Bestbarca írta:"Oké, ez szép, csak ott a baj, hogy ebből 2 védő, és a 7 támadóból(középpálya, csatár) per pillanat csak 2-nek van nagyobb tapasztalata."
Bocs elb.sztam 6 támadból természtesen.
Igazad van, de mondjuk ha megnézünk egy ilyen felállást:
Valdes(26) - D.Alves(25),Puyol(30),Marquez(29),Abidal(29) - Xavi(28,),Keita(28,),Hleb(27) - Messi(21),Henry(31),Iniesta(24)
Ez sztem egyáltalán nem egy ilyen összeválogatott csapat, simán felálhatunk így is, és így azért a tapasztalat>fiatalság sztem.
Asys írta:Valbali!
A Tevez Saga érdekes dolog, mert tavaly előtt Tevez és Mascherano együtt kerültek kölcsönbe a West Ham-hez a Corinthians-ból ahol előtte játszottak, viszont a Corinthianshoz is úgy kerültek, hogy a nem maga a csapat hanem egy befektetési csoport vette meg őket a brazil klub számára... Ez a csoport tovább adta (kölcsönbe) aztán előbb londoni csapatnak, majd Javier-t a Liverpoolnak és Carlitos-t a Manchesternek!
Előbbit a Liverpool most nyáron vette meg végleg 22 millió euróért!
Utóbbit is meg kell venni ha akarjuk, csak nem a MU-tól, hanem a Corinthians-tól és attól aki a játék jogának valahány százalékát birtokolja!
Köszi hogy ezt leirtad, nem tudtam, hogy Tevezre is ugyanez vonatkozik mint Mascheranora. Akkor sajnos nem kerülhet hozzánk "bagóért", ha a MU nem tart rá igényt. Egyébként mennyi lenne Tevez ára?