Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Mihu
Director del Fútbol

2008.07.11. 20:44:30

bnorbi82 írta: Elárulom, ha új játékost veszel, neki is lesz fizetése, bármilyen szomorú, ha R10 szintű, akkor a fizetése is R10 szintű lesz. Amúgy 25 éves vagyok és 1990 óta vagyok Barca és Brazil Fan. Kedvenc játékosom Luis Nazário De Lima Ronaldo. Kár, hogy sok ilyen ember van, mint Te a fanok között, mert nagy kár lesz ezért a srácért. Ha elmegy, szívesen fogom nézni a meccseit más csapatban is, nem erről van szó. Csak jobban szeretném a kedvenc csapatomban látni.
De ha 8.5 millióért veszünk játékost, akkor nem hiszem hogy R10 szintű fizetése lesz. 8.5-ért azért nem szoktak olyan játékosokat eladni akik megérdemelnék a 7-8 millás fizetést. Ellenben olyanokat igen akik nem nagy nevek, de nagyon hasznosak a csapat számár. Zongoracipelők.

Nem kár lesz, hanem már kár ezért a srácért. De ezt csak magának köszönheti. Persze van része ebben Rijkaardnak hogy engedte Ronnie-t, de akinek nincs hajlama rá, az nem megy el bulizni, nem megy be másnaposan edzésre, és nem tetteti sérültnek magát azért mert neki nincs kedve játszani és meg van sértődve mert a szurkolók (akik amúgy az utolsó utáni pillanat után is mellette álltak) jogosan kritizálják. Puyolnak, Xavinak, Iniestanak, Messinek, Henry-nak is ugyan úgy meg lett volna az esélye hogy elmenjenek bulizni és másnaposan menjenek be edzésre mert rájuk sem szólt volna senki, ugyan úgy mint R10-re. De Ők mégsem tették. Mert ők igazi profi labdarúgók. A hozzáállásuk példás. És sajnos Ronaldinhot és a profi hozzáállást nem lehet egy lapon említeni.
bali 15
Director del Fútbol

2008.07.11. 20:36:27

Ő már egy hulló csillag. Sajnálom őt, akkor lettem barca fan amikor ide igazolt, imádtam a játékát. Azt csinált a labdával amit csak akart. Eleinte csak ő érdekelt de aztán megkedveltem az egész csapatot. De hát ez van, a kicsapongó életmód őt is a sírba vitte pont mint George Bestet a Manchesterben.
bnorbi82
Barça B

2008.07.11. 19:55:50

Mihu írta:
bnorbi82 írta: pl mire?
Például most nagyon jól fog jönni a stadionépítésre. De mondhatnám azt is hogy 8.5 millióért lehet olyan hasznosan játszó játékost vásárolni, mint Ronaldinho. Nem azt mondtam hogy olyan képességűt. Hanem hogy olyan hasznosat mint R10 az utolsó két szezonjában.

Amúgy meg én nem fogok leállni vitatkozni veled, és meg sem fogom próbálni hogy meggyőzzelek téged, mert az eddigi 8 hozzászólásod alapján úgylátom hogy Te is csak egy vagy a sok közül, aki nem a Barcát szereti, hanem Ronaldinho-t. Vagy lehet hogy a Barcát is, de akkor az arány mondjuk 80-20 vagy 90-10 Ronaldinho javára. Az ilyen embereket meg nem lehet meggyőzni úgy sem hogy fél világot bejáró videókkal bombázzuk őket. Mert hogy az biztos nem is úgy van, mert azt a videót is megbuherálták, meg ez nem is Ronaldinho, csak hasonlít rá, és stb. stb. Élj csak nyugodtan az általad kialakított Ronaldinho világban, és ne vegyél tudomást olyan dolgokról, amik más emberek számára teljesen nyílvánvalóak, de a Ronaldinho fanok jó nagy szemellenzővel járnak a világban.

Bocs hogy durva lett a hangnem, de olyan sok Ronaldinho fant próbáltam már meggyőzni itt a fórumon és egyszer sem sikerült, hogy egy ideje nagyon meguntam és letettem erről.
Elárulom, ha új játékost veszel, neki is lesz fizetése, bármilyen szomorú, ha R10 szintű, akkor a fizetése is R10 szintű lesz. Amúgy 25 éves vagyok és 1990 óta vagyok Barca és Brazil Fan. Kedvenc játékosom Luis Nazário De Lima Ronaldo. Kár, hogy sok ilyen ember van, mint Te a fanok között, mert nagy kár lesz ezért a srácért. Ha elmegy, szívesen fogom nézni a meccseit más csapatban is, nem erről van szó. Csak jobban szeretném a kedvenc csapatomban látni.
baas11
Entrenador del Barça

2008.07.11. 19:55:40

Mihu én csak arra probáltam utalni , h ha a Milan azt mondja h ok 35-40 milla (elvileg ennyiért már elengedné a klub de kevesebbért NEM ) akkor azt mondom ok , menjen ,ennyiből már tényleg lehetne pótólni őt nemcsak hasznosságban akár két játékossal is, de ennyit nemhogy a MIlan főleg h unézki megy Ade ,de senki nem fog adni ,vagyis marad ,és ennyi ! A stadion fejlesztésre készített ktsgvetésnél pedig kétlem h Roni bérével kalkuláltak volna ! Ettől függetlenül teljesen érthető sokaknál h ez elmult 2 év produkciója nem indokolja a maradását ! Egy ekkora sztárt nem csak megszerezni de eladni is nehéz !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baas11 2008.07.11. 19:57:02-kor.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Mihu
Director del Fútbol

2008.07.11. 19:35:02

bnorbi82 írta: pl mire?
Például most nagyon jól fog jönni a stadionépítésre. De mondhatnám azt is hogy 8.5 millióért lehet olyan hasznosan játszó játékost vásárolni, mint Ronaldinho. Nem azt mondtam hogy olyan képességűt. Hanem hogy olyan hasznosat mint R10 az utolsó két szezonjában.

Amúgy meg én nem fogok leállni vitatkozni veled, és meg sem fogom próbálni hogy meggyőzzelek téged, mert az eddigi 8 hozzászólásod alapján úgylátom hogy Te is csak egy vagy a sok közül, aki nem a Barcát szereti, hanem Ronaldinho-t. Vagy lehet hogy a Barcát is, de akkor az arány mondjuk 80-20 vagy 90-10 Ronaldinho javára. Az ilyen embereket meg nem lehet meggyőzni úgy sem hogy fél világot bejáró videókkal bombázzuk őket. Mert hogy az biztos nem is úgy van, mert azt a videót is megbuherálták, meg ez nem is Ronaldinho, csak hasonlít rá, és stb. stb. Élj csak nyugodtan az általad kialakított Ronaldinho világban, és ne vegyél tudomást olyan dolgokról, amik más emberek számára teljesen nyílvánvalóak, de a Ronaldinho fanok jó nagy szemellenzővel járnak a világban.

Bocs hogy durva lett a hangnem, de olyan sok Ronaldinho fant próbáltam már meggyőzni itt a fórumon és egyszer sem sikerült, hogy egy ideje nagyon meguntam és letettem erről.
bnorbi82
Barça B

2008.07.11. 19:23:44

Mihu írta:
baas11 írta:
LG írta:A séeülésie mesék voltak, nem edzett rendesen, a játéka nemcsak magához képest, de az átlagnál is rosszabb lett. Azt mindenki láthatja, kivéve aki nem akarja látni mert "szerelmes" Ronaldinhoba. Nem hiába nem kell senkinek....
Sztem még ingyen is mennyen ha kell, csak nem kelljen neki adni a hatalmas fizetését a semmiért.

Ugy se neked kell fizetni...maradjon csak !!,"szerencsére" nem kell senkinek !
Az egy dolog hogy nem LG-nek kell fizetni Ronaldinho bérét, de azt a 8.5 millió eurót el lehetne költeni más, ettől sokkal hasznosabb dolgokra is :roll: Azért ez sem egy utolsó szempont.
pl mire?
bnorbi82
Barça B

2008.07.11. 19:21:57

LG írta:A séeülésie mesék voltak, nem edzett rendesen, a játéka nemcsak magához képest, de az átlagnál is rosszabb lett. Azt mindenki láthatja, kivéve aki nem akarja látni mert "szerelmes" Ronaldinhoba. Nem hiába nem kell senkinek....
Sztem még ingyen is mennyen ha kell, csak nem kelljen neki adni a hatalmas fizetését a semmiért.
Ősszel majd írok egy privit, ha engedik focizni, hogy hogy megy neki a játék, akár itt, akár máshol. Azt azért Te sem gondolod komolyan, hogy egy ilyen labdaszerető játékos kitalálja, hogy sérült, hogy ne kelljen futni és elmegy helyette szórakozni. Ugyanmár.
Mihu
Director del Fútbol

2008.07.11. 19:21:10

baas11 írta:

Az egy dolog hogy nem LG-nek kell fizetni Ronaldinho bérét, de azt a 8.5 millió eurót el lehetne költeni más, ettől sokkal hasznosabb dolgokra is :roll: Azért ez sem egy utolsó szempont.
baas11
Entrenador del Barça

2008.07.11. 19:08:06

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.11. 18:59:03

A séeülésie mesék voltak, nem edzett rendesen, a játéka nemcsak magához képest, de az átlagnál is rosszabb lett. Azt mindenki láthatja, kivéve aki nem akarja látni mert "szerelmes" Ronaldinhoba. Nem hiába nem kell senkinek....
bnorbi82
Barça B

2008.07.11. 17:09:08

Pedro10 írta:Először azt hittem csak vicc hogy páran még itt akarják tudni.Ő volt a király? Meddig? Aztán? Számithat rá a klub? A drukker?

Menjen a jó fenébe azt jóccakát.

Aki meg még rimánkodik érte annak kellemes időtöltést a semmiért.
Mi bajod volt vele a szezonban (azon a 16 meccsen amin játszott)? Az, hogy nem játszott? Vagy az, hogy játszott és rosszul? Valaki magyarázza már el, hogy miért akarjátok, hogy elmenjen? De valami értelmesebbet, mint a "Menjen a jó fenébe azt jóccakát."
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.07.11. 16:50:27

bnorbi82 írta:Én azért reménykedem, hogy szép focival is lehet eredmény. Roni és Eto eladásával nem értek egyet, remélem itt maradnak. Ha elmennek szerintem lesznek itt problémák. Mert a "ronda" játék eredmény nélkül elég elszomorító lenne.

Ebben tökéletesen egyet értünk. :) :wink:
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Pedro10
Jugador del Barça

2008.07.11. 16:48:03

Először azt hittem csak vicc hogy páran még itt akarják tudni.Ő volt a király? Meddig? Aztán? Számithat rá a klub? A drukker?

Menjen a jó fenébe azt jóccakát.

Aki meg még rimánkodik érte annak kellemes időtöltést a semmiért.
Azáldójátnéki.
bnorbi82
Barça B

2008.07.11. 16:47:22

Én azért reménykedem, hogy szép focival is lehet eredmény. Roni és Eto eladásával nem értek egyet, remélem itt maradnak. Ha elmennek szerintem lesznek itt problémák. Mert a "ronda" játék eredmény nélkül elég elszomorító lenne.
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.07.11. 16:25:01

bnorbi82 írta:
fUtBoLiStA írta:bnorbi82!
Ugyanmár miféle sérülés??? Az orvosok azt mondták nincsen semmi baja...ő váltig állította hogy fáj a lába, ahhoz képest "sambakirályt" játszott a bulikon...
A "púp" jelzőt meg nem feltétlen úgy értettem, inkább az öltözői hangulat miatt írtam. Edmilson lenyilatkozta ki a fekete bárány köztük...
Egykor 120 milláér nem akarták eladni, a világ legjobb csapatának vezére volt, és most? Most hol van? Man. City akarja egyedül elvinni aprópénzért, ott se a teljesítményéért akarják leigazolni...szted ez felemelkedés tőle???
Bayern amúgy nem rekordbajnok...? :twisted: Mintha bajnokságot nyertek volna tavaly...de lehet hogy tévedek. :twisted:
Én hiszek benne hogy tudják mit csinálnak Laportáék, ha úgy döntenek R10-nek mennie kell akkor az úgyis van.
Az orvosok mondják meg neked is, hogy neked mi fáj? Láttad a bulikon? Vannak képeid? Vagy csak pont akkor nem vitte el magával senki még csak a telcsijét sem, hogy lekapja...érdekes. Edmilson szerintem jobb lett volna, ha nem mond inkább semmit, akkor kezdődött a köpködés. Mellesleg Edmilson teljesítménye siralmas. Bayern stílusára gondolok, nem az eredményességére, de még Toni hiányzik, vele biztos jobb lenne, befejelné még a guruló labdát is. Ha Roni megy, elhiheted, mennek majd mások is. Én a csapatot láttam sz@rul játszani (Roni nélkül). Ha meg az volt a baj, hogy nem játszott és kikaptunk, akkor nem értem miért Ő a gyenge, meg a rossz.
Volt egy cikk fenn anno itt az Eurobarcán is Roni éjszakázásairól...de nem csak itt több helyen is lehett olvasni... Értettem hogy ezzel a Bayern dologgal mire akarsz kijukadni, erre csak annyit hogy akármilyen stílusban játszottak bajnokok lettek. Hiába a szép foci ha eredmény meg nincsen...
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
bnorbi82
Barça B

2008.07.11. 16:13:12

fUtBoLiStA írta:bnorbi82!
Ugyanmár miféle sérülés??? Az orvosok azt mondták nincsen semmi baja...ő váltig állította hogy fáj a lába, ahhoz képest "sambakirályt" játszott a bulikon...
A "púp" jelzőt meg nem feltétlen úgy értettem, inkább az öltözői hangulat miatt írtam. Edmilson lenyilatkozta ki a fekete bárány köztük...
Egykor 120 milláér nem akarták eladni, a világ legjobb csapatának vezére volt, és most? Most hol van? Man. City akarja egyedül elvinni aprópénzért, ott se a teljesítményéért akarják leigazolni...szted ez felemelkedés tőle???
Bayern amúgy nem rekordbajnok...? :twisted: Mintha bajnokságot nyertek volna tavaly...de lehet hogy tévedek. :twisted:
Én hiszek benne hogy tudják mit csinálnak Laportáék, ha úgy döntenek R10-nek mennie kell akkor az úgyis van.
Az orvosok mondják meg neked is, hogy neked mi fáj? Láttad a bulikon? Vannak képeid? Vagy csak pont akkor nem vitte el magával senki még csak a telcsijét sem, hogy lekapja...érdekes. Edmilson szerintem jobb lett volna, ha nem mond inkább semmit, akkor kezdődött a köpködés. Mellesleg Edmilson teljesítménye siralmas. Bayern stílusára gondolok, nem az eredményességére, de még Toni hiányzik, vele biztos jobb lenne, befejelné még a guruló labdát is. Ha Roni megy, elhiheted, mennek majd mások is. Én a csapatot láttam sz@rul játszani (Roni nélkül). Ha meg az volt a baj, hogy nem játszott és kikaptunk, akkor nem értem miért Ő a gyenge, meg a rossz.
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.07.11. 15:54:49

bnorbi82!

Miguel Angel Lotina
bnorbi82
Barça B

2008.07.11. 15:31:37

fUtBoLiStA írta:
bnorbi82 írta:Guardiola jól szétszedi a csapatot, eszméletlen mit művelnek Ronaldinho-val. Ronaldinho nem keveset tett a klubbért és ezt kapja... Véleményem szerint a legjobb játékos a világon, azért mert ebben az idényben nem sokat játszott rögtön el kell adni, [auto_cenzúra], kövér, hazudik. Ha elmegy nagy gondban lesz a Barca szerintem, nincs hozzá hasonló. Ha meg Eto is megy, azt nem is ragoznám, a posztján őt is a legjobbnak tartom. Gondolom nem jön a helyére Pato... Jövőre meg majd Messi jön? Lehet, hogy ő sem kell Pep-nek majd. Kiváncsi leszek milyen játékot prodikál majd a Barca nélkülük, az egyérintő lehet erős lesz nekik.
...Ez tény és ezt senki nem is felejti el neki, na de hol van most??? Imádtam a játékát, részben miatta szerettem meg a Barcát. Nagyon sajnálom hogy idáig süllyedt. :( De be kell látnia minden R10 fannak hogy valszeg már soha nem lesz olyan jó mint volt... Durván fog hangozni de ő jelen pillanatban "púp" a csapat hátán. :roll: Lehet hogy képes lesz megújúlni, de nem hiszem hogy itt nálunk sikerül ez neki.

Most nyári szünet van, amikor sérült volt, hazugnak kiáltották ki, amikor játszhatott volna, a cserepadon volt. A cserepadon nem tud púp lenni, ha sérült, akkor sem és amikor játszott szerintem soha nem volt az. Sérülés után mindíg formába kell jönni, de ezt a Barca elvette tőle. Ezt az idáig süllyedt dolgot meg erősen idézőjelbe kellett volna rakni, mert a legtöbb játékos nem tud nem tudja élete során a felét sem élérni, mint ahova Ő "süllyedt". "Keita, Piqué, Cáceres, Alvés, Henrique, Hleb -->alakulunk" <-- erre nincs mit mondanom, ha a Bayern játékát szereted, akkor tényleg alakul a csapat.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.11. 14:49:42

dondan írta: Erről csak ennyit:
http://www.youtube.com/watch?v=NwMxSOb-4X4

még így formán kívül,kövéren is... Nagy hiba elengedni!
Igen, ráadásul ezt egy nagyon szinvonalas meccsen tette, ehhez képest pitsafüst a Primera division, vagy a BL. Még mindig a világ leggjobbja, aki nem hiszi annak linkelek videjót :!: Tartsuk meg, meg hosszabitsunk is vele, emeljük meg duplájára a fizetését, mert megérdemli. Éljen Ronaldinho, éljen a zsoga bonitó :!:
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.07.11. 14:45:46

bnorbi82 írta:Guardiola jól szétszedi a csapatot, eszméletlen mit művelnek Ronaldinho-val. Ronaldinho nem keveset tett a klubbért és ezt kapja... Véleményem szerint a legjobb játékos a világon, azért mert ebben az idényben nem sokat játszott rögtön el kell adni, [auto_cenzúra], kövér, hazudik. Ha elmegy nagy gondban lesz a Barca szerintem, nincs hozzá hasonló. Ha meg Eto is megy, azt nem is ragoznám, a posztján őt is a legjobbnak tartom. Gondolom nem jön a helyére Pato... Jövőre meg majd Messi jön? Lehet, hogy ő sem kell Pep-nek majd. Kiváncsi leszek milyen játékot prodikál majd a Barca nélkülük, az egyérintő lehet erős lesz nekik.
...Ez tény és ezt senki nem is felejti el neki, na de hol van most??? Imádtam a játékát, részben miatta szerettem meg a Barcát. Nagyon sajnálom hogy idáig süllyedt. :( De be kell látnia minden R10 fannak hogy valszeg már soha nem lesz olyan jó mint volt... Durván fog hangozni de ő jelen pillanatban "púp" a csapat hátán. :roll: Lehet hogy képes lesz megújúlni, de nem hiszem hogy itt nálunk sikerül ez neki.

Miguel Angel Lotina
bnorbi82
Barça B

2008.07.11. 14:28:21

Guardiola jól szétszedi a csapatot, eszméletlen mit művelnek Ronaldinho-val. Ronaldinho nem keveset tett a klubbért és ezt kapja... Véleményem szerint a legjobb játékos a világon, azért mert ebben az idényben nem sokat játszott rögtön el kell adni, [auto_cenzúra], kövér, hazudik. Ha elmegy nagy gondban lesz a Barca szerintem, nincs hozzá hasonló. Ha meg Eto is megy, azt nem is ragoznám, a posztján őt is a legjobbnak tartom. Gondolom nem jön a helyére Pato... Jövőre meg majd Messi jön? Lehet, hogy ő sem kell Pep-nek majd. Kiváncsi leszek milyen játékot prodikál majd a Barca nélkülük, az egyérintő lehet erős lesz nekik.
Cali
Entrenador del Barça

2008.07.11. 14:02:31

kleno04 írta:hát azért a videókból is látható hogy roni10 nem esett vissza a játék tudásában csak motívációt kellen neki találni hogy újból küzdjön a csapatért és legyen miért kedve harcolni mert már mindent elért amit csak tudott (aranylabda, stb. stb...) és ezért kellene neki valami új célt kítűzni és akkor úgy hajtani mint régen amikor megnyertük a BL-t és bajnokságot is akkor hogy hajtott mert nem volt neki egyik sem és már megszerzete azokat és akkor már nem volt miért küzdenie, hajtania :!:
A motiváció kb az lehetne most, hogy bebizonyítsa h még mindig ő a legjobb.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.11. 13:42:19

hát azért a videókból is látható hogy roni10 nem esett vissza a játék tudásában csak motívációt kellen neki találni hogy újból küzdjön a csapatért és legyen miért kedve harcolni mert már mindent elért amit csak tudott (aranylabda, stb. stb...) és ezért kellene neki valami új célt kítűzni és akkor úgy hajtani mint régen amikor megnyertük a BL-t és bajnokságot is akkor hogy hajtott mert nem volt neki egyik sem és már megszerzete azokat és akkor már nem volt miért küzdenie, hajtania :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Richi
Jugador d'estrella

2008.07.11. 13:17:07

nekem van egy olyan érzésem h senki nem fog érte a csapatnak megfelelő pénzmennyiséget adni és legalább a téli átigazolásig itt marad nálunk...és ha addig tud bizonyítani Pepnek meg az egész világnak akkor lehet tovább is marad!ebből az jön h le kell fogynia rendesen sőt most neki 150%százalékkal kell edzenie és az összes szórakozó helyet el kell felejtenie...Deco már incs hátha nem lesz társ a hülyeségben!
dondan
Barça C

2008.07.11. 12:52:18

Léfe írta:Örökké emlékezni fogok rá, de most látni sem akarom. Én sem engedném el. A tavaji év cikuszai és gyenge szereplése bizony az Ő nyakába varható -
nagyrészt. Felépitette majd lerombolta magát. Ha mindenáron bizonyitani akar ne egy gyenge olimpián, hanem edzen, küzdjön és lendüljön formába, legalább akkor ha nem lehet eladni. Mindenkinek az lenne jó-neki is-ha elhuzná a csikot. Soha nem lesz a régi.
Erről csak ennyit:
http://www.youtube.com/watch?v=NwMxSOb-4X4

még így formán kívül,kövéren is... Nagy hiba elengedni!
"Az első perctől kezdve az volt az egyetlen célunk, hogy élve kikerüljünk Barcelonából"-Roberto Carlos, Figo debutálása után Madrid mezben...Barcelonában!

"Madrid cabrón salud el campeón!"
Válasz küldése