Barça Igazolások 2008-09
Pavlyucsenkó már nem aláírt valahol Olaszországban egy szerződést?
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Ott lenne Piqué is 

Nemtudom, akkor jobbhátvédnak csak Alves maradna, meg Puyol vészmegoldásnak. Nem lenne ez igy kevés 

Őszintén én nagyon örülnék Ole távozásának, nagyon nem bírom a csávót.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Tényleg érdeklődik iránta az Ajax, és elég nagy esély van rá, hogy ott folytassa.Roniee21 írta:Semmidavebarca írta:http://en.wikipedia.org/wiki/Oleguer_Presas
Oleguer Klubjai:
...
2002-2008 Fc Barcelona
2008- AFC Ajax
ez mi????![]()
Bárki átszerkesztheti,akár azt is beírhatod hogy Real
Saha ügybe talán igazad van!De a két oroszéba nagyon nem!Ha Arshavin megfelel Chelseanek,Arsenalnak akko nekünk miért nem és tuti kitené szivét lelkét a pályára mert mindenhol elmondta neki csak a Barca létezik külfőldön!!!Pavljucsenkot pedig tökéletes lenne a mi kispaszos játékunkban és ő érte se hiába érdeklődnek oly sokan európa elit csapatai közül nagyon sokan!Bautista írta:Pavlichenlo nem Barcelona szintű játékos !
Saha sem kell a Barcaba találunk nála jobb öreget!
És Arshavin se kell akor inkább Hleb játszon bal szélen
FOCI--->BARCA
17 éves pápai utánpotlás játékos
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ezzel nem szabad vicceődni...csabimo írta:Mi és kérünk etooért 40et-aztán ki tudja hogy mennyiért fog távozni, r10ért is kaptunk volna 30-on felül-még sem kellett...
Szerintem ha a játékos akarna jönni, ugy mint r10 akart menni, akkor max 25 és el kell engedjék...vagy 20és oleguer

Na jó ez csak vicc volt

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Szeintem még 3 játékosra van még szükségünk ha Eto'o elmegy! Egy közepes csatáral mert ha 1 csatáral játszunk az vszinu Henry ha 2 csatáral akko Henry Bojan/lehetséges érkező! Ide szerintem tökéletes lenne Pavljucsenko! Ugye szükség lenne egy balszélsőre aki nálam Arshavin! És egy csere csatára akire sérülés estetén lenne szükség ide Saha a favoritom!
FOCI--->BARCA
-
- Director del Fútbol
Arshavin nagyon is jó játékos csak tudod úgy elég nehéz h pikkelnek rád, mert többször csak padozik mostanában és csak akkor állítják be ha nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", a Zenit mostani erőltetett menetében többször padozott mint kezdett...Mosquito írta:Nem tudom nézte e még valaki(biztosan) a Zenit mostani(e heti) bajnokiát, de engem nem győzött meg egyáltalán Arshavin. Teljesen eltűnt, egy jó megmozdulása sem volt. Pedig ha valamikor, akkor most az átigazolási időszakban bizonyítania kellene képességeit. Nem tartom egyáltalán jó ötletnek a leigazolását. Hamár az orosz vagy valami kis ligából akarunk igazolni, akkor csakis olyat aki ott abszolúte kiemelkedik a mezőnyből, mert ha mérkőzésekre is eltűnik egy gyengébb bajnokságban akkor a ligaban semmi hasznunkra nem lesz. A srác jó helyen van ott ahol van. Még nem nőtte ki azt a bajnokságot, talán mire 40 éves lesz.
Semmidavebarca írta:http://en.wikipedia.org/wiki/Oleguer_Presas
Oleguer Klubjai:
...
2002-2008 Fc Barcelona
2008- AFC Ajax
ez mi????

http://en.wikipedia.org/wiki/Oleguer_Presas
Oleguer Klubjai:
...
2002-2008 Fc Barcelona
2008- AFC Ajax
ez mi????
Oleguer Klubjai:
...
2002-2008 Fc Barcelona
2008- AFC Ajax
ez mi????
- csabimo
- Capitá del Barça
Azt nem tudom, de jövöre Benzemára nagy esélyük van...mert a csávo azt nyilatkozta hogy a következö szezontol szivesen tolná a margitbanAlberto10 írta:a realnak tényleg opciós joga van Huntalaar megvásárolására???

Jah és felmerült már itt a forumon többször van der vaart neve, könnyen lehet hogy már az idén a madridhoz szerzödik valami potya pénzért...(5-8 millio)...
- csabimo
- Capitá del Barça
Mi és kérünk etooért 40et-aztán ki tudja hogy mennyiért fog távozni, r10ért is kaptunk volna 30-on felül-még sem kellett...norbert55 írta:Az Ajax Huntelaar-ért 32-őt kér
Szerintem ha a játékos akarna jönni, ugy mint r10 akart menni, akkor max 25 és el kell engedjék...vagy 20és oleguer

Az Ajax Huntelaar-ért 32-őt kér 

- csabimo
- Capitá del Barça
Szerintem hozzánk nem ilyen ember kell... még a cserepadon se szivesen látnám, mert 20millio alatt biztos nem szolalna meg a juve...annyi meg sok egy 30 éves emberért...norbert55 írta:Na végre Oleguert vinné vki.Az Ajax-ban jó helye lesz.1-2 milkát kapunk érte.
Viszont állítólag Trezeguet-et érdekli a Barca.
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=783443
Szerk:És ha belegondolunk:Treze lehet h jön.Hisz Pep főleg Henryval és Bojannal számol.És Treze padozhatna is.+ha gólokat is lőnne.
Én huntelaart megprobálnám, 20-25 körül szerintem vihetö lenne, és fiatal, golerös, holland-ami nem hátrány mert hamar beilleszkednek hozzánk...
Na végre Oleguert vinné vki.Az Ajax-ban jó helye lesz.1-2 milkát kapunk érte.
Szerk:És ha belegondolunk:Treze lehet h jön.Hisz Pep főleg Henryval és Bojannal számol.És Treze padozhatna is.+ha gólokat is lőnne
.
Szerk:És ha belegondolunk:Treze lehet h jön.Hisz Pep főleg Henryval és Bojannal számol.És Treze padozhatna is.+ha gólokat is lőnne

-
- Jugador d'estrella
nekem irányítóposztra változatlanul :Banega...
nagyon jól lát a pályán( a korai riquelmére emlékeztet) és kiváló 30-40 m-es labdái vannak...
eleinte jól nyomta a valenciában aztán az edzőváltás után kegyvesztett lett,így még el is engedhetnék...
ott van az argentin olimpiai csapatban ami nem tűnik gyengének és 19 éves!!!
nagyon jól lát a pályán( a korai riquelmére emlékeztet) és kiváló 30-40 m-es labdái vannak...
eleinte jól nyomta a valenciában aztán az edzőváltás után kegyvesztett lett,így még el is engedhetnék...
ott van az argentin olimpiai csapatban ami nem tűnik gyengének és 19 éves!!!
A Drogba-témáról csak annyit, h sztem lehet, hogy csak 2 évig lenne jó, de 2 szezon a mai futballban nagy idő. Ha már egy sztár 4 évet lehúz klubjában, akkor azt mondják rá, hogy a klubhűség mintapéldánya.barca0417 írta:tényleg az lenne a legjobb ha Eto'o maradna, de ezmellett mostmár lehet, hogy jobb lenne ha elmenne, mert annak nincs értelme hogy egész évben feszült legyen a viszonya az edzővel és a klubbal. Ez mindenkinek csak ártana. A helyettesítésével kapcsolatban érdekes kérdés ez a Drogba-Adebayor téma. Mert az elefántcsontparti kétségkívül jobb játékos, techbnikásabb és erősebb mint Ade, de jóval idősebb és nem biztos hogy hosszú távon elég lenne. Persze a fociban manapság nem érdemes hosszú távon gondolkozni. Így viszont, mivel még lehet 2-3 erős éve Drogbának, talán ő érné meg jobban. Aztán utána jöhetne Benzema, vagy Huntelaar, a fiatalabb generációból. Meg addigra Bojan is beér annyira, hogy komolyan kelljen vele számolni.
Villa még aki jó lenne, de vele az a gond, hogy Silva kell nekünk, mert más jelölt nem nagyon van baloldalra, mindkettőjüket megszerezni, pedig nagyon nehéz lenne és hosszadalmas, mert a Valencia elég makacsnak tűnik.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Mosquito írta:Nem tudom nézte e még valaki(biztosan) a Zenit mostani(e heti) bajnokiát, de engem nem győzött meg egyáltalán Arshavin. Teljesen eltűnt, egy jó megmozdulása sem volt. Pedig ha valamikor, akkor most az átigazolási időszakban bizonyítania kellene képességeit. Nem tartom egyáltalán jó ötletnek a leigazolását. Hamár az orosz vagy valami kis ligából akarunk igazolni, akkor csakis olyat aki ott abszolúte kiemelkedik a mezőnyből, mert ha mérkőzésekre is eltűnik egy gyengébb bajnokságban akkor a ligaban semmi hasznunkra nem lesz. A srác jó helyen van ott ahol van. Még nem nőtte ki azt a bajnokságot, talán mire 40 éves lesz.
Van benne valami talán ezért nem igazolt még át 1 nagyobb ligába

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Nem tudom nézte e még valaki(biztosan) a Zenit mostani(e heti) bajnokiát, de engem nem győzött meg egyáltalán Arshavin. Teljesen eltűnt, egy jó megmozdulása sem volt. Pedig ha valamikor, akkor most az átigazolási időszakban bizonyítania kellene képességeit. Nem tartom egyáltalán jó ötletnek a leigazolását. Hamár az orosz vagy valami kis ligából akarunk igazolni, akkor csakis olyat aki ott abszolúte kiemelkedik a mezőnyből, mert ha mérkőzésekre is eltűnik egy gyengébb bajnokságban akkor a ligaban semmi hasznunkra nem lesz. A srác jó helyen van ott ahol van. Még nem nőtte ki azt a bajnokságot, talán mire 40 éves lesz. 

-
- Barça B
a cikk szerint cirka 5 milla € lehetne Oleguer ára, 2010-ig van szerződése, és évi 2 milliót (!) keres, ezen mondjuk megdöbbentem. vele szeretné pótolni az Atléticóhoz távozó Heitingát az Ajax, és mivel keresnek még egy középhátvédet, az lehetne kölcsön Henrique, aki ebben a szezonban még nem a Barcában fog játszani.Valbali írta:Bár millát kaphatnánk Oleguerért azért. Mennyi a realitás?3-4?
de azt tegyük hozzá, hogy ez a goal.com, akik már mindenkit összeházasítottak minden klubbal, kb., szóval ne vegyük készpénznek.

Visca el Barça!
Nekem meg csak a MU (a Barca mellett persze) , így nem vagyok azért annyira elkenődve én se...mindazonáltal én itt a Barcában nem tudnám őt elképzelni, inkább egy Drogbát, vagy más afrikai csatárt...Asys írta: Angliából a Manchester-t meg Spurst kedvelem... szóval utálatos csapatba (pl: Chelsea) nem fog menni Berba!![]()
Sajnálom, hogy nem ide jön, de játékosok jönnek mennek...(akár kedvenc akár nem) egy valami (bocs két valami) örök a Barca és a Feyenoord!!!
Angliából a Manchester-t meg Spurst kedvelem... szóval utálatos csapatba (pl: Chelsea) nem fog menni Berba!matador írta:Szerintem Arshavin jó játékos, de azért Iniesta jobb. Nem kevéssel. Mindenesetre én szívesen látnám itt az oroszt, nem lenne rossz vétel. És ha már mindenképp el kell küldeni Eto'ot, akkor az Ade-Drogba kettősből az egyik, szerintem semmi esélyünk sincs Berbatovra. Eto'o nem fog elmenni a Spursbe, ez szerintem biztos, ő sztárcsapatba akar játszani, a Tottenham nem az, és ha fizetni kell érte, akkor az a MU, aki idén még semmit nem költött, túl fog minket licitálni..sajnálom Asys, de szerintem lemondhatsz a kedvencedről...

Sajnálom, hogy nem ide jön, de játékosok jönnek mennek...(akár kedvenc akár nem) egy valami (bocs két valami) örök a Barca és a Feyenoord!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Asys 2008.07.19. 18:52:49-kor.
Szerintem Arshavin jó játékos, de azért Iniesta jobb. Nem kevéssel. Mindenesetre én szívesen látnám itt az oroszt, nem lenne rossz vétel. És ha már mindenképp el kell küldeni Eto'ot, akkor az Ade-Drogba kettősből az egyik, szerintem semmi esélyünk sincs Berbatovra. Eto'o nem fog elmenni a Spursbe, ez szerintem biztos, ő sztárcsapatba akar játszani, a Tottenham nem az, és ha fizetni kell érte, akkor az a MU, aki idén még semmit nem költött, túl fog minket licitálni..sajnálom Asys, de szerintem lemondhatsz a kedvencedről...