La Liga / Copa del Rey
Elvileg keretbe bennevan,hogy aztán játszik-e, az Schusteren múlik.palesz77 írta:Nem tudjátok, hogy Robinho játszik-e a mai meccsen? Úgy hallotttam, hogy nem ment el a repcsivel valenciába, mert több fizut kér. nem vagyok Madridista sőtt... de azért a kis brazil játékát tátott szájjal lesem, miatta néha egy real meccset is megnézek szóval érdekelne mit tudtok. kösz

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem tudjátok, hogy Robinho játszik-e a mai meccsen? Úgy hallotttam, hogy nem ment el a repcsivel valenciába, mert több fizut kér. nem vagyok Madridista sőtt... de azért a kis brazil játékát tátott szájjal lesem, miatta néha egy real meccset is megnézek szóval érdekelne mit tudtok. kösz
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Csak kérdés mennyit fog játszani..tegnap, 22:15 - Hosszú idő után végre újra találkozhatunk magyar játékossal a Primera División-ban, ugyanis az Osasuna leigazolta Vadócz Krisztiánt, 950 ezer euróért.

-
- Barça B
- Kapcsolat:
elküldik Xavit és jön Guti vagy mi?
és ez baj? mármint, hogy Guti visszatérhet? kiegészítő embernek tökéletes. padról beszállva hasznos. Xavit meg minek küldenék el amikor az egyik legjobb labdatartó.
Gondolom nem, de az, hogy melyik meccs mikor van, azt csak a fordulók előtt szokták kisorsolni.norbert55 írta:Az összes forduló egy időpontban lesznek?Mindenhova vasárnap van írva.

Az összes forduló egy időpontban lesznek?Mindenhova vasárnap van írva.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Tényleg nagyon jó hogy ő jön...?
Del Bosque: "Raúl nem fertőző, visszatérhet a válogatottba."
Mondom remek! Az egész válogatott madridista edzőkkel lessz teli. A következő lépés, elküldik Xavit és jön Guti vagy mi? Úgy gondolom, hogy 2010 ben teli lessz megint madridi játékosokkal a válogatoot. Nem nyernek semmit.
Del Bosque: "Raúl nem fertőző, visszatérhet a válogatottba."
Mondom remek! Az egész válogatott madridista edzőkkel lessz teli. A következő lépés, elküldik Xavit és jön Guti vagy mi? Úgy gondolom, hogy 2010 ben teli lessz megint madridi játékosokkal a válogatoot. Nem nyernek semmit.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez már elég régóta eldöntött dolog volt. Kb. mióta biztossá vált, hogy Aragonés nem hosszabbít a válogatott kispadján.lionelmessi19 írta:Hoppá. Del Bosque az új szöv kap.. örülök, mindenképp mellette voksoltam volna.

Ez a Madridnak is rossz, ha nyerünk, akkor nekik is kell. Nyomás alatt lesznek.barcelinho_5 írta:Hát.Hát...
Elég furcsa ez a sorsolás, hogy szépen a Madrid végigröhögi majd ahogy botlunk egy kisebb csapat ellen ők meg simán behúzzák a következő hétvégén...
Vki írta talán, hogy a BL miatt irányított sorsolás volt...lionelmessi19 írta:Én tudom rosszul hogy a sorsolás teljesen véletlenszerű elvileg? vagy most mi is van?
Ez nem jöhetett ki a kalapból, az hétszentség...

- Andris
- Adminisztrátor
Én tudom rosszul hogy a sorsolás teljesen véletlenszerű elvileg? vagy most mi is van?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
Hát.Hát...
Elég furcsa ez a sorsolás, hogy szépen a Madrid végigröhögi majd ahogy botlunk egy kisebb csapat ellen ők meg simán behúzzák a következő hétvégén...
Nagyon, nagyon remélem hogy ebben a szezonban Pep-el a Barca végre jól fog szerepelni távol a Camp Noutól:)
Egyébként akárhogy gondolkozom, én nem tudok megbékélni ezzel a sorsolással...A sok kiscsapat majd mind lefárad ellenünk a nagy hajtásban, a bizonyítástól, utána meg a Madrid simán elveri őket
Nagyon, nagyon remélem hogy ebben a szezonban Pep-el a Barca végre jól fog szerepelni távol a Camp Noutól:)
Egyébként akárhogy gondolkozom, én nem tudok megbékélni ezzel a sorsolással...A sok kiscsapat majd mind lefárad ellenünk a nagy hajtásban, a bizonyítástól, utána meg a Madrid simán elveri őket

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A tavalyihoz csak a valencia - Madrid meccs közelsége miatt hasonlít. A Sevillával a bajnokság elején, a Villarreallal a közepén játszottunk.salas9 írta:Szerintem sokaknak az a rész tetszik ami nekem![]()
13. forduló: Sevilla-BARCELONA
14. forduló: BARCELONA-Valencia
15. forduló: BARCELONA-Real Madrid
16. forduló: Villareal-BARCELONA
![]()
![]()
![]()
Tavalyról ismerősnek tűnik... Vagy csak "dézsávű"?
Egyébként, ebben a sorsolásban nincs semmi ördöngősség. Nem kell mindenütt démonokat látni. A tavalyi NB2 Nyugati csoportban a haladás adta a Felcsútnak, a Felcsút pedig a Pápának az aktuális ellenfelet. Tehát, ha pl. az 1. fordulóban Haladás-Ajka volt, akkor a másodikban a felcsút, a harmadikban a Pápa játszott az Ajkával.

- lui1698
- Llegenda del Barça
salas9 írta:Szerintem sokaknak az a rész tetszik ami nekem![]()
![]()
![]()
![]()
Aztarézfánfütyülőrézangyalátneki!
Ez a négy forduló nem lesz gyenge!!!
- salas9
- Entrenador del Barça
Szerintem sokaknak az a rész tetszik ami nekem

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem kicsit érdekes a sorsolás. Amint már emlitettem is csak kitörölték. Ez hogy így alakuljon szinte lehetetlen. Az oké, hogy irányitott sorsolás van a Bl mecsek miatt de ez igy akkor is elgondolkodtató.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Mihu
- Director del Fútbol
Két kivétel van. Azt hiszem nem kell mondanom hogy melyik két meccs azbarca0417 írta:igen érdekes sorsolás, sőt egy kicsit gyanús...elég sokszor van, majdnem mindig, hogy játszunk vkivel a fordulóban, majd a következő fordulóban a Real játszik azzal a csapattal. ...érdekes.

- barca0417
- Entrenador del Barça
igen érdekes sorsolás, sőt egy kicsit gyanús...
elég sokszor van, majdnem mindig, hogy játszunk vkivel a fordulóban, majd a következő fordulóban a Real játszik azzal a csapattal. ...érdekes.

A bajnokság eleje tényleg könnyű.Ott összeérhet a csapat.Az tényleg érdekes h a Barca előző fordulóban lévő ellenfelepont a Real-é lesz mindig.
Az a 4-es egymás után naon kemény lesz.A bajnokság ott dől el.
Az a 4-es egymás után naon kemény lesz.A bajnokság ott dől el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.07.16. 17:58:11-kor.
A Madrid mindig a Barca elözö fordulóbeli ellenfelével játszik. Érdekes lesz!
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat