fcjoc írta:a kérdésem az lenne hogy assulin és thiago már a csapattal edz? vagy még a B keretet erősítik? köff
Egyenlőre ugynézki ki, nemis lesznek tagjai a felnőtt csapatnak...
amugy egy ilyen felálláshoz mit szolnátok?
-----------------------------------------Valdés-------------------------------------
-----------------------------------(Pinto, Jorquera)--------------------------------
-Dani Alvés---------------Puyol-----------------------Milito---------------Abidal-
-(Henrique)--------(Piqué, Márquez)-------(Cáceres, Márquez)----(Sylvinho)
-----------------------------------------Touré---------------------------------------
-----------------------------------(Crosas, Keita)----------------------------------
------------------------------------------Xavi---------------------------------------
-----------------------------(Hleb, Iniesta, Crosas, Keita)-----------------------
-----Leo Messi---------------------------------------------------------Iniesta-----
-------(Hleb)--------------------------------------------------------(valaki, Hleb)-
-------------------------------Henry----------------valaki-------------------------
------------------------------(Bojan)--------------(valaki)------------------------
Nemszerepel az én keretemben már Gudjohsen és Oleguer, ahogy Eto'o sem. A valakiket is szeretném behelyettesíteni. A balszélső valaki szerintem tökéletes lenne Arsavin személyében, mert Silvára szinte semmie sélyünk nincs már. Csatár pozícióba, ha távozik Eto'o esetleg meglehet próbálni megszerezni Villát vagy a sokak által hőn szeretett, (általam nem annyira) Adebayort. Cserecsatárnak se hoznák kis nevet, hogy versenyhelyzetet teremtsek a csapaton belül, akár meglehet célozni Berbatovot vagy Huntelaart, vagy akárkit, ezt rátok bízom. A felálláson van a hangsúly. Szerintem elég ütős lenne. Bivaly erős keretünk van idén is.