én semmiképpen nem adnám el Samut. Az a baj, hogy Samu Öntörvényű, beképzelt. Sebaj, zsenialitásának egy része.robbyt írta:Csak én érzem úgy,hogy Samut mindenképpen el akarják adni??
Barça Igazolások 2008-09
én egyre inkább samu melett vagyok mert mindig is szerettem(kivéve mikor hülyén viselkedik, de a szive a helyén) és hasonlo kvalitásu spilerre esély sincs. szerintem ade hasonlo kvalitásu de ennyi pénzért kell a francnak. berbatovot én egyáltalán nem tartom jo kcs-nak másrol meg ugye nagyon már nem is esik szó
én egyre inkább samu melett vagyok mert mindig is szerettem(kivéve mikor hülyén viselkedik, de a szive a helyén) és hasonlo kvalitásu spilerre esély sincs. szerintem ade hasonlo kvalitásu de ennyi pénzért kell a francnak. berbatovot én egyáltalán nem tartom jo kcs-nak másrol meg ugye nagyon már nem is esik szó
Én nagyon örülnék, ha Eto'o maradna a csapatban, mert a Barcelona egyik legjobb játékosa. De ezek a kijelentések után, hogy nincs rá szükség meg nem számol vele Pep... nem hiszem, hogy ugyanazzal a hajtással játszana a következő szezonban mint eddig.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Neharagudjatok, de honnan veszi a sport.es ezt a hüyeséget? senki s enyilatkozott nekik erről. Akkora kacsa, irreális hüyeség.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Őszintén szólva, már röhögök elkeseredettségemben. Eto'o + 10 milkó = Adebayor? Jó vicc volt kedves vezetőség, csak ezzel olyan öngólt rúgtak maguknak, hogy a háló is kiszakadt. Ha ezt az üzletet megcsinálják, én nem tudom, de nem hogy az egész világ rajtunk fog röhögni, de ekkora pancser egy társaság nem lesz még a világon az biztos..(szerintem már most sincs)
Eto'onak mindenképp maradnia kell, Pep meg nyugodjon már le, Samu 1000x jobb mint Adebayor. És Samut legalább nem a lóvé hajtja a klubhoz, hanem a szíve.
Eto'onak mindenképp maradnia kell, Pep meg nyugodjon már le, Samu 1000x jobb mint Adebayor. És Samut legalább nem a lóvé hajtja a klubhoz, hanem a szíve.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Kicsi Messi
- Barça B
Szerintem inkább hagyjuk adebayort,nem ér annyit!! Maradjon Etoo vagy próbáljuk meg Villát megszerezni!
BARCA FOREVER
-
- Barça C
Üdvözlök mindenkit!!!
Számomra is felkavaró ez a hír, hogy Adebayorért Eto'ot és 10milliót kérnek!!! Nem látok benne semmi realitást... Szerintem az Arsenal túlértékeli a togói csatárt. Én erre azt mondom tegyünk egy utolsó ajánlatot mondjuk egy 32millióst és +3at az eredményesség függvényében. Ha ez sem tetszik, akkor vagy maradjon a mi "kis kamerunink" vagy mondjunk probáljuk meg Berbatovot leigazolni! Benne még látok fantáziát...
al:Árpád
Számomra is felkavaró ez a hír, hogy Adebayorért Eto'ot és 10milliót kérnek!!! Nem látok benne semmi realitást... Szerintem az Arsenal túlértékeli a togói csatárt. Én erre azt mondom tegyünk egy utolsó ajánlatot mondjuk egy 32millióst és +3at az eredményesség függvényében. Ha ez sem tetszik, akkor vagy maradjon a mi "kis kamerunink" vagy mondjunk probáljuk meg Berbatovot leigazolni! Benne még látok fantáziát...
al:Árpád
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Etoot eldanám egy olyan ajánlatért hogy : Ade+50=Etoo
Ha megcsinálják hogy elcserélik Adebajorra és még ráfizetnek akkor elsüllyedek szégyenemben...
Ha megcsinálják hogy elcserélik Adebajorra és még ráfizetnek akkor elsüllyedek szégyenemben...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Mihu
- Director del Fútbol
Hát tényleg innen nincs lejjebb. Ha megcsinálják ezt az üzletet, akkor az egész világ rajtunk fog röhögni. Teljes joggal. Nyugodtan pályázhatunk az "évszázad legnagyobb átigazolási vicce" kategória győzelmére. Ha ez az üzlet létrejön akkor innentől kezdve SENKINEK EGY rossz szava nem lehet a Realra mert kifizettek Pepére egy 30-ast, Robbenre meg 36-ot. Egy rossz szava sem, mert ez....ez....ez....áhhhh...
Csak tudnám mit látnak a vezetők Adebayorban, Eto'o százszor jobb, erre még plusz pénzt is akarnak?Nevetséges...

- Pocsa11
- Jugador del Barça
Én még 20at is sajnálnék érte...Saviola007 írta:Eto'o+10=Ade? Hát én max fordítva tudnám elképzelni, bár én eleve ellene vagyok hogy ellmennyen. Eto'o szerintem legalább 35-40 millát ér ha erre rárakjuk a 10-et akkor Ade 45-50-et ér? Na ne. Én 30-nál többet nem adnék érte az tuti, sőt semennyit maradjon csak Eto'o.
-
- Jugador del Barça
Eto'o+10=Ade? Hát én max fordítva tudnám elképzelni, bár én eleve ellene vagyok hogy ellmennyen. Eto'o szerintem legalább 35-40 millát ér ha erre rárakjuk a 10-et akkor Ade 45-50-et ér? Na ne. Én 30-nál többet nem adnék érte az tuti, sőt semennyit maradjon csak Eto'o.
- visca el barca
- Presidente del Barça
jézusom... most olvasom ezt az eto'o + 10 millió adebayorért...
ennél lentebb már nincs...
ennél lentebb már nincs...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

pl Bayern Leverkusenvisca el barca írta:szerintem meg oda kéne kölcsönadni ahol "tuti kezdő" lehetne....

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
- visca el barca
- Presidente del Barça
szerintem meg oda kéne kölcsönadni ahol "tuti kezdő" lehetne....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

adebayorert eto'o-t es és még 10 milliot mit látnak adebayorban ez lenne a világ legrosszabb üzlete.
ja egyetértek a Betisbe kéne mennie 1 évre!!! mondjuk az se baj ha az Ajaxhoz megy csak azt nem akarom hogy a német ligába menjen a Bayer Leverkusenbe mert ott csak megszokná azt a gagyi német focit!!!!!!Valbali írta:Betisben lenne talán a legjobb helye, szokná a spanyol bajnokságot, bár az Ajaxban talán 'nagyobb' célért küzdhetne.Alberto10 írta: de Henriquét kölcsönadjuk az Ajaxnak vagy a Betisnek vagy a Leverkusennek!!!!
Betisben lenne talán a legjobb helye, szokná a spanyol bajnokságot, bár az Ajaxban talán 'nagyobb' célért küzdhetne.Alberto10 írta: de Henriquét kölcsönadjuk az Ajaxnak vagy a Betisnek vagy a Leverkusennek!!!!

de Henriquét kölcsönadjuk az Ajaxnak vagy a Betisnek vagy a Leverkusennek!!!!visca el barca írta:Henriquének sincséS írta:Eto'onak és Alvesnek van spanyolállampolgársága, Keitának meg asszem francia, szóval a keretből eddig csak Tourénak és Cáceresnek nincs , de utóbbinak elvileg jövőre már lehetne.
De őt kölcsön fogják adni.(Többek között ezért is.)visca el barca írta:Henriquének sincséS írta:Eto'onak és Alvesnek van spanyolállampolgársága, Keitának meg asszem francia, szóval a keretből eddig csak Tourénak és Cáceresnek nincs , de utóbbinak elvileg jövőre már lehetne.

- visca el barca
- Presidente del Barça
Henriquének sincséS írta:Eto'onak és Alvesnek van spanyolállampolgársága, Keitának meg asszem francia, szóval a keretből eddig csak Tourénak és Cáceresnek nincs , de utóbbinak elvileg jövőre már lehetne.