Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
potike1 írta:Anglia? Leigazoltál egy nem-EU-s játékost? És nem kapott munkavállalásit? Akkor 2 eset lehetséges. Jön az üzenet, h nem kapta meg. Ilyenkor lehet fellebbezni, jobb alsó sarokban lesz az h Fellebez. ha ezután sem kapja meg, akkor: 1) v meghiúsul a leigazolásalopakodo írta:egy játékos mennyi időn belül kapja meg a munkavállalási engedélyt?magától megkapja vagy még kell vmit csinálni?
2) leigazolhatod, de kölcsönbe kell add. belgiumban 3 év alatt megkapja (ez a legrövidebb idő) az EU-s útlevelet. Ha ez túl hosszú idő, adj túl rajta
Anglia? Leigazoltál egy nem-EU-s játékost? És nem kapott munkavállalásit? Akkor 2 eset lehetséges. Jön az üzenet, h nem kapta meg. Ilyenkor lehet fellebbezni, jobb alsó sarokban lesz az h Fellebez. ha ezután sem kapja meg, akkor: 1) v meghiúsul a leigazolásalopakodo írta:egy játékos mennyi időn belül kapja meg a munkavállalási engedélyt?magától megkapja vagy még kell vmit csinálni?
En szivesen reszt vennek benne, ha holnap nem utaznek el... De ha 2 het mulva lenne megrendezve, benne vagyok.tenkl írta:Unatkozom itthon, és az fm-ben már nincs kihívás a csapatomal, ezért gondoltam ha lenne kedvetek rendezhetnénk egy offline bajnokságot. Ha benne lennétek, megegyezhetnénk egy időpontban és egy csapatban, meg persze szabályokban. Na?![]()
jobb alsóó sarokban van: folytatás (contin) és azzal tekersz egy időt. Általában 6-7 órát. Így tekered a napokat, és amikor a meccs napjához érkezel, akkor folytatás helyett csapat összeállítása lesz, ott öszeállítod a csapatod, és indul a meccslopakodo írta:kezdő vagyok ,hogy kell elkezdeni a meccset?már mindent próbáltam ,de nem sikerült...![]()
![]()
![]()
Esetleg egy linketkovinho írta:Crackeld.Etooka írta:Lenne egy kérdésem!
Felinstallálom a játékot,elindítanám,de nem indul el!Azt írja ki,hogy:"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=3000&l=hu címen."
Valaki segítsen,pls!
Előre is kösz!
Ha FM-ről van szó, akkor a taktika menün belül kiválasztod a kapust, és vhol ott lesz...albicelesteX írta:A kapusom kikolbászol szögeleteknél meg szabadoknál?Hogy tudom erről leszoktatni?
Kösz, télleg van választék...lopakodo írta: milyen posztra?
http://www.fmhungary.hu/lexikon.php?cikkid=1642
itt sok van![]()
szerk.:kösz boubaegy kicsit elcsodálkoztam h csak 600 mega
![]()
Betöltöd a játékot, majd megynyitod a modifiert, ott is van egy load gomba, utána rákeresel a csapatra, vagy játékosra, onnantól könnyedén változtathatsz a magad kedvére.Messa írta:Help pls! Modifiert hogy kell használni?
MichaaBee! Ment 1 pü, 2 v 3 napja, ha gépközelben vagy válaszolj légyszi.
Csatárnak Daniel Vantaggiato 2-3 milláért és Ionut Mazilu 1-2 milláért, középcsapatoknak.Lil' Ziggy írta:Csatár és középső középpályás posztra kéne játékos !!!:)
Előre is köszi!
Le, persze, innen töltöttem én islopakodo írta:szerintetek innen letölthetem?:
http://www.mininova.org/tor/1068652
milyen posztra?Lil' Ziggy írta:Sziasztok!!! Valaki tudna nekem mondani fiatal és jó játékosokat??? Cserébe én is tudok mondani párat !!!