2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minden Barca szurkoló nevében köszönöm a jókivánságaidat mint pl."remélem a barca sokat veszit rajta".Mindig szivesen látott ember leszel itt,ha igy folytatod.Ronni-nak pedig "csak" két-két és fél jó éve volt nálunk nem 4-5-6,de az is már régen volt.Egyszerüen elfogyott a szurkolók türelme ezért "bántják".Messi pedig jóbarántként nyilatkozott Ronnie-ról és mint tudjuk nem ő dönt a keretről.Iminho írta:csak annyit nektek, remélem Ronaldinho a milánba köt ki , megtaláll egy biztos szurkoloi hátteret, ahol nem oylan szerencsétlen [auto_cenzúra] szurkolok vannak mint barcában, akik baj esteén csak hibáztatnak de nem segitenek, remélem ujra nagyojolfog jáccani, remélem a barca sokat veszit rajta, és remélem ti mind meg majd veritek a fejeteket a falba, hogy annyira ostobák volatatok hogy hogy ilyeneket iratatok, h menjen meg ienek, a képeség egy olyan dolog ami vagy van vagy nincs az nemveszik el ahhoz csak mentális erö kell, neki most talán idén ez tobbi volt egyre kevesebb, de ugy könynü hogy egy olyan sajtohadjáratot folytattak elelne ami a lejáratására törekedett, már lassan két éve egyfoyltában, arrol meg már ne is beszéljünk h ez kinek állt érdekében, de egy tény hogy amit pl a madridnál sosem lehetne megtenni egy raul-al, azt a barcában idővel amjd egy messivel is meglehet tenni ha majd őt kezdik ki, mert éppenséggel miért is ne, na jah és mutasson valaki közületek oylan focistát , aki egyhuzamaban ugyanoylan mentális, vagy épp fizika álapotban jáccik végig 4-5-6 évet, remélem sikerül, én nemigazán tudok ilyet, a jelenkor focijában, de hát nem ez a lényeg neketek, csak hogy ronaldinho távvoz meg ienek, pl messi biztos nem ért a focihoz és biztos hülyébb nálataok meg kevesebbet tud a barcá belsö történéseiről mint ti, és mindenbizonynal ezért mondja azt hogy ő ronaldinhoval akar jáccani, de még lehetne irni sokmindnet, de ti okosak vagytok, ronaldinho távozz!! gart!!!!
Végülis ezek után már tök mindegy h hétfön megy edzésre vagy nem,és ha ott lenne hétfön akkor mi van ----Semmi,még rosszabb ! megy az olimpiára és utána a Milanba !The Endkovinho írta:Inkább azt mondom, hogy milyen jogon tagadja meg az edzéseket. Mert kumma sok fizetést kap, és ebben a félévben maximum bulizni meg inni járt. Mert kötelessége azt csinálnia, amit a klub mond, ami benne van a szerződésében.baas11 írta:DE miért menjem edzésre ha ott a goré nem akarja látni se most se késöbb ?kovinho írta:Én még mindig nem értem, hogyha valakinek élő szerződése van a klubbal, onnan kapja a rengeteg pénzt, + természetesen fél évig semmit nem csinált, akkor milyen jogon akar ő focizni az Olimpián. A klub meg feküdjön le neki? Persze.
Milyen JOG ??? Ezt h érted , ügyes voltál idén (jogodban áll )mehetsz az olimpiára ??!!!
Inkább azt mondom, hogy milyen jogon tagadja meg az edzéseket. Mert kumma sok fizetést kap, és ebben a félévben maximum bulizni meg inni járt. Mert kötelessége azt csinálnia, amit a klub mond, ami benne van a szerződésében.baas11 írta:DE miért menjem edzésre ha ott a goré nem akarja látni se most se késöbb ?kovinho írta:Én még mindig nem értem, hogyha valakinek élő szerződése van a klubbal, onnan kapja a rengeteg pénzt, + természetesen fél évig semmit nem csinált, akkor milyen jogon akar ő focizni az Olimpián. A klub meg feküdjön le neki? Persze.
Milyen JOG ??? Ezt h érted , ügyes voltál idén (jogodban áll )mehetsz az olimpiára ??!!!
DE miért menjem edzésre ha ott a goré nem akarja látni se most se késöbb ?kovinho írta:Én még mindig nem értem, hogyha valakinek élő szerződése van a klubbal, onnan kapja a rengeteg pénzt, + természetesen fél évig semmit nem csinált, akkor milyen jogon akar ő focizni az Olimpián. A klub meg feküdjön le neki? Persze.
Hriszto SztoicskovMihu írta:Minden esetre azt sosem fogom megérteni hogy miért kell a korszakalkotó sztároknak cirkusz közepette elmenniük a klubtól. Volt már egyáltalán olyan játékos aki ikon volt a klubnál és békével távozott?
utálom a milan-t édesem. a city meg angol és így alapból nem úgy játszik mint a barca, és nem is olyan jó klub mint a barca,,,,kovinho írta:... és te City vagy Milan drukker leszel.home írta:messi megdolgozott érte húha... és jövőre nem kéne egy fitt messi (tudom hogy kötelesek elengedni) de ha már kéne jövőre is messi ronaldinho meg nem kéne jövőre akkor engedje el a klub és kész. de mire olimpia lesz, megnyugtatok mindenkit már rég el fog dőlni hova megy és mennyiért ronnie...szóval teljesen fölösleges lesz ez az olimpia dolog. kifizeti az edzések után a pénzt, elmegy olimpiára aztán vesz egy házat olaszországban vagy angliában. ennyi.
Szerintem is így van ahogy mondod csak akkor is szerintem ezt valahogy normális keretek között kellet volna mondjuk egy sajtótájékoztatóban elmondani és akkor nem mérgesedne el ennyire a hangulat a klub és a játékos között mert szerintem most ez történikvaLe5 írta:"Ronaldinho nem nyilatkozott a kérdésben, de állítólag eszébe sincs most Barcelonába jönni, hiába kellene ezt tennie a szerződése szerint."
ÁLLITÓLAG , itt már megint olyan dolgok miatt szídjátok amit nem is mondott. Itt bárki közületek az ő hejében is ezt tanné aki meg nem az egy féreg , mindenkinek /normális embereknél/ a hazája az első és nem a klub még akkor is ha az a barca , szeretné segíteni a válogatottat , ez teljesen érthető. Ilyen majomságot meg ne írjatok hogy"messi megdolgozott érte" ez nem egy jutalom vagy bónusz nyeremény.
Nem , ez a része teljesen logikus , és igaza is van. A klub vezetése megint kavarja a 'mit is' ? , és itt már megint Roni lett negtiv hős. Ha elkezdett egy edzésmunkát külön edzővel , felkészülni az olimpiára , és a köv. szezonra is akkor most miért kell itt a klubnak [auto_cenzúra] azzal hogy hazarendeli amikor megmondták hogy ígyse úgyse kell. Nem azt mondták hogy a mostani Roni nem kell hanem hogy nem kell roni , ha megint a régi lenne akkor is elküldenék mert másban gondolkoznak , ennyi , ezzel semmi baj , de akkor most miért csiálják ezt?kovinho írta:... és te City vagy Milan drukker leszel.home írta:messi megdolgozott érte húha... és jövőre nem kéne egy fitt messi (tudom hogy kötelesek elengedni) de ha már kéne jövőre is messi ronaldinho meg nem kéne jövőre akkor engedje el a klub és kész. d
... és te City vagy Milan drukker leszel.home írta:messi megdolgozott érte húha... és jövőre nem kéne egy fitt messi (tudom hogy kötelesek elengedni) de ha már kéne jövőre is messi ronaldinho meg nem kéne jövőre akkor engedje el a klub és kész. de mire olimpia lesz, megnyugtatok mindenkit már rég el fog dőlni hova megy és mennyiért ronnie...szóval teljesen fölösleges lesz ez az olimpia dolog. kifizeti az edzések után a pénzt, elmegy olimpiára aztán vesz egy házat olaszországban vagy angliában. ennyi.
például azért mert Messi megdolgozott érte meg nem csak sz.arakodott egész évbe!!!!!! meg hát Messi 23 é.ves és a klubnak kötelessége elengednibaas11 írta:Nem értem miért vált ki ilyen nagy felháborodást ez a két cikk...Nincs benne semmi különös , el akar menni az olimpiára a hazája csapatával ugy ahogy(több más játékos) Messi is megy, őt se naon érdekelte h mit akar a Barca ,nem lesz ott az edzésen ugy ahogy Xaviék se, akik már túl vannak a maguk "olimpiáján",na és? Ezek után azt kívánom legyen Brazil-Arg. dőntő és legyenek ők ketten a torna legjobbjai !És h utána mi lesz,majd kiderül....