Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.23. 19:24:13

manuel írta:
norbert55 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=788621

Guti üdvözli Ronaldót és Eto'ot.Röhej. :lol:
Hátha ezt a Real Madrid tényleg megteszi akkor az arcátlanság és a pofátlanságnak is tetőfokátt fogják súrolni de erősen.Én nemtudom hogy mit képzelnek ezek magukról de őszintén???Guti üdvözöléséhez pedig annyit hogy neki is Raúlal együtt már a nyúgdijasklubban kellene egymást üdvözölgetniük mert odavalók. :lol: (Tetű egy BANDA az biztos!!!)Csak arra lenék kiváncsi hogyha neadj isten mi szeretnénk onnan vásárolni egyjátékost akkor ők eladnák e nekünk???Mert én eddig Ronaldóról,Figóról,és Savioláról tudok aki innen távozott hozájuk de onnan ide még eddig senki legalábbis az én tudomásom szerint.
Luis Enrique. :wink:
Kép
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.23. 19:23:17

manuel írta:

Hátha ezt a Real Madrid tényleg megteszi akkor az arcátlanság és a pofátlanságnak is tetőfokátt fogják súrolni de erősen.Én nemtudom hogy mit képzelnek ezek magukról de őszintén???Guti üdvözöléséhez pedig annyit hogy neki is Raúlal együtt már a nyúgdijasklubban kellene egymást üdvözölgetniük mert odavalók. :lol: (Tetű egy BANDA az biztos!!!)Csak arra lenék kiváncsi hogyha neadj isten mi szeretnénk onnan vásárolni egyjátékost akkor ők eladnák e nekünk???Mert én eddig Ronaldóról,Figóról,és Savioláról tudok aki innen távozott hozájuk de onnan ide még eddig senki legalábbis az én tudomásom szerint.
eto megy Robinho érte cserébe így mki jól járna:D
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.23. 19:22:22

Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.23. 19:21:56

manuel írta:Állitólag azt is rebesgetik hogy a másik nagytudású Oleguer Presas barátja Eidur Gudhjonsen után érdeklődik a Paris Saint Germain.És ehez a hirhez mit szóltok??? :lol:
Azt szólom: Kedves Maunel!
Szerintem Gudjohnsent egy kalap alá venni, Oleugerrel az bolondság volna. Kicsit többet tett le az asztalra, az Izlandi koma!

Ennek ellenére, szerintem a PSG neki való lenne. Megint komálhatna Giuly barátunkkal, és persze jelentősen több játék időt kapna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.07.23. 19:23:01-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.23. 19:21:22

te ha van pofája h visszamenjen csak grat érte!! meg csengessék ki a 40misit
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.23. 19:16:51

Lassan a goal.com is nyugodtan kerülhet a fekete listára...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.23. 19:13:55

MichaaBee írta:
manuel írta:A goal.com azt közli hogy Schusternek kell Eto.Na most én szerintem akkor lenne jó üzlett odaadni nekik hogyha cserébe pedig ideadnák Robinhót.Na és szerintettek???
ekkora baromsagot meg eletemben nem hallottam! szerinted pont Eto`o, pont Samuel Eto`o, aki kisargazta magat, hogy ne alljon sorfalat a madridnak, pont o igazolna oda??? ne rohogtessel mar, hat konyorgom! Gera Zoli Barcaba igazolasa ota ekkora hulyeseget nem hallottam!

ja amugy Robinho nem jonne rosszul, csak az gaz, h nemregiben irt ala egy 5 eves szerzodes hosszabbitast

Most én rám vagy dühös Michaa!!! én csak leirtam amit a goal.com közölt.De Etótól azok után hogy egy újságirótt is megfejelt nyilvánosan simán eltudom képzelni. :lol:( Ez csak vicc volt a végére.)Komolyra forditva a szót énsem tudom elképzelni hogy ő erre képes legyen de sajnos a pénz mindent vissz emlékezz anó:Figó,Ronaldó,Saviola....Sohasem lehet tudni!!! és ez Banda(mert én csak úgy nevezem őkett hogy a BANDA)simán megteszi azt a pofátlanságott és arcátlanságott mint Figóékkal annak idején hogy nagyösszegeket próbálnak majd ajánlani Etóért.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.23. 19:09:02

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=788621

manuel
Jugador d'estrella

2008.07.23. 19:04:31

Állitólag azt is rebesgetik hogy a másik nagytudású Oleguer Presas barátja Eidur Gudhjonsen után érdeklődik a Paris Saint Germain.És ehez a hirhez mit szóltok??? :lol:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.07.23. 19:02:38

manuel írta:A goal.com azt közli hogy Schusternek kell Eto.Na most én szerintem akkor lenne jó üzlett odaadni nekik hogyha cserébe pedig ideadnák Robinhót.Na és szerintettek???
ekkora baromsagot meg eletemben nem hallottam! szerinted pont Eto`o, pont Samuel Eto`o, aki kisargazta magat, hogy ne alljon sorfalat a madridnak, pont o igazolna oda??? ne rohogtessel mar, hat konyorgom! Gera Zoli Barcaba igazolasa ota ekkora hulyeseget nem hallottam!

ja amugy Robinho nem jonne rosszul, csak az gaz, h nemregiben irt ala egy 5 eves szerzodes hosszabbitast
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.07.23. 18:58:56

marhaság.nem veszik meg egymás játékosait, idén megegyeztek.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Karashu
Jugador d'estrella

2008.07.23. 18:54:19

Ez hülyeség! Na a madridnak tuti nem adnám oda Eto'o-t! Plusz nem kell ide egy 170-es törpe! Nekünk nagy langaléta, bika csatárra van szükségünk! teszem azt Drogbára!
Csalán!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.23. 18:51:36

Robinho +20 millió euró, aztán jöhet. :lol:
SOHA :!:
Kép
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.23. 18:49:58

A goal.com azt közli hogy Schusternek kell Eto.Na most én szerintem akkor lenne jó üzlett odaadni nekik hogyha cserébe pedig ideadnák Robinhót.Na és szerintettek???
Karashu
Jugador d'estrella

2008.07.23. 18:44:11

Touré helyén csakis Senna-t tudnám elképezlni!

off: manuel meg fogja már be, mert tele van vele a topic!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.07.23. 18:03:13

Valbali írta:Biztos, hogy nem adjuk el Tourét:
-Nyakunkon a BL
-Ennyi pénzért biztos nem
-Végre lassan lezárjuk az igazolásokat,nem akarnánk újabb bajt
-Jobbat nem találunk
Igazad van. Az a baj, ha megnézzük a középpályás állományt akkor 5 embert találunk. Így tehát szükségünk lenne egy 6. középpályásra gondolok itt Maloudára, Arshavinra vagy Silvára. Ebből az 5 vagy 6 emberből valószínüleg egy általában sérült lesz. Csak az a baj, hogy ki lesz a csere? A játékosok akik nálunk játszanak vagy aki még jön az mind egytől-egyig bomba formában van. Mondjuk igaz függ a felállástól, de legalább 3 közülük fennt lesz. Szerintem egyébként hasonlóan kéne játszanunk a középpályán, mint a spanyol válogatott. Ebből Ini és Xavi adott, Keita-Touré-Hleb 3-as pedig azért elég hasonló felfogású játékos, mint Xavi. Szükség lenne egy jó befejező csatárra és egy bal szélső támadót aki Messivel együtt robbanékonyan és tetszetősen játszik. Én szívesen tartanék igényt Etora. Egyedül akik talán szóba jöhetnének azok Villa és Torres, de hát elég drágák. Balszélső támadónak pedig jöhetne Arshavin vagy Agüero. És így egy ilyen felállás lehetne:

....................Valdes.....................

Alves....Puyol..Milito/Pigué...Abidal

..........Touré/Hleb.....Keita............

Messi...Xavi/Iniesta...Silva/Arshavian

..............Eto/Henry/Villa..............
Valbali
Capitá del Barça

2008.07.23. 16:28:42

Biztos, hogy nem adjuk el Tourét:
-Nyakunkon a BL
-Ennyi pénzért biztos nem
-Végre lassan lezárjuk az igazolásokat,nem akarnánk újabb bajt
-Jobbat nem találunk
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2008.07.23. 16:26:23

lionelmessi19 írta:badarság.

112 millióért sem.
Én sem engedném el semmi pénzért, csak bemásoltam ide. :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.23. 16:24:01

lionelmessi19 írta:badarság.

112 millióért sem.

így van...
Semmiért se válnék meg tőle....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Andris
Adminisztrátor

2008.07.23. 16:18:47

badarság.

112 millióért sem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Cali
Entrenador del Barça

2008.07.23. 16:12:39

Ezt most találtam az Arsenal honlapján:

Arsene Wenger szeretne egy , már tapasztalt középpályást hozni az Arsenalba .

Patrick Vieira távozása után még mindig nem találta meg Wenger azt a középpályást , aki olyan kitűnően védekezik , olyan jó labdákat oszt , olyan technikás és olyan gólokat lő mint Patrick Viera .

A 25 éves elefántcsontparti középpályás 8 millió euróért érkezett a Barcelonába , de könnyen lehet , hogy a Barca túlad rajta , hiszen Wenger egy 12 milliós ajánlatot készül letenni .

Forrás: FansFc.com, caughtoffside.com
aure
Barça B

2008.07.23. 16:04:21

Szerintem sokan hitték azt, hogy Ronaldinho itt fog megöregedni. És kiderült, hogy nem. Messi apja is nyilatkozott valami olyasmit, hogy az olasz bajnokság milyen csábító, és a jövőt senki sem ismeri. Meg kell szokni, hogy játékosok jönnek és mennek. A mai foci ilyen. Ritka az olyan játékos, aki egy csapatnál lehúzza az egész életét. Erre a legnagyobb esélye például a spanyol nemzetiségű saját nevelésű játékosnak van, a Barca esetében. Nehéz egy játékost 10-15 éven keresztül olyan szinten motiválni, hogy mindig a maximumot hozza ki magából. Ez még nehezebb, ha már egy csapattal mindent elért.
bati1989
Jugador del Barça

2008.07.23. 15:49:02

csababarca írta:
manuel írta:Figyelj Csaba!!!én szerintem nekünk nem mással kellene foglalkoznunk és főleg nem a madridal hanem csak a barcával. :wink: A mostani focipiacon olyan hihetetlen képességű fiatalfocisták vannak hogy az hihetetlen vegyük pl.a brazil bajnokságott ott is ott van ez Thiago Navas és ez Conca hihetlen képességekel vannak megálda és mégsokkan mások mint pl.Kerlon,Douglas,Renato Augusto stb... nem is drágák szóval azt nem lehet mondani hogy nincs miben válogatni egyszerűen Txikiék egyféltökűek (már bocsánat a kifjezésért) de ilyen játékintleliganciájú futtbalistákat hogy lehet otthagyni hogy más elhappolja őkett ez számomra hihetlen. :?: Vagy vegyük az európai tehetségeket mint pl.Nasri,Modrics,Moutinhó,Lenonn,Huntelaar stb...olyan labdarúgók akikett érdemes lett volna megemliteni a csapaton belül.Szóval amig a vezetőknek ilyen felfogássa hogy ilyenekbe gondolkodnak mint pl.Trezeguét,Drogba és 30 éven felüliek korosztálya addig itt nemlesz szerintem sohasem rend. :idea:
nem én kezdtem el foglalkozni velük :wink: úristen,hát te kezdted el írni a madridot ,én csak leírtam a véleményem....
Amúgy ami a fiatal tehetségeket illeti,mindegyikük lutri...a vezetőségünk pedig nem az a hazárdírozós fajta...úgy hogy szerintem nem nagyon fognak venni ilyen játékosokat...persze kivételek adódnak,lásd Henrique... :?
Még ha nem is midengyikük lutri, de akkor is!Ilyen játékosok vannak a Barca B-ben is..!Nagyon nagy divat lett ezzel a fitalítással dobálózni!Elhiszem, hogy tehetségesek, de ki tudja mennyi idő kellene nekik, hogy felvegyék a ritmust?A Barca viszont nem engedhet meg még egy sikertelen évet!Szerintem semmi baj nincs azzal, ha egy sokat csatát megvívott, tapaszt, 30 éves, klasszis csatárt vennék!Persze nem mind1, hogy mennnyiért!De 10 millió euró reális egy Trezeguetért(rendre 20 felett rúg a Serie A-ban hosszú évek óta) esetleg 15 millió euro Drogbáért, aki jelenleg az egyik legjobb befejező csatár, ha tetszik, ha nem!Jobb befektetés mint venni egy kiforratlan fiatal tehetséges srácot 25-30 millió euroért aki, rájön 2-3 év múlva h még mindig csak 23-25 éves és ki akarja magát máshol próbálni..!Mert ha valaki nagyon el akar menni az el is megy...! :wink:
Kép
fradika87
Barça B

2008.07.23. 15:41:52

igaza van depth-nek
már mint huuntelaaral kapcsolatban
nézzük csak alvest, ontotta a gólokat hollandiában, egy meccsen hetet is
aztán télen elment angliába, és ott azért már nehezebben ment neki is
Én személy szerint nem kedvelem huntit, mert sztem olyan nisteroy féle játékos.
olyan lesipuskás.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.23. 15:38:41

manuel írta:
Már elnézést!!! Legyen az a holland bajnokság vagy a belga vagy éppen a brazil az másodlagos szempontnak tekintehtő sztem én mindig a tudásátt nézem az illetőnek nem azt hogy milyen bajnokságban nyomja.De már ne is haragudj de az hogy te pl.a Huntelaar gyerekre azt mondod hogy lutri ez enyhén röhelyesnek tünik.legyen annyi elég hogy aki 170 mecsből 130 gólt képes rúgni és akár válogatottjában 20 gólig eljutni az előtt sztem le a kalappal és azt nézd hogy még csak hány éves kb 20-23 nem pedig 30.Az a gyerek bárhol megálná a helyétt sztem és nem csak ő hanem a többi lutri is ahogyan te nevezzed őkett.
:wink:
Nem tudom ,miért kell kötözködni,de akkor már legyen.
Nem Huntelaar-ra gondoltam,mert egyrészt ő már az én szememben nem a tehetség kategóriája,másrészt egy viszonylag erős holland bajnokságban bizonyított,ami nem rossz ajánlólevél...
Én elsődlegesen az ilyen Kerlon,Douglas,Renato Augusto,Conca nevekre gondoltam amikor a lutrit írtam...
Először bizonyítsanak valamit az európai bajnokságok egyikében,elég ha egy középcsapatban,aztán lehet róluk beszélni...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt