Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja de ha jol ertem akkor Eto'o ert cserébe??mert akkor 1.nem eri meg nekünk...matador írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=785063
Eszerint Drogba hamarosan csatlakozhat a Barcához, feltéve, hogy a Chelssea nem gördít akadályt elé...
Drogba nem csatlakozott a csapat ázsiai körútjához, ami tegnap körös-körül eltüzelte a szóbeszédeket, az övé megjelölő a klubért. Adebayor egy fizetést kért szuper-kiváló kényszeríteni az indulásáthenry&eto írta:amugy nézzétek meg ezt http://www.elmundodeportivo.es/fcbarcelona/index.html
itt mit irnak?remélem ade marad ahol van és drogba jön!
hogy hogy csak egy lépésre van?még ajánlatot sem tettünk de ha ez igaz hogy csak egy lépésre akkor örülök neki!:PNóbi írta:A sport.es szerint Drogba egy lépésnyire van már csak Barcelonától. Őszintén remélem, hogy nem ő lesz az új 9-es. Remek játékosnak tartom, de nagyon unszimpatikus figura és már nem is fiatal. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok mondani, de akkor már inkább Adebayor, aki még mindig lehetséges célpont. Ő fiatalabb, jobb a csapatjátékban és még nagyon fejlődőképes.
A balszélső helyre pedig továbbra is célpont Silva
Szerintem pedig igen is szükség van egy bal szélsőre, mert akiket felsoroltál, azok nem tipikus bal oldali játékosok. Jó hogy tudnak ott is játszani, de nem az az ő posztjuk. Se Henrynak, se Iniestának, se Hlebnek nem az a posztja. Egy gyors, jól cselező, jól passzoló szélső kell a bal oldalra is, olyan mint Messi csak bal oldalon. Mögöttük egy Xavi-Hleb mozgatná őket és elől pedig mondjuk Henry. Kell szerintem Silva...visca el barca írta:minek? ott van henry, iniesta, hleb... nem elég?
Én pedig határozottan ellene vagyok Drogba leigazolásának. Gyűlölöm ezt az embert!!! Egy utolsó szemétláda, egy önző, nyafizós és nem mellesleg óriási színész a pályán. Ő lenne az utolsó csatár egyike akit idehoznék.noname írta:...
közülük egyik sem tipikus szélső. Henry saját bevallása szerint sem szeret ott játszani. Iniesta és Hleb valóban tudnak szélen játszani, de azért ők is inkább középső középpályások. Szerintem kell egy balszélső, amolyan Messi stílusú játékos a bal oldalra is.visca el barca írta: minek? ott van henry, iniesta, hleb... nem elég?
minek? ott van henry, iniesta, hleb... nem elég?Nóbi írta:A balszélső helyre pedig továbbra is célpont Silva
Silvát a Valencia nem fogja 25 millióért eladni, főleg egy ilyen EB után.Rio Buscape írta: Szélsőnek meg csengessük ki Silváért a 25 millát és kész, ha mégsem jnne akkor thiago nevest hozzuk el, de szélső nélkül ne menjünk neki az idénynek!!!!!!
Az a "baja", hogy azt hiszem 17 (lehet 18 ) éves előtt nem köthetnek profi szerződést. Angliában ez a limit egy évvel lejjebb van. Ők búcsúztak, és befutottak.Csoppy írta:Körkérdés:
mi a baja a fiataloknak a barcával??
Piqué, Fabregas, éps még lehetne pár embert ide sorolni, akik felnőttszerződésük előtt pattantak meg tőlünk ingyen... Ok. Piqué visszajött, de akkor is... Igen komoly játékosok hagynak minket itt és a klub nem tehet semmit. Valami gally lehet az ifiedzőnkkel vagy mittomén... tényleg tudja valaki h ki az ifiedzőnk?
bocs h ideirtam, de nem találtam ehhez passzoló topikot.