Zozzy 5 írta:ÉN bevallom, töltöttem már vissza meccseket. Amikor egyértelműen kikapok, mert a meccsen is jobbak és a meccs előtt is ezt lehetett várni (vagy esetleg nem azt lehetett várni de jobbak voltak), nem jött be a taktikám stb., akkor nyilván megyek tovább, ideges sem vagyok. De a szánalmas bugokból én köszönöm szépen, nem kérek. Aki az irreális kapuralövések meg 97. percben lőtt gólok, középkezdésből kapott gólok, meccsenkénti 3 befújt bnti az ellenfélnek stb. mellett el tud menni, az menjen. Én úgy vagyok vele, hogyha a gép is csal akkor én is.
Én eddig ezt egyszer csináltam, mert a Sevillától kikaptam 4-1-re, más kérdés, hogy nekik 2 büntetőt fújt be, mindkettő bement, a 3. szabadból a 16-osról rúgták, a 4. meg igen csak lesgyanús volt a 93. percben...

Ilyenkor szoktam akkorát rácsapni az asztalomra... Ez dühítő, kíváncsi vagyok, hogy a Man.Utd. ellen mire leszek képes, Realt 3-1 re vertem.
Eddig összesen 26 meccsen Henry 23 gólt lőtt, Eto'o 24-meccsen 22-t, míg Ronaldinho 27 meccsen 16 gól + 6 gólpassz. Ez elég jó mérleg szerintem, amúgy a cserecsatár Bojan akinek egy meccsen átlagban jut 20 perc, 15 gólnál tart.
A bajnokságot vezetem a Valencia előtt 11 ponttal, 3. a Depor, 4. Sevilla, 5.Zaragoza, 6. Real.