Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
chi omega
Entrenador del Barça

2008.07.25. 01:18:47

ezek túlzóan messzemenő következtetések. majd ha az első három meccset így hozza a csapat a ligában, akkor osztom a véleményt.
a vezéregyéniségek hiánya feltűnő volt. miután messi le lett cserélve, eléggé lezserül focizgatott a csapat. touré, keita, hleb, egyik sem lesz képes a hátára venni a csapatot, henry ha nem ennyi idős lenne, és nem mozogna még mindig idegenül barca-mezben, akkor talán, xavi-iniesta még kérdéses.
bojan ügyes, de továbbra sem kell túlértékelni.

"Nem tudom, hogy Pep hol számít rá, valószínűleg szélsőként, vagy támadó középpályásként(nem hinném, hogy csatárként, ahhoz nincs meg a fizikuma)"

ne viccelj : DDDDDD középpályásként, ahol rengeteget kell melózni, ott megvan a fizikuma? bojannak köze nincs a poszthoz. szélsőként is gyengus, ezt láttuk már elégszer. ő született középcsatár. és pont a gyenge fizikuma miatt kell ott játszatni, mert a gólérzékenysége emberfeletti, egyelőre csak ez a tulajdonsága van klasszis szinten, úgyhogy ezt kell kiaknázni, és a kapu közelében hagyni. meg a sebessége.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.25. 01:05:41

Már több hete fokozott figyelemmel kísérem Pep munkáját, a csapat alakulását, és ez alapján mondom a következőket:

Megnéztem a Hiberian 0-6 Barcelona meccset. Hát nem semmi. Hangsúlyozom, hogy nem az eredményből, vagy a játékból indulok ki, természetesen nem mérvadó.!

Mindennek ellenére, azért sok minden észrevehető volt ezen a meccsen is. Az egyik, hogy nem láttam ilyen energikusnak, és robbanékonynak a Barcát már nem is tudom mióta. Latszik a sok edzésmunka. Most már egyértelműnek tűnik, hogy az utóbbi években az edzésekkel volt a baj, mint ahogy azt sejteni is lehetett. Ugye Hen Tenk Cate vezette le mindíg az edzéseket, és nem Rijkaard, az többször is napvilágot látott. Mikor elment Hen Ten Cate, rögtön vissza is esett a csapat. Kicsit elgondolkodtam, hogy ha Rijkaardot már korábban kirúgjuk, akkor most talán lenne egy többszörös Bl győztes és spanyol bajnok csapatunk, plusz egy 110%-os Ronaldinhonk, Eto'o-nk, Deconk, és kb. egy verhetetlen keretünk? Jah és ezek után előre elkezdhetünk rettegni hogy 2 éve múlva nehogy összekerüljünk a Milannal, mert ha Kaka, Ronaldinho és Pato elkezd ott focizni, akkor baj lesz.

Na azért mondjuk ez nem teljesen így van, nem lehet ráfogni mindent Rijkaardra, bár oroszlán része volt a dologban az biztos. Ugye az a sok sérülés sem volt véletlen, hiányzott az erőnlet. A vezetőséget sem hibáztatom, mivel az első sikertelen év után nem lehet kirúgni egy sikeredzőt. De az tény, hogy sokat vesztettünk, de nyertünk is. Először is. Nem hiszem, hogy Bojan ilyen magas szinten lenne, ha minden rendben lett volna a csapatnál. Ugyanis közel sem kapott volna ennyi lehetőséget, nem fejlődött volna ilyen gyorsan, és könnyen lehet, hogy emiatt elhagyta volna a klubot, pl. ő is az Arsenalért. Ma is amit művelt Bojan, az elképesztő. Nem csak a gól, hanem ahogy kezeli a labdát, ahogy passzol, amilyen rúgó technikája van, hát... Nem tudom, hogy Pep hol számít rá, valószínűleg szélsőként, vagy támadó középpályásként(nem hinném, hogy csatárként, ahhoz nincs meg a fizikuma), de az fix, hogy Messit leszámítva mindenki fölkötheti a gátyáját, ha csapatba akar kerülni. Egyre inkább azt látom, hogy ő az új Lionel Messi, ami vicces, mert a "régi" is itt játszik, és ugye igen túlkoros, épphogy 21. :D 8)

A másik megfigyelésem, hogy ezek a fiatalok, akiket Pep elhozott magával, egyszerűen zseniálisak. Komolyan mondom van köztük minimum 1 Messi, és 1 Ronaldinho. Hihetlen techinkásak, jól kezelik a labdát, gyorsak,... mindent tudnak ami a klasszisokat jellemzi. Úgyhogy a jövő IS a miénk. 8)

Továbbá van egy olyan érzésem ,hogy megfogtuk Johann Cruyyf II.-t. Ezt most nem alapozom semmire, bár egy-két pozitív jel már most mutatkozik, hanem egyszerűen megérzés. Guardiola pont olyan összeszedett és határozott edzőként, mint játékosként volt. És ez meg fog látszani(látszik) a játékunkon is. Mindent megtervez, mindenre odafigyel, tekintélyt parancsol, borzasztóan kemény, szigorú, de ugyanakkor elnevetgél a játékosokkal, értékeli a jó munkát. Minden adottsággal rendelkezik, ami egy jó edzőnek kell. Eto'o ügyben meg csak annyit, hogy van Pepnek egy elkézelése, amibe nem illik bele, és ezért nem számít rá. Ezt el kell fogadni, ha tetszik, ha nem, ő az edző. Minden esetre van egy olyan érzésem, hogy jövő ilyenkor senki nem fogja ennyire hiányolni Eto'o-t. :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.22. 19:01:04

MR.Barca írta:Lehet hogy pár drukkernek nem tetszik amit mondok de nekem mindegy hogy rakja össze Pep a csapatot ő dolga.Minket csak az érdekeljen hogy mindent megnyerjünk amitcsak lehet.
Ne haragudj, de én úgy gondolom, elég baj, hogy ezt így látod! Nem elég, hogy a futball teljesen pénz-orientálttá vált, a szurkolók is a szórakoztatás helyett előtérbe helyezik a sikereket. Kellenek a sikerek, de nem minden áron.

Más:
Nekem csupán a játékosokkal szemben van elvárásom, Guardiola-ban nem kételkedem, hogy lelkesen, keményen fog dolgozni a sikerek érdekében. az nagyon nagy előny, hogy már rengeteg meccset játszott a Camp Nou-ban, tudja mit vár a közönség, s profiként kezeli majd az edzőséggel járó dolgokat. Nagyon szimpatikus, hogy fegyelmet követel, mindenkitől áldozatkész munkát, s teljes odaadást. Ettől már csak az nyerte el jobban a tetszésem, hogy az eddigiek alapján mennyi gondot fordít a játékosok megismerésére, felkészítésére, együtt él az edzésekkel, s az erőnlétre is több hangsúlyt fektet, ami nagyon hiányzott.
Azért nincsenek elvárásaim, mert ha szórakoztató játékkal, balszerencsés módon lenne sikertelen az első idénye, én továbbra is mellette állnék. Létfontosságúak a sikerek, számomra azonban a mutatós, attraktív foci mindenek előtt áll. Azonban, ha az előbb felvázolt "sikertelen" év következne, bármennyire is szép játékkal, aligha maradnának a szurkolók mellette, mondván ez volt az első éve, jól dolgozik, még jobb lehet, s balszerencsés volt.
Ez persze lényegtelen.
A játékosokat látván, elégedett vagyok az eddig mutatott magatartással, mindenki bizakodik, keményen készül, s kötelességét teljesíti. Az még kétséges, hogy az új érkezők, Pep-pel együtt összeségében milyen eredménnyel lesznek a játékosokra, sikerül-e ismét sikeréhes, áldozatkész játékosokat látnunk a pályán, akik túllépnek a múlt problémáin, s visszanyerik önbizalmukat. Szívből remélem.

mrmonster írta:Valakinek van már tudomása arról, hogy Guardiola milyen szisztémában játszatja majd a csapatot?
Mert amit Vilanova mondott, hogy a védősor és a kp. már készen áll, abból arra lehet következtetni, hogy marad a három csatáros játék.
A középpályán Xavi, Iniesta, Toure, Keita és Hleb - hát ez elég kevés lenne a négy kp-s felálláshoz, pláne hogy egyik sem szélsőtípusú játékos.
Viszon a 3 csatáros játékhoz pedig van össz-vissz 3 játékosunk, ha Guddy-t és Eto'o-t a várakozások szerint eladjuk. Kicsit kevés lesz ez Pep nem? Vagy fiatalokkal töltjük fel a keretet?
A jelenlegi keretre pillantva azonnal szembetűnik, hogy sok a variációs lehetőség. Én azon a véleményen vagyok, hogy Puyol, Alves, Touré, Xavi, Iniesta, Messi és Henry helye megkérdőjelezhetetlen a kezdőcsapatban. Az nagyon nagy taktikai előnyt jelent (a rotációs lehetőségen kívül), hogy Keita is bevethető lesz. Touré-val együtt, keményebb ellenfelek ellen rendkívül hasznos lehet.
A bal oldalon bevethető Hleb, Iniesta, és Henry is. Attól nem ijedek meg, hogy nincs Messi mellett a másik oldalra hasonlóan támadó szélső pozícióban bevethető játékos. Tavaly sem volt, s nem is az volt a probléma.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.22. 19:00:19

MR.Barca írta:Lehet hogy pár drukkernek nem tetszik amit mondok de nekem mindegy hogy rakja össze Pep a csapatot ő dolga.Minket csak az érdekeljen hogy mindent megnyerjünk amitcsak lehet.
Eggyet értek veled! Ezért is mondtam Manuelnek, hogy várja ki a végét. Ha megint nem nyerünk semmit, akkor majd lehet hőbörögni. Voszont addig csak, szócséplés az egész.

Viszont ahogy én látom a dolgot. 08/09 es idényben egy csapatot fogunk látni, és nem egy sztárokkal telitűzdelt csürhét. Pep egészen máshogy épitkezik mint Rijkaard. Viszont az eredmények lesznek a döntőek.

Ne értsétek félre, hiszen Rijkaard is naygszerű volt. Szerintem Rijkaard, Eto'o, Deco és Ronie belefásultak a barcelonába. Most jön az új generáció. Pep Guardiola vezetésével.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.07.22. 19:05:55-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.22. 18:57:20

Azért ezek a játékosok maguk se nagyon akartak maradni, Ronie és Deco 1átalán nem, és Etoo is fenyegetőzött, h a megint nem nyerünk semmit, elm1, és meg is indokolta, h azért, mert ő olyan jó játékos, h mindig olyan csapatba kell lennie, ahol trófeákat nyerhet. Ne hullajtsatok ezekért könnyet, nem érdemlik meg :!:
Szóval ezt nem kell Pep nyakába varni :wink: Ja, és várjuk már meg, h Peppel mit fog a csapat mutatni, mielőtt itélkezünk felette, de ha ezt nem irtuk már 1000x....
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.07.22. 18:54:35

Erről annyit, hogy ha Rijkaard marad, vagy más lesz az edző, Dinho és Deco akkor is tutira ment volna, és Eto'o-ban sem vagyok biztos hogy maradt volna...
Előre a TITOlusokért!
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.07.22. 18:54:19

Lehet hogy pár drukkernek nem tetszik amit mondok de nekem mindegy hogy rakja össze Pep a csapatot ő dolga.Minket csak az érdekeljen hogy mindent megnyerjünk amitcsak lehet.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.22. 18:52:49

manuel írta:Guardiola bemutatkozásáról és terveiről ennyit:

Távozók:
Ronaldinhó
Decó
Eto

:cry:
Miért ha itt maradnak, akkor hol a változás? Várd ki a végét, előre ne panaszkodj! Mi is izgulunk, hogy hogyan tovább. :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.22. 18:49:30

Guardiola bemutatkozásáról és terveiről ennyit:

Távozók:
Ronaldinhó
Decó
Eto

:cry:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.22. 18:42:57

Igen, jönnek fiatalok, a topicjukban asszem le is van irva, h kik.
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.07.22. 18:36:26

Valakinek van már tudomása arról, hogy Guardiola milyen szisztémában játszatja majd a csapatot?
Mert amit Vilanova mondott, hogy a védősor és a kp. már készen áll, abból arra lehet következtetni, hogy marad a három csatáros játék.
A középpályán Xavi, Iniesta, Toure, Keita és Hleb - hát ez elég kevés lenne a négy kp-s felálláshoz, pláne hogy egyik sem szélsőtípusú játékos.
Viszon a 3 csatáros játékhoz pedig van össz-vissz 3 játékosunk, ha Guddy-t és Eto'o-t a várakozások szerint eladjuk. Kicsit kevés lesz ez Pep nem? Vagy fiatalokkal töltjük fel a keretet?
Előre a TITOlusokért!
Titinho
Director del Fútbol

2008.07.22. 15:26:00

Varga Tamás írta:Az én elvárásom: egy trófea és/vagy harcban legyünk a bajnoki címért. A Spanyol Kupa megnyerése is elégedetté tenne, hisz 1998 már régen volt. Meg persze, a pályán való meccsenkénti meghalás, a küzdés, a soha fel nem adás. A lélektelen játékot elfelejteni, a nem megfelelő hozzáállást szemétdombra hajítani - felszántani a pályát, keresztbe-hosszába. Ha ez megvan, én már elégedett leszek. Egy trófea - ez a minimum.
Maximálisan egyetértek!
Nekem is ez a lényeg: a küzdelem, az akarat, a meghalás! Véleményem szerint ha ezt az első évben teljesítjük és még mellé nyernénk egy kupát (teszem azt én is Király-kupát) az nagyon jó lenne a következő évekre tekintettel. Ne várjon senki sem csodát, egy év alatt nem fogunk BL-t és bajnokságot nyerni! Nem...most csapatot kell építeni, olyan csapatot amelyen ténylegesen látszik az akarás és a küzdeni tudás. A bajnoki címért szerintem is harcban leszünk, nem lesz olyan mint idén. Az elején biztosan, 100%-ra, bukdácsolni fogunk, egy pár döntetlen, vereség, de utána szerintem beindul a szekér, mint annó 2004 tavaszán. Valami hasonlóra számítok jövő tavasszal is. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Blaugrana10
Barça B

2008.07.22. 15:19:13

Varga Tamás írta:Az én elvárásom: egy trófea és/vagy harcban legyünk a bajnoki címért. A Spanyol Kupa megnyerése is elégedetté tenne, hisz 1998 már régen volt. Meg persze, a pályán való meccsenkénti meghalás, a küzdés, a soha fel nem adás. A lélektelen játékot elfelejteni, a nem megfelelő hozzáállást szemétdombra hajítani - felszántani a pályát, keresztbe-hosszába. Ha ez megvan, én már elégedett leszek. Egy trófea - ez a minimum.
En is remelem hogy egy trofeat csak begyujtunk, de szantani nem fogunk, mert Ronaldinho mar nincs itt. A kapa fogai mar a San Sirot fogjak szantani :twisted: Na de komolyra forditva a szavakat a bajnoksag csak jobb lenne mint a kupa. Talan mind ketto meglesz :wink:
Kép KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.22. 15:13:55

Az én elvárásom: egy trófea és/vagy harcban legyünk a bajnoki címért. A Spanyol Kupa megnyerése is elégedetté tenne, hisz 1998 már régen volt. Meg persze, a pályán való meccsenkénti meghalás, a küzdés, a soha fel nem adás. A lélektelen játékot elfelejteni, a nem megfelelő hozzáállást szemétdombra hajítani - felszántani a pályát, keresztbe-hosszába. Ha ez megvan, én már elégedett leszek. Egy trófea - ez a minimum.
Kép
Brian 20

2008.07.22. 15:01:55

LG írta:
Brian 20 írta:Minden valószínűség szerint az új mesterünk Josep Guardiola le fog szerepelni. Ha így lesz, akkor távozik a Laporta-csapat is.
nem hiszem hogy fel tudna nőni a feladathoz, mert kb. ezt várjuk tőle
- bajnokok ligája dőntő
- bajnokságban megnyerése
- eredményes kupaszereplés
próbálok bízni, de ezek az elvárások jogosak, csak éppen túlságosan magasak, főleg ha hozzávesszük tavaly a madrid már elég jól össze volt rakva, és idén se gyengülnek. a valencia is cask erősebb lehet. Na ennyi indok éppen elég. Ja és Eto'o menni fog nincsenek csodák
1 kicsit sokat akarsz, nem :?: :roll:
BL döntőt sztem egy csapattól se lehet elvárni, főleg ugye, h már a 16 között is megkaphatjuk ha van egy kis pechünk a legerősebb ellenfelet. Amikor 2005ben a cselzi megvert minket a 16 között, de a szezon végén elégedetlen voltál :?: :roll: A csoportból kötelező a továbbjutás, utánna bármi megtörténhet.
A bajnokságot meg kéne nyerni, ezzel 1etértek. De várjuk meg, milyen erősek lesznek a riválisok....Mert ha ugy lennénk 2-ok, ha nagyon jók lennénk, de pl. RM mégjobb, azt szvsz meg lehet bocsátani.
-kupa-én meg azt mondom, h azt meg kell hagyni a fiataloknak, és a kevés szóhoz jutó cseréknek, és meglátjuk, h meddig jutunk. De a azokat az embereket, akiknek a BLban és bajnokságban is helyt kell állniuk, ne terheljük le vele.
Ne akarjunk túl sokat, tavaly is mindent akartunk, semmi lett belőle. Legyen az 1., a legfontosabb a bajnokság, többi csak esetleges plusz, szerintem.
Nos én nem a személyes véleményemet irtam le, hanem az általános elvárt vélememényt. Az legutóbbi szezon se volt olyan síralmas, mint amilyennek sokan gondolják a Rivaldo, Figo, Kluivert időszakban sokkal gyengébben muzsikált a csapat. a BL döntőt, azért irtam, mert idén elégedetlenséget lehetet hallani amiért a csapat csak az elődöntőig jutott. A bajnokságot nehéz lesz megnyerni, a madrid tavaly is nagyon kevés pontot vesztett, a végén mi 20 ponttal lemaradva zártunk. Bár még kár ennyire előre menni, az átigazolások még sok mindent befolyásolni fognak. Egy mondatban összefoglalva a lényeget sokat várunk Guardiolától és kevés időt adnunk arra, hogy bizonyítson. Emiatt nem látom olyan fényesen a jövőt.
Dave87
Capitá del Barça

2008.07.22. 10:04:05

Nekem tetszik, amit Pep elkezdett és ahogy elkezdte ( természetesen csak a megjelent cikkek alapján ítélkezem, ami vajmi kevés, de mégis valami). Bízok benne, és azt mondom, ha a motiváció és a csapategység tökéletes, már nyertünk valamit tavalyhoz képest! Nem sokat veszíthetünk az előző esztendőhöz mérten.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.22. 08:49:42

Brian 20 írta:Minden valószínűség szerint az új mesterünk Josep Guardiola le fog szerepelni. Ha így lesz, akkor távozik a Laporta-csapat is.
- bajnokok ligája dőntő
próbálok bízni, de ezek az elvárások jogosak, csak éppen túlságosan magasak, főleg ha hozzávesszük tavaly a madrid már elég jól össze volt rakva, és idén se gyengülnek. a valencia is cask erősebb lehet. Na ennyi indok éppen elég. Ja és Eto'o menni fog nincsenek csodák
1 kicsit sokat akarsz, nem :?: :roll:
BL döntőt sztem egy csapattól se lehet elvárni, főleg ugye, h már a 16 között is megkaphatjuk ha van egy kis pechünk a legerősebb ellenfelet. Amikor 2005ben a cselzi megvert minket a 16 között, de a szezon végén elégedetlen voltál :?: :roll: A csoportból kötelező a továbbjutás, utánna bármi megtörténhet.
A bajnokságot meg kéne nyerni, ezzel 1etértek. De várjuk meg, milyen erősek lesznek a riválisok....Mert ha ugy lennénk 2-ok, ha nagyon jók lennénk, de pl. RM mégjobb, azt szvsz meg lehet bocsátani.
-kupa-én meg azt mondom, h azt meg kell hagyni a fiataloknak, és a kevés szóhoz jutó cseréknek, és meglátjuk, h meddig jutunk. De a azokat az embereket, akiknek a BLban és bajnokságban is helyt kell állniuk, ne terheljük le vele.
Ne akarjunk túl sokat, tavaly is mindent akartunk, semmi lett belőle. Legyen az 1., a legfontosabb a bajnokság, többi csak esetleges plusz, szerintem.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.07.22. 06:13:54

"épp itt a lényeg, hogy a kulcsjátékosaitól megfosztott Barcából új csapatot kell építeni, és ilyenkor nehezebb nyerni. Igaz Capellonak sikerült egy hasonló a Madriddal"

hohó, miről beszélsz?
deco és ronaldinho régóta nem kulcsjátékosok. maximum rossz kulcslyukhoz. hogy lehetne ezt a keretet összemérni a capello-féle madridéval? ég és föld, fényévnyi a távolság.
igazság szerint a mostani madridot sem tartom jobbnak egyáltalán, sőt..
Marci
Capitá del Barça

2008.07.22. 01:06:28

Ha versenyben leszünk az első helyért a bajnokságban, ha eljutunk a BL elődöntőig, és nem vesszük félvállról a kupát, hanem eljutunk ott is a döntőig kb, ami a legfontosabb, hogy mindezt szép és gólgazdag játékkal, akkor elégedett leszek. Viszont ha "csak" ennyit ér el Guardiola akkor az új elnök le fogja váltani sztem. Bízom abban, hogy Guardiola egy fantasztikus Barcát fog építeni, de épp itt a lényeg, hogy a kulcsjátékosaitól megfosztott Barcából új csapatot kell építeni, és ilyenkor nehezebb nyerni. Igaz Capellonak sikerült egy hasonló a Madriddal, de ők eredmény-, mák-, és Casillas centrikus focit játszottak.
Na mind1, bizakodok, szerintem oda is érhez a csapat a csúcsra már most, de szerintem nem szabadna majd meglepődni és csalódni, ha ez nem így lesz.
Összegezve: játsszunk szépen! :wink:

Ja és szerintem Brian20 is valami ilyesmire gondolt, nem azt mondta, hogy nem bízik benne.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
R10aKIRÁLY
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.21. 23:48:31

Ájájjjj:( Nállam sok feketepontot összegyüjtöt azzal, h kirakta a csapatból a 3 nagy emberkét, Deco, R10(most sem hiszem...:( ) még érthető :( DE HOGY ETOO???????? :shock: :shock: :shock:
Áhhh nagyon remélem rámcáfol ez a fiatalember és szétvernek mindenkit!
FORCA BARCA!
Köszönjük Ronaldinho, Rijkaard...!!!
FORCA BARCA :)
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.21. 23:31:50

Én bízok Pep-ben.De látom te nem.Sztem meg lehetünk vele sikeresek.Gyerünk Pep!
Brian 20

2008.07.21. 23:28:59

Minden valószínűség szerint az új mesterünk Josep Guardiola le fog szerepelni. Ha így lesz, akkor távozik a Laporta-csapat is.
- bajnokok ligája dőntő
Blaugrana10
Barça B

2008.07.21. 22:57:45

Az uj szezonban Pepel az elen, a granatvoros-kekektol mindenki feljen!!! Bajnoksag, BL, kiraly kupa s a Real Margot megutte a gutta!!! :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kép KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
Richi
Jugador d'estrella

2008.07.21. 22:44:10

én támogatom Pepet...sztem mindent tökéletesen csinál...anno azt nyilatkozta Zambrotta is amikor idejött h neki szokatlanul kevés fizikális megterhelés van az edzéseken...túl sok a labda...bár igaz h ez a la liga de a BLben felkell venni a ritmust az angol csapatokkal szemben
miihii
KHAL

2008.07.21. 22:28:44

Én nagyon bízom Pepben,hiszem h nem fog csődöt mondani!De ez persze csak személyes vélemény :wink:Alig várom,h elkezdődjön a szezon,már be vagyok sózva,h lássam az új felállást.És izgatottan várom a Mester utolsó igazolással kapcsolatos döntését,az Eto'o ügyre gondolva.
Ma köbö 20 percig térített egy juvés spanom,h mi miért nem leszünk jók,az edző se,semmi se :roll: (a zebrák meg persze ászok lesznek :twisted: )...Jó nevelést kaptam,ezért végighallgattam,kimosolyogtam oszt ittunk egy söröt =P~ Mondtam neki,h én fizetem,mert aki ennyi marhaságot el tud mondani egy szuszra,megérdemli :mrgreen: #-o
Bocsesz az offért!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Válasz küldése