Egyrészt én Van Der Vaart-nak rajongója voltam Sneijder-rel együtt az Ajax-os korszakban, akkor nagyobb jövőt láttam bene, mára megváltozott a véleményen, nem értem miért kell folyamatosan az ő nevét említeni, mint ideális igazolást. Szvsz Nasri és Diego is jobbak, illetve nagyobb karriert futhatnak be.
Sneijder-t sajnálom, őt tisztelem a Madrid-ből, s további sok sikert kívánok neki (de természetesen nem a Barca kárára

)
Saviola nagy hibát követett el tavaly, könnyen találhatott volna számára más, megfelelő csapatot. Egyébként is a Madrid RVN-nel állt össze, s a holland teljesen más típusú játékos, ezért a támadásokat is az ő jellegére építik, ebben a rendszerben Saviola csak vergődött.
Azzal pedig semmit sem lehet magyarázni, hogy alacsony, attól függetlenül, hogy Madrid-ban talán épp ezért nem jutott szóhoz.
Ahogy tudom, ő még maradna, azonban nincs rá szükség, és ezt értem, azonban nem hozzá méltó az, ami vele történik, de ezt magának köszönheti.
Szívesen látnám a Spurs-ben, vagy a Fiorentina-ban, s utóbbinál Mutu-val együtt bombaerős lenne a támadósor, ott mindenképp kezdőként játszhatna, s visszanyerhetné formáját. Egyébként a Firenzeiek érdeklődnek is iránta, s bár elvből elítélem a Calcio-t, drukkolok neki, hogy ott folytathassa.