Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hidd el, ez a Real Madridnak is rengeteg pénz. C.Roni nagyon drága, Robinhot elakarják adni, már csak az a kérdés, h nekünk hajlandóak lennének-e.Kalap1988 írta: Sztem az a baj srácok,h mikor Robinhoról álmodoztok nem gondolkodtok el rajta,h ő a Real Madrid játékosa!!! A real egy sikeres év után is elkölt 70-80 millát újakra,azt hiszittek,h nem mutatnak be nekünk ha 50-et kínálunk akkor is?? Hát de...............
Sztem az a baj srácok,h mikor Robinhoról álmodoztok nem gondolkodtok el rajta,h ő a Real Madrid játékosa!!! A real egy sikeres év után is elkölt 70-80 millát újakra,azt hiszittek,h nem mutatnak be nekünk ha 50-et kínálunk akkor is?? Hát de...............Fernando írta:Szerintem lazán megér 45-öt Robinho. Ha valóban távozik Eto'o fél évre 40 millióért én azt mondom hajrá![]()
Messi helyében én is maradnék a 19-esnél, bár sztem annyira nem az Ő "mágikus száma", mert ha jól emlékszem, a válogatottban 18-asban játszott.ge3yra írta:Szerintem aki legjobban megérdemelné az Messi lenne..de mivel ő úgyis marad a 19esnél akkor sztem HLEB
Miért nem teszünk rá rögtön 50milliót?bty írta:vátsunk témát azt olvastam "valahol"hogy a zenit leértékelte arshavin árát már 20 millioért elvihető szerintetek megérné? szerintem egy 10est ráteszünk és silva a miénk ésszerűbb és sezrintem job választás lenne mint arshavin
Áhhh, szerintem biztos nem ilyesmi árban gondolkodunk. 30-35 körül lehet, amit adnánk érte. Amit meg a Real nem fog elfogadni.noname írta:A végén kiderül h tényleg van valami valóságalapja a Robinoh ügynek.![]()
![]()
![]()
Ha leigazojuk nemtom mit csinálok.Robinho-HEnry-Messiez túl durva h igaz legyen.
45ért sztem simán el lehetne hozni amúgy.
Hmm..Az nem kis öröm lenne számomra, azután hogy a margitnéni tavaly magához csábította Saviolát...fcjoc írta:az elmundo-n most láttam hogy robinho-t szeretnék itt látni. húúú de jóó lennenagyon örülnék neki.
Andrej Arsavin a Barcelonáról álmodott a Sporthirado.hu -nLa Pulga írta:
Nem, Sport-on van fönt.barcelinho_5 írta:LP ez ugye a te munkád Photoshoppal?![]()
Bár igaz, én örülnék Arshavinnak.
La Pulga írta:
nemtudom gőzöm sincs csak ezekt lehet olvasni az oldalukon meg hallnai me más oldalakrol vannak kölümböző hírek nem tudom mennyi igaz mennyi nem tény hogy eto'o üzbegisztánban van és még ma kiderül mit keres ott az oldaluk szerint aláirni ment a szerződését de nem tudom kiváncsi leszek nagyon.....az év vice lenne ha oda mennecsabimo írta:40milliot kapunk mi? azzal csak mi járunk jol, és etoo menniyt kapna arra az egy évre?bty írta:hát a hivatalos kuruvcsi oldal szerint:D oda igazol és 40 milliot adnak a barcanak de itt már volt oylan hir is hogy csak fél évre megy oda kölcsönbe szoval nem tudnivisca el barca írta:érdekesek ezek a képek eto'o-ról taskentben... mi a francokat keres ez ott?
40milliot kapunk mi? azzal csak mi járunk jol, és etoo menniyt kapna arra az egy évre?bty írta:hát a hivatalos kuruvcsi oldal szerint:D oda igazol és 40 milliot adnak a barcanak de itt már volt oylan hir is hogy csak fél évre megy oda kölcsönbe szoval nem tudnivisca el barca írta:érdekesek ezek a képek eto'o-ról taskentben... mi a francokat keres ez ott?
hát a hivatalos kuruvcsi oldal szerint:D oda igazol és 40 milliot adnak a barcanak de itt már volt oylan hir is hogy csak fél évre megy oda kölcsönbe szoval nem tudnivisca el barca írta:érdekesek ezek a képek eto'o-ról taskentben... mi a francokat keres ez ott?