Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez a jöjjön Benzema ,menjen Eto'o történet nálad aláirásodba , majdnem olyan ijesztő mint 1 tüntetésnorbert55 írta:A felkészülési meccseken látottak alapján marad a 4-3-3 alap felállásnak,de ataktikánk tök más mint a régié.
Egy ilyen felállást is eltok képzelni:
-------------------V.V.-------------
Alves------Puyol-------Caceres---Abidal
-------------------Touré--------------------
----------Xavi---------------Iniesta---------
Messi---------Benzema/Henry-----------Hleb
De pl:Henry és Bojan is játszhat szélsőt Ini is.Jeffren sztem marad a z első csapatban naon nayg játékos.
Hogy miért mondta, azt nem igazán tudom. Lehetséges, hogy egy választási jelszava volt, ami aztán jelmondattá nemesült, és a '90-es évektől kezdve pedig tartalommal is megtöltötték. Ilyen a '94-ben létrehozott FC Barcelona Alapítvány, vagy az UNICEF-szerződés.fcbarcelonazsombi írta:Tamás azt meg tudnád mondani, hogy miért mondta?? Mert amit én mondtam az szerintem ismétlem szerintem onnan alakult ki. Én mindig így tudtam sokat olvastam ilyesmiket
Elégtem.bouba írta:Narcís de Carreras - 60-as évekVarga Tamás írta:Na, ha már ennyire belemerültünk ebbe a jelmondatba, akkor egy kérdés ezzel kapcsolatban.
Kitől, és mikorból származik e jeles mondat: "Som més que un club"?
Narcís de Carreras - 60-as évekVarga Tamás írta:Na, ha már ennyire belemerültünk ebbe a jelmondatba, akkor egy kérdés ezzel kapcsolatban.
Kitől, és mikorból származik e jeles mondat: "Som més que un club"?
Jéghideg.fcbarcelonazsombi írta:A jelszó a lázadásokból adódik (katalán autonomia). Pontos időt nem tudok de egy időbe a meccseket is be tiltották, mert sokan nem meccsért jártak ki.
1920-as évek elejére tippelek.
Hát ja maradjon ő a 19-es nagyon jó úgy!:grecki írta:Messin hülyén mutatna a 10-es imo. Nagyon remélem, hogy nem kér belőle...