Szucs akkor csak 22 eves volt es magyarorszag legjobb kapusa igaz a legnagyobb potyagolokat is o kapja a Dereceni roman legio soha nem lesz bajnok amig a gyenge Dombi ott jatszik meg a CM-ben is technika 1-gyes .
Pedig mekkora kakik voltak... Atyavilág! A fradi sokkal, de sokkal jobb volt! Én szurkoltam nekik hátha nyernek, meg is volt rá minden esélyük, de hát nem sikerült... Sajnos..Charlie írta:Jó volt most a Fradi,de tudtam hogy nem nyernek...beszenvedtek 1gólt a hollandok!
C.
De hogy jött akkor ide a MU? "Mi ez a kupleráj domb? Hol vagyunk 1általán, a balkánon?" Sajnos ez volt! Igaz akkor nagy szieszta volt nálunk is! Emléxem ugy kiugrottam a székemből - mert itthon vtam, nem volt má jegy... - h kiborítottam a löttyömet és az egész szőnyegemben még most is benne a folt...Charlie írta:Enrique én is ezt mondom hogy csúnya meccs lex,bár volt egyszer egy ZTE - MANUTD meccs.....Ebből az emlékből mondjuk nem lehet élni![]()
C.
Most még örülsz, de majd csütörtökön... Sztem nem kérdés ki nyer majd, a Fradi vagy a Feyenoord.... Sajnos a magyar foci még nincs olyan szinten, hogy ilyen csapatokat meg tudjunk verni...boggabor írta:Bekescsapat-Ferencvaros 0:3
És akkor mi köze van hozzá a ligának? Ha a bíró a béna arról nem tehetnek, ellenben arról h 1 csapatot, akit 1szer már kizártak, visszaengedtek arról inkább...boggabor írta:Mirol beszelek? 100m Ft megkapta a Debrecen mintha bajnok lett volna most meg olyan goolt adtak meg ami nem is volt gool csak a paraszt biro
Ne vicceljáé már!! Hisz az egész ország meg az MLL is a Fradival van! Mindenki az ő sggüket nyalja! Még a Diósgyőrt sem zárták ki h vissza tudják adni a fradinak a győzelemért járó 3 pntot...boggabor írta:Utalom a Ligat mert aszt akarjak, hogy a Debrecen legyen a bajnok, de meg biroi segitsegel sem tudnak nyerni HAJRA FRADI