Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Henry azért megtartja a 14-est, viszont a 9-es talán Bojan lesz, talán az akit majd igazolnak Tixiék. Már ha lesz igazolás...westerngom írta:- most ezek szerint, már tényleg nem Samu a 9-esünk!![]()
Legalább megvárhattuk volna amíg elmegy, emelt fővel.......... , kijárt volna neki!
vissza olvastam........., bocs! - remélem tényleg nem a végleges mezszámok!
Bár LEO megérdemelné a 10-est!!
ja tényleg jól áll neki nekem egyedül henry mezszáma nem teszik miért nem kapta meg a 14-est az jobban áll nekiCarles Puyol Saforcada írta:remélem Messi akkor már megkapja a 10est
iszonyú jól áll neki el sem hittem mikor megláttam...
Leo-nak minden mozdulatát érdemes nézni, őrület!!!Most már tényleg a legnagyobb sztár így Ronnie után!!!
Nem..Lionel85 írta: Bocsi matekosok, de asszem 3-4-3-ra gondoltatok
ezek nem a mezszámok de édes mind1..westerngom írta:- most ezek szerint, már tényleg nem Samu a 9-esünk!Zokneenho írta:a mezszámokat még nagyon meg kell szokni....
Nah szünet...
4-0 congrt!![]()
Legalább megvárhattuk volna amíg elmegy, emelt fővel.......... , kijárt volna neki!
vissza olvastam........., bocs! - remélem tényleg nem a végleges mezszámok!
Bár LEO megérdemelné a 10-est!!
Bocsi matekosok, de asszem 3-4-3-ra gondoltatokBestbarca írta:Ámen, nekem is pörgősség tetszik a legjobban. Ha ez 3-5-3, akkor érdekes, nem tudom, hogy Pep később is akarja e majd ezt játszatni?lionelmessi19 írta:akárhogy is nézem, ez inkább 3-5-3... segond..
csak normális csapat ellen is tudjunk ilyen pörgőset játszani.
Nem, Pedrito volt, 8asban, szerintem is.Lionel85 írta:Nem Córcolesé a 4.?matyi02 írta:4-0:D
Első félidőnek vége van
2gól Gudi
1gól Messi
1.gól Pedrito
Ámen, nekem is pörgősség tetszik a legjobban. Ha ez 3-5-3, akkor érdekes, nem tudom, hogy Pep később is akarja e majd ezt játszatni?lionelmessi19 írta:akárhogy is nézem, ez inkább 3-5-3... segond..
csak normális csapat ellen is tudjunk ilyen pörgőset játszani.
- most ezek szerint, már tényleg nem Samu a 9-esünk!Zokneenho írta:a mezszámokat még nagyon meg kell szokni....
Nah szünet...
4-0 congrt!