2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pedritot is odavenném.Varga Tamás írta:Szerintem, Jeffrennek egész jó esélye van erre. A balszélső posztján egész megbízhatóan és bíztatóan mozgott.Replay írta:A Fiorentina elleni meccs és az amerikai túra előtt szükitett Pep:
Kikerült Abraham és Córcoles, mig folytathatja Busquets, Jeffren, Víctor Vázquez, Víctor Sánchez és Pedrito.
Nagyon kiváncsi leszek, marad-e vki a szezonkezdetre...
Szerintem, Jeffrennek egész jó esélye van erre. A balszélső posztján egész megbízhatóan és bíztatóan mozgott.Replay írta:A Fiorentina elleni meccs és az amerikai túra előtt szükitett Pep:
Kikerült Abraham és Córcoles, mig folytathatja Busquets, Jeffren, Víctor Vázquez, Víctor Sánchez és Pedrito.
Nagyon kiváncsi leszek, marad-e vki a szezonkezdetre...
Ki tudjabarca99 írta: Mellesleg én erre a Victor Sanchez (vagy pont Vasquez) gyerekre is kíváncsi leszek... persze amelyik szélső támadót játszik. Fizikálisan már megfelelő állapotban kell hogy legyen, és sztem nincs is annyira elszállva magától, mint Gio. Szóval még az is lehet, hogy a semmiből berobbanva hasznosabb cserejátékos lesz, mint a tavalyi szezonban dos Santos.
Én úgy tudom, hogy Pep nem számol vele, és el/kölcsön akarják adni.Monti írta:Crosas végül visszajön vagy marad kölcsönben?
Nagy reménység,ki kéne használni
Én aggódtam egy kicsit, a sok felhozott játékos miatt, azért mert annak nincs értelme hogy elgyengítsük a B-csapatot, a játékosok meg a padon üljenek sokadmagukkal. Én a köztes megoldás híve vagyok. Hozzunk 2-3 játékost, aki tényleg hasznára tud lenni az első csapatnak. Mondjuk Vázquez lehetne az egyik.Nagya90 írta:Valaki aggódott nemrég, hogy a Barça B, vagyis jövőre már Barça Athletico újra ki fog esni, miután sok a távozó más csapatokhoz, illetve az első gárdához. Ez így is van, de a háttérben ott is folynak az erősítések, a cél továbbra is a Segunda Division.![]()
Ha valakit érdekel, az jelezze, ha lesz egy kis időm, akkor szívesen írok egy kicsit hosszabb szösszenetet az eddigi történésekről, már amit sikerül leszűrnöm. Persze sok mindenre nem kell számítani.
Viszont Guardiola egy évet dolgozott velük, biztos tudja, hogy ki az és ki nem.LG írta:Csak nemtudom, ők vannak-e olyan tehetségesek mint Crosas