Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.19. 15:14:26

salvatore írta:én egy 4-1-3-2 felallast hasznalnak Guardi helyebe.....ahol a hatvedsor egyertelmu,a vedekezo kozeppalyas vagy Toure vagy Keita lenne,a 3 tamado kozeppalyasok meg Messi,Xavi meg Arshavin(ha eljon ide)mert ha nem,akkor Iniesta,es a 2 csatar meg Henry meg vagy Drogba,vagy Eto´o
Ámen, tökéletesen egyet értek. Ugyan ezt fejtegettem a Guardiola topicban.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.07.19. 15:12:28

Azért Arshavin képességeit nem kéne szidni... Meg ezt megítélni h Barca szintű játékos-e vagy sem ezt csak az első 10-15 meccs után érdemes. Technikailag, taktikailag jól képzett, kondija rendben van, hiába nyert idén bajnoki címet, UEFA kupát, Eb bronzérmet motivációja is van, harapós játékos lenne az fix. Azért mert 2 meccsen játszott jól az igaz: első két meccset ki kellett hagynia, utolsón meg az egész orosz válogatott összeomlott, de svédek, meg hollandok ellen zseniális volt csakúgy mint Zenitben, és többször kijelentette h itt szeretne játszani, hadddd jöjjön!! Szerintem Arshavin és Drogba lehet az utolsó két igazolás akik nagyon jó játékosok, DE kérdés hogy passzolnának az új stílushoz, formációhoz. Mindenesetre meg van a képességük az alkalmazkodáshoz, illetve Pepnek a motiváláshoz és szerepkörük megszabásához, szerintem jól sülhet el a dolog. Eddig határozottan jó az igazoláspolitika és edzésmódszer, alig várom a szezon kezdetét!!!!!!!!!!!!!!!!! />>GO BARCA fuck madrid CATALONIA is not spain>>/
salvatore
Barça B

2008.07.19. 15:06:04

soadroli írta:Nemazé..de Arshavin-t meg Iniesta....van egy kis különbség!!
Arshavin meg nem barca szintű játékos! :lol:
Először inkabb latni kéne,h hogyan jatszik itt,es aztan dönteni rola,hogy milyen szintű jatekos
soadroli
Llegenda del Barça

2008.07.19. 15:01:41

Nemazé..de Arshavin-t meg Iniesta....van egy kis különbség!!
Arshavin meg nem barca szintű játékos! :lol:
Kép
salvatore
Barça B

2008.07.19. 14:58:20

én egy 4-1-3-2 felallast hasznalnak Guardi helyebe.....ahol a hatvedsor egyertelmu,a vedekezo kozeppalyas vagy Toure vagy Keita lenne,a 3 tamado kozeppalyasok meg Messi,Xavi meg Arshavin(ha eljon ide)mert ha nem,akkor Iniesta,es a 2 csatar meg Henry meg vagy Drogba,vagy Eto´o
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.19. 14:52:49

Nem tudjátok hogy Henrique melyik klubban játszik?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.19. 14:47:59

Mi a tojnak ide Drogba? Fúúj. Mennyünk már.
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.19. 14:23:04

te akkor egy pakkot hozzunk már Chelseaből most h eszembe jutott:D Drogba sheva a padra tökéletes lenne feküdne neki jobban mint az angol bajnokság,jah és kevesebb fizut kapna mint chelseaben,mivel onnan kijebb fogják rugdalni,meg malouda- etoért cserébe meg adunk egy 12misti.

szóval drogba sheva malouda - eto plusz 12 misi vagy max 15

akkor tényleg kész a csapatunk.ha azt nézzük h Drogba annyi fizut kapna mint eto,malouda az nem sokat sheva meg a felét mint amit roni kapott akkor már jól járt a csapat mert nem lesz kiemelkedő fizetésű sem akit igazolunk.mellesleg megmarad pár misi amit roniért kapunk és a fizukat meg futja belőle. 3x meg mezeladásból is jönne a pénz mivel Sheva meg Drogba klasszis elismert játékosok.lehet h Shevaval is befürdünk mint Henryval de benne ott van a gól mindig. jobbat nem tudnánk igazolni a padra mert tuti h sérült csatárunk mindig lesz
Asys
Entrenador del Barça

2008.07.19. 14:22:27

Mosquito írta:Drogba centernek nem hinném, hogy jó lenne ide.
Amikor odament seva akkor maga az elefánt nyilatkozta, mennyivel jobban érzi magát ha az ukrán is pályán van mert jobban megy neki, mivel a védők nem annyira figyelnek rá és nyomás sincs akkora rajta.
Nem hinném, hogy nagyon jól érezné magát Barca játékosként a primeraban. :twisted:
Viszont, amikor egyedüli ékként játszott, még a Mourinho éra alatt akkor is jól ment neki!
Amúgy egy állat a tag :D mind1 ki jön majd, de biztos, hogy megfogják találni azt akire szükségük van!

Eto'o - Berba cserébe belemmenék főleg, hogy a Spurs-nél kijelentették a Berba nem megy sehova amíg nem tudják pótolni! :idea:
Mosquito

2008.07.19. 14:16:49

Drogba centernek nem hinném, hogy jó lenne ide.
Amikor odament seva akkor maga az elefánt nyilatkozta, mennyivel jobban érzi magát ha az ukrán is pályán van mert jobban megy neki, mivel a védők nem annyira figyelnek rá és nyomás sincs akkora rajta.
Nem hinném, hogy nagyon jól érezné magát Barca játékosként a primeraban. :twisted:
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.19. 14:14:30

matyi02 írta:
Mental_Theo írta:Szerintem sincs benne 2 évnél több, de ezt ő maga is tudja. azért kell neki 3 éves szerződés,hogy bebiztositsa magát, hogy ha rosszul játszik is kapjon pénzt.
ez volt Ronaldinhoval is amikor a csúcson volt,akart egy élete végéig szóló szerződést,hogy bebiztositsa magát,mert ha eladják ennek ellenére, az a klubot sok pénzzel sújtja. Drogba nem biztos benne,hogy menne neki a játék 2 év vagy 3 év mulva akár, látva Henry játékát,mennyire visszaesett az angol bajnokság után
Szerintem ha 25miláért meg lehetne szerezni akar megérné :D
Vagy adjuk Eto'ot ők meg még 10-est vagy 15öt az se lene rosz :D
malouda meg drogba etoert plusz 5misit adunk. akkor kész lenne majdnem a csapat csak tőtelékek kellenének.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.19. 14:08:30

Mental_Theo írta:Szerintem sincs benne 2 évnél több, de ezt ő maga is tudja. azért kell neki 3 éves szerződés,hogy bebiztositsa magát, hogy ha rosszul játszik is kapjon pénzt.
ez volt Ronaldinhoval is amikor a csúcson volt,akart egy élete végéig szóló szerződést,hogy bebiztositsa magát,mert ha eladják ennek ellenére, az a klubot sok pénzzel sújtja. Drogba nem biztos benne,hogy menne neki a játék 2 év vagy 3 év mulva akár, látva Henry játékát,mennyire visszaesett az angol bajnokság után
Szerintem ha 25miláért meg lehetne szerezni akar megérné :D
Vagy adjuk Eto'ot ők meg még 10-est vagy 15öt az se lene rosz :D
Kép
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.07.19. 14:06:43

Szerintem sincs benne 2 évnél több, de ezt ő maga is tudja. azért kell neki 3 éves szerződés,hogy bebiztositsa magát, hogy ha rosszul játszik is kapjon pénzt.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.19. 14:04:57

jó hogy nem joe colet akarjátok megvenni:D queresma sztem nem kell ide!!!!
én irányítót vennék mint szélsőt! szélre hleb kimenne irányítónak meg VDV,lucho,Diego 3asból vki!! ha meg nem jön össze akkor Thiago gyerek elvileg irányítani tud. jah meg nem ártana egy csere szélső se pl Reyes tökéltes lenne!!! ócsó nagyon jó kis vonalszélső csak tudni kell bánni vele!!! csatár? maradjon eto mert nála csak rosszabbat tudunk hozni
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.19. 14:00:29

A katalánok bejelentkeztek Drogbáért

Bejelentkezett Didier Drogbáért, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Chelsea klasszis csatáráért a spanyol pontvadászat bronzérmese, a Barcelona. Az El Mundo Deportivo szerint az elefántcsontparti támadó Samuel Eto’o helyére érkezne.

Az újság emellett azt is állítja, hogy a katalánok már bejelentkeztek az elefántcsontparti klasszisért, és két éves szerződést ajánlottak neki. Drogba a híresztelések szerint azonban nemet mondott a spanyol sztárklub „felkérésére”, mert ő legalább három éves kontraktust szeretne kötni.

A támadó egyébként Jose Mourinho távozása óta folyamatosan azt hangoztatja, hogy szeretné elhagyni Londont, mertt egy új kihívásra vágyik, egy új bajnokságban, ráadásul a csatár egyik kedvenc csapata a Barcelona.

Egyes hírszerelések szerint a Barca sokat áldozna Drogbáért, például ebbe a kategóriába tartozik Samuel Eto’o játékjoga is.

Hmm Drogba gránát vörös kékbe ??? hu de jó lene :D
Kép
The10
Barça B

2008.07.19. 14:00:19

Értem, hogy a taktikai repertoár színesítése végett egy magas, erőteljes középcsatárt akarunk szerződtetni, de ha körülnézünk, ilyenből elég kevés akad: Ibrahimovic és Torres megszerezhetetlen, Toni túl idős, Huntelaar iránt nem érdeklődünk, Adebayor szerintem nem elég labdaügyes, Adriano messze van legjobb formájától, Pavlyuchenko és Pogrebnyak pedig ki tudja mire lennének képesek Európa nyugati felén...és nagyjából ennyi a választék. :roll:
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.07.19. 13:59:01

Márcsak azért sem, mivel már játszott a Barcában.
elbandi
Capitá del Barça

2008.07.19. 13:55:09

Quaresma-t nem hiszem hogy megérné 40 millióért ide hozni... :lol:
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.07.19. 13:47:52

Quaresma már megint. a Porto 30 millióért sem engedte el az Internek. szóval ennyit róla.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Xavinho
Capitá del Barça

2008.07.19. 13:37:21

Balszélső ügyben szerintem ne nagyon élje bele magát senki Silvába( szerintem nem olyan nagy szám),m nem hiszem,h a Valencia eladná, főleg nem egy riválisának. Villával ugyanez a helyzet.
Ennek tükrében én megpróbálkoznék Arshavinnal. Az utóbbi időben nem játszott rosszul és eléggé úgy tűnik,h szívesen csatlakozna a Barcához.
Helyette még egy valaki van,aki szerintem jó lenne bal oldalra: Quaresma.
Azt mondta ugyanis,h amíg Frank az edző,addig biztos nem jön vissza, most pedig ugyebár Pep a tréner,szóval meg lehetne próbálni.Az,hogy 5 éve mit nyújtott a spanyol első osztályban az egyáltalán nem jelent semmit, azóta elég sokat fejlődött. Mindkét játékos megszerezhető kategória. ( Van der Vaart-ot én már csak a realos kijelentései miatt sem preferálnám :roll: )
Csatársorba pedig jó lenne,ha megtartanánk Eto'o-t és Gudjohnsent.
A kamerunit én nem magyaráznám(megtettem elégszer), Gudjohnsen pedig igaz,h nem egy nagy ász,de 4. számú csatárnak(Eto'o,Henry,Bojan mögött) tökéletes.
Így még egy igazolás Dinnye helyére( Arshavin/ Quaresma) és kész a keret, és még azt sem lehetne mondani,h gyengültünk,sőt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.07.19. 13:19:21

Ha nem lenne ez a nevetséges, egyben felháborító Eto'o üldözés, valamint Hleb helyett esetleg Diego érkezett volna( persze a fehérorosz sem rossz, benne is bízom) maximálisan elégedett lennék az eddigiekkel. Jól erősítettünk de a jelek szerint sikeresen gyengítjük is a csapatot a világ legjobb csatárának elzavarásával...Aki pedig a viselkedésével indokolná mindezt, az nehogy azt higgye, hogy 2-3 évvel ezelőtt nem ugyanilyen volt Eto'o...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Cali
Entrenador del Barça

2008.07.19. 13:18:00

Ezt az NSO írta:

„A Manchester United menedzserének sajtóban elhangzott megjegyzései felháborítóan arrogánsak, ráadásul a klubunkkal szerződésben álló játékossal kapcsolatban tette őket. Valószínűleg az egyik legkirívóbb szabálysértés volt ez a Premier League történetében, így hivatalosan is panaszt emeltünk a ligánál a manchesteriek ellen. Semmiképp sem válunk meg a két kulcsjátékostól, és természetesen ajánlatot sem fogadtunk el értük” – mondta Levy.

(Dimitar Berbatov és Robbie Keane)
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.19. 13:08:09

szerintem tevez pénzkidobás lenne, nem játszana jól a barcában.
kettő csatárt még mindenféle képpen kell majd venni.
ha arshavin annyira ide akar jönni akkor hadd jöjjön, lemerem fogadni hogy jól játszana, szerintem nagyon nagy motivációval focizna és még a szive is a helyén van, lévén mekkora barca drukker. :wink: :wink: :wink:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
soadroli
Llegenda del Barça

2008.07.19. 13:04:48

Nemtom,szerintem nem!de ha el is igazolna nem a barcába.....
Kép
messi191
Barça C

2008.07.19. 13:02:03

arsavinal most mi van eligazol vagy nem?
Lezárt