egy videó arshavinról
lehet h volt már, de ha nem akk nézzétek meg

háde egy Bl győztesről beszélsz azéet:D hatalmas játékso volt ott :DDDDDDDdnoname írta:Most olvastam h Oleguer az Ajaxé!![]()
Nem gondoltam h megérem ezt a napot.Amúgy sztem az az ár elég reális.Ha jól alakulnak a dolgok, akkor annyit kapunk érte, mint amennyit Piqueért kiadtunk.
![]()
én is úgy gondolom hogy el fog menni Gudjohnsen nem kapott anyi lehetőséget ebben az idényben ugy, hogy itt van Henry. De a Francia azért jobb mint Gudjohnsen és még ha Eto'o is elmegy itt a fiatal Bojan ha nem őt akkor majd Drogba (ha tényleg leigazolják) ő és nem Gudjohnsen fog játszani Eto'o helyénNóbi írta:lejárt a szerződése, viszlátaynas írta: Mi one Ezquerroval? Remélem megszabadul(t)unk tőle is
Jah Gudjohnsen is távozni fog, ebben bizos vagyokangol klubok vinnék, ő pedig tudja h nem játszana sokat, ráadásul ő sem lesz már fiatalabb. Arról nem is beszélve, h az elmúlt (második) évében sem mutatott sokat, ezt már nem lehet az aklimatizációra sem fogni
![]()
Szóval okos gyerek ő, le fog lépni
Hát, a focitipp.hu azt írja, hogy már nem a mi játékosunk, egyenlőre klub nélkül van. linkaynas írta: Mi one Ezquerroval? Remélem megszabadul(t)unk tőle is
Ha minden igaz este érkezik Barcelonába és akkor ír alá. Az is valószínű, hogy a Leverkusenben tölti a következő idényt.Valbali írta:NSO szerint ma leigazoltuk Henriquét 8+2 milláért, és tovább is dobtuk Leverkusenbe. Erről van vmi hír?
Hát, a focitipp.hu, vagyis inkább a SPORT szerint sok.henry&eto írta:egyébként sztetek hány% hogy Drogba jön?mert sztem egy 99van:D
Nóbi írta:lejárt a szerződése, viszlátaynas írta: Mi one Ezquerroval? Remélem megszabadul(t)unk tőle is
lejárt a szerződése, viszlátaynas írta: Mi one Ezquerroval? Remélem megszabadul(t)unk tőle is
Sajnos tényleg nagyon valószinű hogy Gudhjonsen is marad.Azért mondom azt hogy sajnos mert ha már úgy is jönnek a B csapatból játékosok akkor mi a fenének még Gudhjonsent és még rajta kivül egy két illetőtt itt tartaniVaratrix írta:Amit még mindig valószínünek tartok hogy Gudjohnsen marad. Viszont Viszont én rettegek! Nem tudom ennyire meg kéne e bízni ezekben a fiatalokban.
Pont ez az,amit elsőnek írtam,h PÉNZmanuel írta: Én sztem egy olyan ajánlatott kéne Tkixiéknek tenni ami nekik és nekünk is pásszolna és ennyi sztem.