2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ronaldinho369 írta:Szerintem nem kell Trezegut bár milyen jól is lő!!!
Szerintem:
Adriano(Inter):mert ugy is volt hogy Lampardpt megveszik Adriano és 10
milkáért cserébe(26)éves aszem
Agüéro(Atlatico Madrid):ő fiatal és jó játékos 1szer ellenünk is ebizonyitotta és fiatal
Drogba:őt csak akko ha nem kerül sokba mert ö mindig jó csak öregedik de elszeretne menni
Adebayor:Megszerezhetjük de mint mindegyiknél csak az után miután eladtuk Eto-t
Nekem ez a vélményem és szerintem is jó ötlet Van de Vaart csak mi elösször csatárt akkarunk aztán Gallast sajnos (túl sok védő) és utána talán egy bal közép pályást!! Én így tudom!!
Én véleményem vegyük meg Adriánot!!!A többit amit írtatok réménytelen szerintem!
ez nekem is tetszik csak most adriano mourinho elképzeléseibe belefér sajnos és nem fogják odaadni nekünk meg amugyis szoba se került eddigronaldinho369 írta:Szerintem nem kell Trezegut bár milyen jól is lő!!!
Szerintem:
Adriano(Inter):mert ugy is volt hogy Lampardpt megveszik Adriano és 10
milkáért cserébe(26)éves aszem
Agüéro(Atlatico Madrid):ő fiatal és jó játékos 1szer ellenünk is ebizonyitotta és fiatal
Drogba:őt csak akko ha nem kerül sokba mert ö mindig jó csak öregedik de elszeretne menni
Adebayor:Megszerezhetjük de mint mindegyiknél csak az után miután eladtuk Eto-t
Nekem ez a vélményem és szerintem is jó ötlet Van de Vaart csak mi elösször csatárt akkarunk aztán Gallast sajnos (túl sok védő) és utána talán egy bal közép pályást!! Én így tudom!!
Én véleményem vegyük meg Adriánot!!!
ugye az erőcsatárnál nem trezegére gondoltál mert lehet rá mondani hogy magas de azt hogy erős azt nemBestbarca írta:Azért mert a Barcának(Pepnek) nem Villa felésítésű csatár kell, hanem magas, robosztus erőcsatár. Hamár Villa, akkor ott van Bojan, akire ha ráaggatunk pár év alatt egy jó pár kiló izmot, akkor kb. 3x jobb lesz. De szerintem ezt már jó párszor kitárgyaltuk a fórumon.barcafan0911 írta:nem értem miértnem inkább villával foglalkozik a barca, jobb választás lenne+ elhappolnánk a madrid elől.
Nem semmi...már csak azt nem tudom eldönteni h jobb v bal lábas ??de ahogy elnéztem Trez nem sokat gondolkodik ezen ! RItkaság !lluisllach89 írta:A védelem nagyon állat, a kp sor is állaaaat, de fogadjátok sok szeretettel ezt a kis ízelítőt: http://www.youtube.com/watch?v=qvJAmh65RNg Én örülnék neki
amennyire botrányos a kijelentése olyan igaz is. ő a csapatkapitány azt teszi ill. mondja ami a csapat érdeke.fcbarca10 írta:Na ez az igazi szint:
www.sportklub.tv
Azt írják, hogy Puyol botrányosan nyilatkozott, hogy ne menjen el Messi az olimpiára. Ez egy vicc, és a kép alatti szöveg!!!!
Szerintem is ő a legjobb, talán Torres, Villa és Agüero lehet jobb, de 99%, hogy megy.Lionel Messi Fan írta:Nem is értem miért problémázik mindenki a csatár kérdésen sztem maradjon Eto'o világ egyik legjobbja nem kell más. De ha egyszer új csatárt akarnak venni akkor ne 30 év felettit hanem inkább fiatalokat
buffont meg csatárnakEbdon Lake írta:Balszélre meg lehetne szerezni Van der Vaartot 20 milláért. A Real úgyis csak 6 milliót szeretne nekik adni érte és jóval olcsóbb lenne, mint Silva.
Nem. Balszélső, a Hamburgban és a holland válogatottban is azt játszik.fradika87 írta:Van der vaart irányító ha jól tudom!Ebdon Lake írta:Balszélre meg lehetne szerezni Van der Vaartot 20 milláért. A Real úgyis csak 6 milliót szeretne nekik adni érte és jóval olcsóbb lenne, mint Silva.
Van der vaart irányító ha jól tudom!Ebdon Lake írta:Balszélre meg lehetne szerezni Van der Vaartot 20 milláért. A Real úgyis csak 6 milliót szeretne nekik adni érte és jóval olcsóbb lenne, mint Silva.
1. A Sevilla ugyanúgy nem akart megválni Alvestől, nem véletlenül utasítottak el annó 40M-t is érte. A játékos nagyon menni akart, elfogadták ezen kérését, elengedték tisztes áron.matador írta:Szerintem ez nem ugyanaz. Minden játékos annak idején aláír egy szerződést, melyben elfogadja, hogy az adott csapat tulajdona, a klub fizeti, és a játékos köteles megcsinálni, amit a klub kér. Mi Alves esetében tudtuk, hogy Alves is el akar menni, valamint, hogy jó pénzért a Sevilla is megválna tőle. Ronaldo esete más. Mint mondtam, a játékos a klub tulajdona, és ők nem cinálnak mást, csak ragaszkodnak a korábban aláírt szerződésben leírtakhoz. Ha a klub nem akarja eladni, akkor nem fogja. Berbatov esete a 3. lépés, ő el akar menni, a klub el akarja adni, viszont nem a MU-nak,a MU meg akarja venni. A Spursnek joga van eldönteni, hogy kinek adja el a játékosát, hiszen az övé. Ezek alapján jó esély kínálkozik Berba megvételére, nem tom, hogy volt e kiírva, de a Spurs csökkenti Berba árát, de nem a MU számára, így lenne esély a megvételére, de az utóbbi időben nem került ő szóba annyira, mint mondjuk Drogba.
Könnyen lehet azonban hogy trezegé lesz belöle! Drogbával szerintem nem járnánk rosszul, megvivott már pár nagy csatát a chelsevel, gondoljunk csak a barca-chelsea meccsekre...The10 írta:Biztos sokat megszólnak majd érte, de csatárposzton én Drogba és Adebayor helyett Berbatov megszerzését favorizálom (de csak azért, mert Ibrahimovicra nincs esély).
A legjobb korban van (27 éves), roppant agilis, remekül tartja meg a labdákat és a lehetséges jelöltek közül szerintem ő a legtechnikásabb. Hátránya, hogy labdával egy kicsit lassú, és néha mintha nem lenne kedve focizni, de ezen segíteni fog a környezetváltozás.
A Liverpool semmi pénzért nem válna meg Torrestől az egyszer biztos, úgyhogy ezen nem is érdemes gondolkozni.Ebdon Lake írta:Szerintem, ha úgyis érdeklődik Eto után a Liverpool, akkor meg lehetne próbálni vmilyen csereüzletet Torresért. Ő jó gyors játékos, technikás, és jó magas amit ti szeretnétek. Megmutatta, hogy a La Ligában és a Premier Ligában is tud megfelelően teljesíteni.