2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És? Volt már linkelve? Vagy miért írod ezt?Perrero írta:több mint 2 éves video, de ne érdekeljen...bnorbi82 írta:Egy kis vid: http://www.youtube.com/watch?v=OS5tQvQO ... re=related
Zsoma írta:Gólpassz:
http://www.youtube.com/watch?v=uKF9ndAWU24
Gól:
http://www.youtube.com/watch?v=TY_jKBEM4dQ
Mindkettő kidolgozott akció voltKomolyan olyan volt az iram, mint egy igazi majálisos sörmeccsen a babgulyás után....
Természetesen R10-nek is nagy a felelőssége, úgyhogy menni fogok Milanóba isPerrero írta:Laporta hibája, hogy az 1-2 évig alibiző R10et elengedte
Ok, ez igaz.Zsolti írta:Jajjajj..mert vert egy gólt,meg adott egy gólpasszt a hihetetlenül acélos Szingapúrnak,akkor már rögtön visszatért....háthát.
Mert Szingapúrnak rúgott egy góltmatyi02 írta: Mostmár egyből 35millát ér de mind1
Kár volt tőle megválni ...
ez az egyik és a nike iszonyú nagy pénzeket bukott ezzel és igy már az r10 cipő gyártmány mint ahogy a mezek nem érvényesek egy korszak ért véget fogadjuk elMessi-#19 írta:azért volt R10 mert nálunk a 10-esben tolta. mivel már a Milan gamere és ott a 80-ast kapta R80 lett. érted??gyuri03 írta:miért hívja mindeki R80-nak ez akkora hüeség ő R10 csak a 80as mezt kapta...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
azért volt R10 mert nálunk a 10-esben tolta. mivel már a Milan gamere és ott a 80-ast kapta R80 lett. érted??gyuri03 írta:miért hívja mindeki R80-nak ez akkora hüeség ő R10 csak a 80as mezt kapta...![]()
ez jópofagyuri03 írta:miért hívja mindeki R80-nak ez akkora hüeség ő R10 csak a 80as mezt kapta...![]()
komolyan 80as mezt kapta???érdekes mindenesetregyuri03 írta:miért hívja mindeki R80-nak ez akkora hüeség ő R10 csak a 80as mezt kapta...![]()
Off: 4 irányító kp-val játszani , hát amelyik országnak vannak játékosai hozzá.Roniee21 írta:Aki nézni akarja Roni meccsét az itt teheti meg: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Ma 14:00-kor Brazília-Szingapúr.
várható kezdő:Renan; Rafinha, Thiago Silva, Alex Silva, Marcelo; Lucas, Hernanes, Anderson, Diego; Ronaldinho Gaúcho, Alexandre Pato
az orvosok azt vizsgálják, hogy alkalmas-e a teste az élsportra, nem pedig azt, hogy képes-e olyan gyors, és erős lenni, hogy a legjobbak közé tartozzon.biszku írta:Nah ez érdekes ,mindenki azt mondta hogy Ronnie "rettenetes állapotban van " és a Milán orvosainál mégis "ötösre" vizsgázott !!! és ráadásul az edzésen is jól szerepelt ....hát nekem még mindig nincs meg a válasz....
1 biztos PEPitó minden sztárt elküld, mert be van tojva! ez a kölyök a mi Messinket is elküldené ha megtehetné!! ez a pali egy vicc.
unaköcsém Milános hallgathattam az örvendezését h nekik adtuk Ronniet![]()
Szóval kiváncsi leszek mit tud ez a Futbalterrorista ,én reménykedem h bizonyít , de a jelek sajnos nem erre mutatnak
Ma este minden kiderűl !!Varatrix írta:"1 biztos PEPitó minden sztárt elküld" -Mert az összes távozni akart.biszku írta:1 biztos PEPitó minden sztárt elküld, mert be van tojva! ez a kölyök a mi Messinket is elküldené ha megtehetné!! ez a pali egy vicc.
unaköcsém Milános hallgathattam az örvendezését h nekik adtuk Ronniet![]()
Szóval kiváncsi leszek mit tud ez a Futbalterrorista ,én reménykedem h bizonyít , de a jelek sajnos nem erre mutatnak![]()
Már is elkezdett bizonyítani. Egyszer említette valaki:
- " Eto'o, Ronie, és Deco távozása visszalépés a csapatnak"
Erre valaki más:
-" előre lépés ez, csak éppen más irányba" és ez volt a tökéletesen megfogalmazott leírása Pep eddigi munkályának.
Persze majd az eredmények perdöntőek lesznek.
nem baj az hogy elment a kapafogu, ő is úgy fog járni a milannal, mint ronaldo. ott lesz, lesérül, nem játszik, elzavarják 1-2 éven belül, de legalább mi jól jártunk....€€€€€Varatrix írta:"1 biztos PEPitó minden sztárt elküld" -Mert az összes távozni akart. :wink:biszku írta:1 biztos PEPitó minden sztárt elküld, mert be van tojva! ez a kölyök a mi Messinket is elküldené ha megtehetné!! ez a pali egy vicc.
unaköcsém Milános hallgathattam az örvendezését h nekik adtuk Ronniet :(
Szóval kiváncsi leszek mit tud ez a Futbalterrorista ,én reménykedem h bizonyít , de a jelek sajnos nem erre mutatnak :(
Már is elkezdett bizonyítani. Egyszer említette valaki:
- " Eto'o, Ronie, és Deco távozása visszalépés a csapatnak"
Erre valaki más:
-" előre lépés ez, csak éppen más irányba" és ez volt a tökéletesen megfogalmazott leírása Pep eddigi munkályának.
Persze majd az eredmények perdöntőek lesznek.