2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A végén SSJ4 Gogeta( asszem) mekkora márvaLe5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=AaOEuOKk6v8
Szerintem ezt meg inkább a DB fanok értik , nem tudom hogy van-e itt?
És ki dönti el, h mi rasszista és mi nem?lionelmessi19 írta:noname, ez nem így működik. Nyilván ki lehet gúnyolni a zsidókat sokmindenért, de nekem és szerintem minden jó érzésű embernek forog a gyomra attól ha a zsidók üldöztetéséből, (tömeges) legyilkolásából csinál 'viccet'.
De mostmár zárjuk le ezt a témát, térjünk vissza a topic eredetijéhez.
Az erősen rasszista vicceket meg mellőzzétek.
Aha, szóval te azért osztottál, mert leugattak téged egy zsidó viccért. Ez aztán az önálló gondolkodás. Neked vicces volt, aztán mondták, h nem fiam ez nem is vicces. Te meg: Jah, akkor nem is vicces. No Comment.gyuri03 írta: nem védem őket csak énis montam egyszer egy zsidó viccet és baromira leugattak érte
Ugyan... nemkell bocsánatot kérnedMaster19 írta:Ja akkor bocsiFernando írta:Master19, ezek már mindd voltak.Nem tudtam h voltak...
A KRISNÁS VICCEKET IS TILTSUK BEnoname írta:Emberek!Ne fújjuk már fel így ezt a témát!A vicceknek egy komoly része egy nemzetnek, egy népnek valamilyen jellemző tulajdonságát, eseményét... gúnyolja ki.Ezekért nem kell megsértődni.Ilyen alapon tiltsuk be azokat a vicceket, amik arról szólnak h a magyarok mennyire nem tartanak össze, tiltsuk be a skinheades vicceket, a cigány vicceket, a szőke nős vicceket, a négeres vicceket,a feminista vicceket, az antifeminista vicceket,a papos/rabbis vicceket....
Őszinte leszek. Nekem sem tetszettek, sőt - még finoman fogalmaztam. Írni is akartam ezzel kapcsolatban, de nem tettem, nehogy megint kioktatásban legyen részem. Az a Hitleres nagyon undorító volt. Akárki írta be, nem teljesen épeszű, és nem tud reálisan gondolkodni. Mások halálából, a zsidó nép ellen elkövetett genocídiumból viccet fabrikálni - gyomorforgató, már-már vérlázító.Boixos írta:gyerekek, a zsidós viccekkel menjetek oda, ahol ezeket a szeretik.
itt nem annyira mennek ezek a cuccok.
ugyanez vonatkozik a feketékkel kapcsolatos megmozdulásokra is.
nem védem őket csak énis montam egyszer egy zsidó viccet és baromira leugattak érteelbandi írta:Gyanus vagy nekem gyuri![]()
Miért véded ennyire a zsidókat?![]()
![]()
Hát ha te nemtudsz rajta nevetni az a te saját problémád. Én és szerintem nagyon sokan mások igenMessi-#19 írta:és többnyire értem a vicceket de egy jean-oson meg rendőrösön valamint egy sz. nősön se tudam röhögni. olyan favicc az összes ilyen.Fernando írta:Sőt szüntessük meg azt a szót is hogy zsidó, mert szegény zsidók. Törölni kéne az összes ilyen viccet a világból. Vicc... Ugyanígy a szőke nőset, a rendőröset jah és szegény Jean-on se nevessünk már.
Akinek sérti a lelki világát ne olvassa el, de ez vicc. a viccben vagy megtaláljuk a poént vagy nem belekötni nem kell.
Mindig is tudtam, h zsidó viccekkel lehet felmérni egy ismeretlen hozzászóló értelmi szintjét. Még véletlenül se azzal, h valaki képtelen megfogalmazni és helyesen leírni egy mondatot, ugye?gyuri03 írta: csak gratulálni tudok az értelmi szintedhez
barca99 -nél a pont!barca99 írta:Azért ez a mondat így magában is megállja a helyét a humor topicban...gyuri03 írta:szerintem nem kellene zsidós vicceket mesélni ien dolgokkal nem szabad viccelődni a zsidó embereknek rosszúl eshet én nem vagyok az de akkor is amugymeg nem ide való vagy madridista annál inteligensebb vagyok hogy szidjalak ezért ezt nem teszem meg de kérlek töröld a regisztrációdat NEM IDE VALÓ VAGY menj valami madridista oldalra!!! VISCa ELBARCA
Ezt meg gyuri kedvéért:annál inteligensebb vagyok
Azért ez a mondat így magában is megállja a helyét a humor topicban...gyuri03 írta:szerintem nem kellene zsidós vicceket mesélni ien dolgokkal nem szabad viccelődni a zsidó embereknek rosszúl eshet én nem vagyok az de akkor is amugymeg nem ide való vagy madridista annál inteligensebb vagyok hogy szidjalak ezért ezt nem teszem meg de kérlek töröld a regisztrációdat NEM IDE VALÓ VAGY menj valami madridista oldalra!!! VISCa ELBARCA
és többnyire értem a vicceket de egy jean-oson meg rendőrösön valamint egy sz. nősön se tudam röhögni. olyan favicc az összes ilyen.Fernando írta:Sőt szüntessük meg azt a szót is hogy zsidó, mert szegény zsidók. Törölni kéne az összes ilyen viccet a világból. Vicc... Ugyanígy a szőke nőset, a rendőröset jah és szegény Jean-on se nevessünk már.
Akinek sérti a lelki világát ne olvassa el, de ez vicc. a viccben vagy megtaláljuk a poént vagy nem belekötni nem kell.