Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem, mind a kettőt, úgy 25 millióért összesen, de bónuszként hozzácsapják Xavit és Iniestát is.antiimperialista írta:Mi lesz a következő? Jövőre Messit adják el? Vagy Krkicet?
Minden stímmel kivéve az hogy Samu korrekt ember lenne nekem nem úgy tűnik nagyon nem. Aki meg a szurkolókat szidja hogy kifütyülték, kicsit gondolkozzon már el azon miért fütyülték ki, ha még emlékeztek rögtön eszetekbe jut mennyire korrekt ember Samu, nem a Barca árulta el őt, hanem ő a csapatot.Ronaldinho&Barca írta:Felettébb különös és érhetetlen ez az egész Eto'o ügy. Kíváncsi vagyok, ha idén nem lett volna, mennyi gólt lövünk össz-vissz. Egy olyan játékos nevével dobálózgatni, aki közel a világ egyik legjobb csatára és az ára sem kevés... Eto'o eladásával nálam a vezetőség végleg elásná magát, bár így is ezen vannak. Nem tudom, Pep-nek mi gondja lehet az egyik legjobb csatárral. Csak be kell tenni a csapatba és Samu majd elintézi a gólokat és a többit. Henryba és Bojanba is lehet bízni, egyik kb. egy idős velem, másik meg már nem a régi, de persze reménykedni mindig lehet.(olcsó kis trükk) Aztán jön a szöveg, hogy idő kell a csapatnak stb. stb... Csak kicsit se lesz necces ez a szezon, mivel akivel mi játszunk azzal utána real fog, lesz mit összehasonlítani majd...
No Samura visszatérve, számomra ő egy igazi vérbeli csatár. Ő az akit nem lehet pótolni, jöhet ide Torres, Tevez meg Adebayor, egyik se Eto'o, utóbbi egy van, pótolhatatlan és utánozhatatlan. Komolyan, vicc ez az egész, ha eladják a világ rajtunk fog röhögni. No meg 40 milkót nehezen fognak kifizetni, nem kis pénz, majd akkor ő is potom pénzért fog elmenni? Samut mérhetetlenül sajnálnám, korrekt, végsőkig küzdő egyenes ember, aki még tud szívvel küzdeni és játszani.
Vezetőknek jólenne kijózanodni, és újra átgondolni mit is akarnak csinálni!
Jah, és Guardiola akkora fekete ponttal indítana ha Eto'o távozna....
U: Azért ne dobálózgassunk az évekkel, 1 éve azért Deco Ronaldinho is mutogatta magát, az után jött a hullámvölgy és a sérülések.
Dehogy megy üzbég csapathoz, ne higgy el minden hülyeségetMR.Barca írta:vlxe írta:ajjjaj én sajnos azt a döntést,hogy távozik Eto'o nagyon rossz döntésnek tartomegyértelműen a világ egyik legjobb csatárját nem szabadna csak így eljátszani
kevés olyan játékost láttam mint ő aki teljes alázattal focizna
Nem is az a baj hogy elmegy hanem az hogy egy üzbég csapathoz. sajnálatos
vlxe írta:ajjjaj én sajnos azt a döntést,hogy távozik Eto'o nagyon rossz döntésnek tartomegyértelműen a világ egyik legjobb csatárját nem szabadna csak így eljátszani
kevés olyan játékost láttam mint ő aki teljes alázattal focizna
Hiba-hiba. De biztos a vezetőség tudja azt,hogy el kell adni,mert ha megtartanánk csak rosszabb lenne. Pep nem játszatná , csak a vita lenne, kiesne a pörgésből és sokat veszíteni a képességeiből.cruyff írta:Nálam a katalán szurkolók már elásták magukat, mikor kifütyülték.... Ha a vezetőség eladja, óriási hibát követ el. ÓRIÁSI HIBA! Itt és most kéretik regisztrálni ezt a kijelentést! Erre még sokszor hivatkozni fogok a jövőben!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha a fórum alapján igazolnának, már rég előrébb tartanánk, mert Eto'o maradna, Adebayor maradna(szerencsére Londonban), jönne Villa+Silva/Arsavin.Tomsa írta:Így van, a mi fórumos zúgolódásunknak köszönhetően távoztak a játékosaink. Eto'o-t sajnálom, de cserébe Villa nagyon jöhetne!Barcsay írta:Így van...üldözzétek már el a legjobbakat...Deco...Ronaldinho...Eto'o...
Ki marad akkor?Hm?...ez a csapat vége...
Így van, a mi fórumos zúgolódásunknak köszönhetően távoztak a játékosaink. Eto'o-t sajnálom, de cserébe Villa nagyon jöhetne!Barcsay írta:Így van...üldözzétek már el a legjobbakat...Deco...Ronaldinho...Eto'o...
Ki marad akkor?Hm?...ez a csapat vége...
Mint par hsz-el elobb mar irtam befejeztem a vitat, ugyhogy inkabb tartozkodnek a kifejtesetol, inkabb elmegyek sorozniwesterngom írta:Guardiola írta:Indok nelkul nincsen semmi es akarmilyen meglepo meg akkor sincs ha nem latjuk ezt az indokot, csak hat ti "hitetlen mindenert zugolodok" ezt keptelenek vagytok felfogni.
húúúúúú, ezt kifejtenéd kicsit bővebben?:lol:
Guardiola írta:Indok nelkul nincsen semmi es akarmilyen meglepo meg akkor sincs ha nem latjuk ezt az indokot, csak hat ti "hitetlen mindenert zugolodok" ezt keptelenek vagytok felfogni.
Mosquito írta:A számok és a tények nem ezt mutatják. Villa mindössze 9 hónappal fiatalabb a kameruninál ennek ellenére közel sincsenek olyan mutatói. Torresnek és Adebayornak ez volt az első elfogadható szezonjuk. Ráadásul mind a 2 csak a pl-ben bizonyított ami semmire sem garancia, főleg Fernando esetében aki már játszott a lligaban és nem teljesített túl jól.fcjoc írta:a fél fórum olyan elfogult eto'o-val kapcsolatba hogy ihajj. van más jó csatár is, aki tudja ezt a szintet nyujtani. jöjjön villa vagy torres, esetleg adeb. gl
Talán, ha van 1-2 aktív csatár akinek jobb statjai vannak, mint Eto'o-nak, de ők már Samunál is öregebbek vagy megszerezhetetlenek.
Van még a srácban min. 3-4 szenzációs év és aztán Barca legendaként távozhatna vagy visszavonulhatna tőlünk. És ezt még megkoronázná az a tudat, hogy a nagy riválistól vettük. De nem, nekünk ez nem kell. Mikor volt utoljára ilyen csatárunk? Nem ezt érdemli és mi szurkolók sem.
Hiába van itt Puyol, Xavi, Iniesta akik majd innen a Barcaból vonulnak vissza, mert ez nem hozza lázba az embert. Ebben nincs semmi különös, hiszen természetes dolog(legalábbis van rá bőven példa), hogy a jól teljesítő sajátnevelésű játékosok a nevelőegyüttesükből vonulnak vissza. Sok ilyen lesz még, de a világ egyik legjobb játékosát(csatárát) sok sok évig megtartani és méltón búcsúzni tőle majd karrierje végén, na az már különleges és ritka dolog ami jó érzéssel tölti el a szurkolókat. Nekem ezért is nagyon fájó, hogy így lemondunk róla.
hogy jó pénzért mehet?Léfe írta:Nem kell besz..ni, hogy Etoo elmegy. Ujak kellenek, bár kedvelem jó pénzért nálam mehet. Nem is értem ezt a majom ragaszkodást nehány játokossal szemben. Ha tavaj ilyen jellegü cserék történtek volna talán jobban állna a csapat. Kettő támadó kell, egy baloldalra, neveket nemszoktam irni - értelmetlen. Az edző tapasztalatlansága engem is aggaszt, de most nem lehet ezzel mit tenni, majd meglátjuk.