Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt egy cikk itt az Eurobarcán, hogy Pep nem számol vele, és valszeg elmegy(lehet, hogy csak külcsönben.)Laza írta:spanyol és marad...
Köszönöm a helyesbítést, de mintha még kihagytam volna vkit...noname írta:EdmilsonVillarreal
EdmilsonValbali írta:Edmilson (asszem Lyon),Thuram(?visszavonul),Giovani(Tottenham),Zambrotta(Milan),Deco(Chelsea),Ezquerro(?-lejárt a szerződése).albicelesteX írta:Sziasztok!Olyat kérdeznék hogy a távozók oldalán kik szerepelnek?Akik eddig biztosak és a lehetségesek!?
Edmilson (asszem Lyon),Thuram(?visszavonul),Giovani(Tottenham),Zambrotta(Milan),Deco(Chelsea),Ezquerro(?-lejárt a szerződése).albicelesteX írta:Sziasztok!Olyat kérdeznék hogy a távozók oldalán kik szerepelnek?Akik eddig biztosak és a lehetségesek!?
Hunter maradjon csak a seggén(legalábbis Katalóniát kerülje el) ahogy Eto'o is.Valbali írta:Akkor az lenne a legjobb, ha Roni menne a M.Citybe, Ade a Milanba, Huntelaar meg ide.
Akkor az lenne a legjobb, ha Roni menne a M.Citybe, Ade a Milanba, Huntelaar meg ide.Mosquito írta:Pedig ha a milan tényleg leigazolta Ronaldinhot akkor Adebayor ide fog jönni.barca0417 írta:Abban egyetértek a vezetőkkel, hogy nem kell ragaszkodni mindenképpen mindenáron Adebayorhoz
Úgy néz ki sajnos, hogy mi olcsóbban elengedjük R10-t az olaszokhoz, cserébe a milan lemond Ade megszerzéséről.
Pedig ha a milan tényleg leigazolta Ronaldinhot akkor Adebayor ide fog jönni.barca0417 írta:Abban egyetértek a vezetőkkel, hogy nem kell ragaszkodni mindenképpen mindenáron Adebayorhoz
Ugyan már. Hátul erősek leszünk az fix, elöl amúgy is erősek vagyunk, és még az egy-két távozó ellenére is azok leszünk, főleg ha még hozzávesszük az érkezőket. Hlebbel pedig szerintem nem csináltunk rossz üzletet, ha más nem beugrónak jó lesz. Amúgy meg a bl selejtezők alatt bizonyíthat is, mert az olimpia miatt nem lesz se Messi se R10(bár addig remélem eligazol).Saviola írta:Eddig elég gyengén igazoltunk,szerintem..
Az egyetlen nagy fogás Daniel Alves..a többi töltelék..Hlebet sem tartom sokra..ez így kevés lesz.
Sztem Hleb jó lesz. Mindig is nagy alázattal játszott.Saviola írta:Eddig elég gyengén igazoltunk,szerintem..
Az egyetlen nagy fogás Daniel Alves..a többi töltelék..Hlebet sem tartom sokra..ez így kevés lesz.
ha csúcsformában lenne dinho, 100m felett lenne... anno 120m volt.bty írta:hát most a piaci értéke joindulattal legyen 30m annak a 2x 60m és a szerződésében ugye 120m állt amikor 2006ban hosszabitottak vele vagy mikor nah kérdem én ki adott volna enyit érte? vagy adna most? a milan nem azért ajánl 20m mert annyit ér hanem azért mert tudják hog ilyen kevés pénzért is megtudják szerezni ha csucsformába lenne akkor 50m felett lennee az ajánlat lehet nem a milantol de valkitől biztos jönne ajánlat
Tavaly nyáron is kb kétszer annyi volt a piaci értéke mint most.Varga Tamás írta:bty!
Szerinted, 2006-ban a friss Aranylabdásért, bajnok és BL-győztes Roniért nem adtak volna 75 millió eurót? Szerintem, igenis adtak volna egyedül érte ennyit.
hát nem tudom szerintem azért az a 75 milla roniért meg eto'o-ért az 2006-ban állta volna meg a helyét maximum de még akkorse adtak volna annyit kettőjükért se szerintem pedig akkor nagyformában volt mind2Richi írta:hát sztem ilyen árak mellett azért nem érné meg ez nekünk!én max 60at adnék Silváért és Villáért és legalábbMessi-#19 írta:ko:cso:g valencia mit kavar má??? miaz h nem adja el mikor hatalmas pénzügyi válságban vannak??? az én elképzelésem:
Eto'o bárhova megy min. 40M
Ronnie 32M tuti elfogadja a City ajánlatát annyi pénzé???
és a 75 M ajánlat a Silva-Villa csomagért![]()
![]()
75öt Roniért és Eto'oért!elmegy a Milan is az anyjába 20millát Roni az első héten mezeladásból visszahoz majd még a mostani formájában is!!!
hát sztem ilyen árak mellett azért nem érné meg ez nekünk!én max 60at adnék Silváért és Villáért és legalábbMessi-#19 írta:ko:cso:g valencia mit kavar má??? miaz h nem adja el mikor hatalmas pénzügyi válságban vannak??? az én elképzelésem:
Eto'o bárhova megy min. 40M
Ronnie 32M tuti elfogadja a City ajánlatát annyi pénzé???
és a 75 M ajánlat a Silva-Villa csomagért