Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak a PÉNZ, a PÉNZ és SEMMI MÁS!!!Bodi írta:Ezt nem hiszem el,magánál van Maniche????
A világ egyik legjobb vkp-ja!És a Moszkvába?Nemtom mi történt szegénnyel,valami pillanatnyi elmezavar lelhette....
Remélem is!Z. Iván írta:Az ég világon sehol senki nem ír ilyesmiről. Kiváncsi lennék a forrásra, de sztem ez teljesen kitaláció.Maxi írta:Ha ez igaz akkor nagyon szomorú és ideges vagyok!
Az ég világon sehol senki nem ír ilyesmiről. Kiváncsi lennék a forrásra, de sztem ez teljesen kitaláció.Maxi írta:Ha ez igaz akkor nagyon szomorú és ideges vagyok!balboa7 írta:Arsenalt erősítő Ashley Cole idén biztosan nem lesz a Chelsea labdarúgója, miután a londoni klub megegyezett az Athletic Bilbao balhátvédjével, Asier Del Hornóval.
Már megint csak a pénz.....
Jók ezek a katalánul kiejtendő káromkodások...Maxi írta:Csak magára akarja hívni a figyelmet!innen nem fog venni senkit!Remélem megvesszük Gallast, akkor szétrobbanna a feje!Boixos írta:menjen a francba az a murinnyó! ez hülye!! kit akar kivenni a barcából??? olyan [auto_cenzúra] júdás, mint a figo volt, úgysem lesz még egy.
Ha ez igaz akkor nagyon szomorú és ideges vagyok!balboa7 írta:Arsenalt erősítő Ashley Cole idén biztosan nem lesz a Chelsea labdarúgója, miután a londoni klub megegyezett az Athletic Bilbao balhátvédjével, Asier Del Hornóval.
Már megint csak a pénz.....
Csak magára akarja hívni a figyelmet!innen nem fog venni senkit!Remélem megvesszük Gallast, akkor szétrobbanna a feje!Boixos írta:menjen a francba az a murinnyó! ez hülye!! kit akar kivenni a barcából??? olyan [auto_cenzúra] júdás, mint a figo volt, úgysem lesz még egy.
minek küldjek e-mailt?A. Gábor írta:Küldj egy e-mail-t!Zsolti írta:Edu állítólag el fog menni az Arsenalból.esetleg a Barcába is beféne,de sztem ő most nincs képben a vewzetőknél,pedig ingyé' lenne