Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy másik filmje, a Távkapcs is jó film, láttam moziban régebben, nagyon érdekes, főleg a vége...soadroli írta:Én is megnézem,mivel Adam Sandler az egyik kedvenc!!Ilyen típusú filmet még nem láttam tőle,és sztem nincs is neki!
Héten megyünk haverral megnézni! Előzetesét láttam, már ott eldőlt, hogy megnézzük.Karashu írta:Én haverral tegnap néztem meg a Ne szórakozz Zohannal-t!! Nagyon király film!!Szétröhögtem rajta az agyamat az egész mozival együtt!!
Aki akar egy jó filmet megnézni, akkor annak kötelező a Ne szórakozz Zohannal!!
Nézzétek meg, mert tényleg besz*rás!! XD XD XD
Nekem nagyon amatűrnek és gyengének hatott a film. Pedig tevékenykedett benne Coppola is.manuel írta:http://video.xfree.hu/?n=muhold%7C45177 ... 666cbf2ad4
Valaki esetleg látta ezt a filmett???szivesen várom a véleményeket.
nekem is csak most nem adja semmi!Szeptemberől megy az AXN-n!Theo írta:Kedvenc sorozatomsoadroli írta: A Lost-ot szokta nézni vki?
Kedvenc sorozatomsoadroli írta: A Lost-ot szokta nézni vki?
Én is láttam. A történet elég gyenge. Szóval nem egy nagy film. Közepes. De azért egyszer látni kell, mert néhány poén jól sikerült benne.Karashu írta:Én haverral tegnap néztem meg a Ne szórakozz Zohannal-t!! Nagyon király film!!Szétröhögtem rajta az agyamat az egész mozival együtt!!
Énis csak ajánlani tom. Iszonyat jó film...Monnyuk én csak fiúknak ajánlom:DKarashu írta:Én haverral tegnap néztem meg a Ne szórakozz Zohannal-t!! Nagyon király film!!Szétröhögtem rajta az agyamat az egész mozival együtt!!
Alapmű, akár az Indul a bakterház.VIII.Henrik írta:Bouba, ment egy Köszönő levél!
Más: Rtl klubon Kelly hősei!!! Igaz megy már 40 perce, későn szóltam, de remek film (fél 1ig még megy)!
Ment egy PÜ.VIII.Henrik írta:Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy honnan érhetném el a Hannibal-sorozatot szinkronosan és jó sebességgel? A DC igencsak döcög jelenleg.
(Privátban kérném nagy köszönettel a segítséget, ha Valaki üzenne)
Igen, valszeg azt is beleszámolják, hogy már nincs köztünk... De már csak a trailerből ítélve is felülmúlta Nicholson játékát(szerintem)... SŐŐT!!!matador írta:Valóban, Heath Ledger teljesítményét egyesek Oscar-szobrocskával akarják jutalmazni, de azért ne felejtsük el azt a szomorú tényt, hogy egész biztos azért is ajnározzák a teljesítményét, mert sajnálatos módon fiatalon hunyt el...mindemellett persze valszeg tényleg nagyot alakított, én is nagyon várom a filmet
Én már jó ideje (pontosabban mióta ilyen gyönyörű átlaggal áll az IMDB-n...) tűkön ülve várom... Tuti, hogy most moziban megnézem a premierjét!!!darmian írta:Kíváncsi vagyok az új Batman filmben H. Ledger alakította Joker-re, állítólag jobb mint a Nicholson által megformált... Amit mondjuk erősen kétlek, az öreg egyszerre volt félelmetes és vicces - igazi Joker, nincs nála jobb a szerepre. De majd meglátjuk...
Csúnyán tévedsz.skadi írta:helló,lehet hogy csúnyán tévedek,de
az nem a gotham's knight folytatása?
mert akkor japán animáció...