Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ámen, tökéletesen egyet értek. Ugyan ezt fejtegettem a Guardiola topicban.salvatore írta:én egy 4-1-3-2 felallast hasznalnak Guardi helyebe.....ahol a hatvedsor egyertelmu,a vedekezo kozeppalyas vagy Toure vagy Keita lenne,a 3 tamado kozeppalyasok meg Messi,Xavi meg Arshavin(ha eljon ide)mert ha nem,akkor Iniesta,es a 2 csatar meg Henry meg vagy Drogba,vagy Eto´o
Először inkabb latni kéne,h hogyan jatszik itt,es aztan dönteni rola,hogy milyen szintű jatekossoadroli írta:Nemazé..de Arshavin-t meg Iniesta....van egy kis különbség!!
Arshavin meg nem barca szintű játékos!
Viszont, amikor egyedüli ékként játszott, még a Mourinho éra alatt akkor is jól ment neki!Mosquito írta:Drogba centernek nem hinném, hogy jó lenne ide.
Amikor odament seva akkor maga az elefánt nyilatkozta, mennyivel jobban érzi magát ha az ukrán is pályán van mert jobban megy neki, mivel a védők nem annyira figyelnek rá és nyomás sincs akkora rajta.
Nem hinném, hogy nagyon jól érezné magát Barca játékosként a primeraban.
malouda meg drogba etoert plusz 5misit adunk. akkor kész lenne majdnem a csapat csak tőtelékek kellenének.matyi02 írta:Szerintem ha 25miláért meg lehetne szerezni akar megérnéMental_Theo írta:Szerintem sincs benne 2 évnél több, de ezt ő maga is tudja. azért kell neki 3 éves szerződés,hogy bebiztositsa magát, hogy ha rosszul játszik is kapjon pénzt.
ez volt Ronaldinhoval is amikor a csúcson volt,akart egy élete végéig szóló szerződést,hogy bebiztositsa magát,mert ha eladják ennek ellenére, az a klubot sok pénzzel sújtja. Drogba nem biztos benne,hogy menne neki a játék 2 év vagy 3 év mulva akár, látva Henry játékát,mennyire visszaesett az angol bajnokság után
Vagy adjuk Eto'ot ők meg még 10-est vagy 15öt az se lene rosz
Szerintem ha 25miláért meg lehetne szerezni akar megérnéMental_Theo írta:Szerintem sincs benne 2 évnél több, de ezt ő maga is tudja. azért kell neki 3 éves szerződés,hogy bebiztositsa magát, hogy ha rosszul játszik is kapjon pénzt.
ez volt Ronaldinhoval is amikor a csúcson volt,akart egy élete végéig szóló szerződést,hogy bebiztositsa magát,mert ha eladják ennek ellenére, az a klubot sok pénzzel sújtja. Drogba nem biztos benne,hogy menne neki a játék 2 év vagy 3 év mulva akár, látva Henry játékát,mennyire visszaesett az angol bajnokság után