ELOLVASHATODge3yra írta: most henrique-t már leigazoltuk?csak azért mert a transfermarkt.de szerint már barca játékos... lehet tájékozatlan vok..
huntellaar és VDV és kész is a csapat,nemkell ide más,tökéletesen képesek betölteni az űrt,iniesta meg eléggé jó szinten képes jáccani bármien poszton,uh szerény véleményem szerint hleb sem kéne,inkább a hamburgi srác,...besz@rok ha az atletico veszi meg,ráadásul 15 millát adnának érte,mi 25ért tui elhozhatnánk,és őt szal senkinek sem kéne bemutatni...Johnny írta:hozni kéne: Silva/Arshavin Huntellaar
kezdő középcsatár nem kell- Henry
középre Van Der Vaart
Silva kb ugyanolyan jó mint ArshavinFricy78 írta:Silva-t és Villa-t én is szívesen látnám gránátvőrős-kékben, de sajnos úgy néz ki, h. akármekkora csődben is van a valencia nem akarja eladni őket, pedig Etoo és Ronie (ha távoznak) helyére mindenképpen kellene egy-egy jó játékos.Mental_Theo írta:Silva és Villa már teljesen kiesett a képből?
most már Arsavin és Adebayor kell? mert a valenciások jobban össze tudnának játszani, van spanyol rutinjuk, és beszélik a nyelvet..
Silva-t és Villa-t én is szívesen látnám gránátvőrős-kékben, de sajnos úgy néz ki, h. akármekkora csődben is van a valencia nem akarja eladni őket, pedig Etoo és Ronie (ha távoznak) helyére mindenképpen kellene egy-egy jó játékos.Mental_Theo írta:Silva és Villa már teljesen kiesett a képből?
most már Arsavin és Adebayor kell? mert a valenciások jobban össze tudnának játszani, van spanyol rutinjuk, és beszélik a nyelvet..
egyetértek nagyon is ja meg ráadásul eto meradhtana igazán!badboyracing írta:amit a ruszkik csinálnak az már szánalmas..!
arsavin egy középszintü bajnokságban,és az EB két meccsen villogot és 30 kiló? jujj ..eto meg 20..azér..pff
henryt 24ért vettük. ha már csatárkérdés én amelett vagyok h vegyünk inkabb egy 30 körülit olcsóbban, mint egy jó szezont futott fiatalt 40értJohnny írta:most már akárkiről van szó, minden csatár 40 millától kezdődik (egy kis túlzással) Henry-t mennyiért vettük már meg? most meg Villáért meg Ade-ért 40-et kérnek...Poszi írta:Össze vissza kombinálnak! Nemtom miért hiszik h ekkora sztár ez a gyerek, most jól játszott két meccsen, ezek után nehogy már 30 milla legyen!
Ez vicccc a javából, a k....g ruszkik, már nem tudják hol tartanakBarcelona144 írta:Azt írja a nemzetisport hogy a Barca nevetséges ajánlatot tett Arsavinért ami 15millio Euró volt. De azelőtt pedig azt olvastam hogy a Zenit pont ezért az árért akarta eladni???????????????????????????????????????
most már akárkiről van szó, minden csatár 40 millától kezdődik (egy kis túlzással) Henry-t mennyiért vettük már meg? most meg Villáért meg Ade-ért 40-et kérnek...Poszi írta:Össze vissza kombinálnak! Nemtom miért hiszik h ekkora sztár ez a gyerek, most jól játszott két meccsen, ezek után nehogy már 30 milla legyen!