na én egy kicsit már lemaradtam az igazolásokkal (:D), szóval megpróbálom összegezni, hogy mi a helyzet. ha jól tudom, eddig az van, hogy:
távozott:
-Thuram (contract expired

), Ezquerro (u.a.), Edmilson (Villarreal - Free)
-Zambrotta (Milan, 9M €) Ronaldinho (Milan, 21+4 M €), Giovani (Totthenham, 6+4 M €), Deco (Chelsea, 10M €)
-Guddy (?), Oleguer (?), Eto'o (?) -sajnos...

==========
érkezett:
-Keita (Sevilla, 14M €), Cáceres (Villarreal, 16M), Piqué (5M), Hleb (15M), Alvés (26+4M), Henrique (?)
ez akkor eddig a távozókat tekintve mínusz 4 védő, 4 középpályás, két csatár. érkező oldalon meg 3+1 védő, 2 középpályás. csatárnak tehát maradna Henry és Bojan, ami előrevetíti, szerintem, hogy még legalább két támadót kell igazolni, és balszélső is kell, mert értelemszerűen, ha Eto'o is elmegy, akkor Henry középen fog játszani, és nem tolhatjuk ki a balszélre, ami egyébként is kényszermegoldás volt.
tehát szerintem, bár ez tuti hülyeség (:D), de azt kellene csinálni, hogy ingyen vagy nagyon olcsón igazolni egy Larsson-utódot (pl. Crespo, Kluivert

, Ronaldo, nekik most nincs szerződésük ha jól tudom), és egy megbízható, Henrynál fiatalabb középcsatárt, továbbá egy balszélsőt (pl. Silva). ha jók a számításaim, eddig a bevételi oldal 46M € (az esetleges jövőbeni záradékok nélkül), a kiadási pedig 76M, tehát -30on állunk, ami nem vészes, tekintve, hogy elvileg 90M-t szánt a vezetőség átigazolásokra, sőt, ha Samut tényleg eladnánk, az legalább +30M € lehet, ami tovább javítja a mérleget. namármost, ebből még egy vagy két nagy játékos leigazolása simán kijön... (bocs a regényért...

)