2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
matyi02 írta:vilmso94 írta:Ronaldinho-t bemutatták a Milanba : http://www.youtube.com/watch?v=U5nYstoyfOM
Ekora üneplést ... Meg is érdemli Roni de hát ien olcson m,egszerezték ...
vilmso94 írta:Ronaldinho-t bemutatták a Milanba : http://www.youtube.com/watch?v=U5nYstoyfOM
Dehogyis...visca el barca írta:nem értem mit vagytok kiakadva a bemutatón... sírnia kellett volna vagy mi?
Ez a ronaldinho 2006 ota, a vb-utántol nem játszik olyan szinten, hogy nélkülözhetetlen része lenne a csapatnak...Hány meccset láttál a szezonbol? Le van lassulva+nem jár edzésre+éjszakázás soroljam még!!! Van rajta pár kilo felesleg ha láttad a képeket, és ö teremtett maga körül ilyen légkört, amiböl csak egy kiut volt, hogy eligazol...Patrickbarca írta:Szerintem a barca megcsinálta az ezredév legrosszabb "üzletét" ronaldinho eladásával!!
Én adtam volna lehetőséget neki ő nem felejtett el focizni csak kevés lehetősége volt majd jövő ilyenkor sopánkodni fogunk hogy eladtuk a világ valaha élt egyik legjobb játékosát!! Mikor ért 120 millát nem adtuk el most 21+4 ért eladtuk BRAVO!!!
én örömmel fogadok veled abban a 120 millában is akár, hogy senki sem fog sopánkodni.Patrickbarca írta:Szerintem a barca megcsinálta az ezredév legrosszabb "üzletét" ronaldinho eladásával!!
Én adtam volna lehetőséget neki ő nem felejtett el focizni csak kevés lehetősége volt majd jövő ilyenkor sopánkodni fogunk hogy eladtuk a világ valaha élt egyik legjobb játékosát!! Mikor ért 120 millát nem adtuk el most 21+4 ért eladtuk BRAVO!!!
hát ronaldinho búcsúztatása nem a barcán múlik éppen...LG írta: Igy van, h az előző elnökség görény volt, akkor most legyen a mostani is az![]()
Nem, inkább tanuljanak elődjeik hibájából.
Az meg, h ki mennyire érdemli meg, véleményes. Sztem Dinho többet tett a klubbért, viszont többet is ártott.
"rég volt,hogy 40-50ezer embert ujjongott érte"DaNNy írta:Van egy olyan érzésem,hogy rendbe fogja magát rakni. Ahogy nézem a bemutatását nagyon elszántnak tűnt.
ui: rég volt,hogy 40-50ezer embert ujjongott érte
labdával nem trükközött mert youtubeos vidik közt nem látom,a milan honlapján meg nem jön be..?!
Még ha el is sirta volna magát mikor a gyerekeknél pacsizott,kicsi ijedtség is van benne, na majd meglátjuk,