Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.07.26. 15:12:37

Kíváncsi leszek az El Classico-ra 2007/8-as idénybe hányszor kaptunk ki?2x?
A Barcelona 3-0 0-5-ra is verte a realt mostmeg :?
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2008.07.26. 14:59:55

lionelmessi19 írta:Nem hiszem el hogy mindig karácsony előtt kell rendezni a rohadt klasszikust. :evil:
mi a baj vele??
legalább jobban odafigyelnek rá!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.07.26. 14:43:51

Valbali írta:
lionelmessi19 írta:Nem hiszem el hogy mindig karácsony előtt kell rendezni a rohadt klasszikust. :evil:
Van már sorsolás?
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8294

Eurobarcan mindent megtalálsz, csak keresni kell. (vagy elolvastni amikor kintvan a föoldalon nagy betükkel :twisted: ) :wink:
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.26. 14:20:22

MR.Barca írta:most megverjük a realt
Ez nem kérdés!!!! :D

Egyébként most veszem észre, hogy a Real el van maradva egy 8 évvel tőlünk... :P Ők még csak most esnek át az "elhollandításon"... :D :P
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.07.16. 15:23:41

most megverjük a realt
Valbali
Capitá del Barça

2008.07.16. 15:12:12

Van már sorsolás?
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.07.16. 15:10:46

Nem hiszem el hogy mindig karácsony előtt kell rendezni a rohadt klasszikust. :evil:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
noname
Llegenda del Barça

2008.07.12. 19:03:44

Varga Tamás írta:"Amit a FIFA elnöke mond, az igaz. Rabszolga vagyok" - nyilatkozott röviden a Sky Newsnak Ronaldo. "Egyelőre várok, s majd meglátom, mi történik. De nem tudom, hol kezdem a következő szezont"

A The Sun szerint sokan szeretnének ilyen rabszolgák lenni: a portugál csillag jelenleg heti 120 ezer fontot keres, négymillió fontot érő kastélyban él, új Bugatti Veyron típusú szuperautója 835 ezer fontba került, s most egyezett meg a Nike-val új, 23 millió fontos szerződéséről...(forrás: origo)

CR-nél szánalmasabb emberrel nem találkoztam. Szeretnék én ilyen rabszolga lenni. Szegény, úgy tudom sajnálni. Nagyon rossz lehet szegénykémnek.
Erre nem írok semmit, mert ha elkezdek írni róla vmit, akkor azt az autocenzúra megakadályozná!
Csak igazolája már le a Madrid! [-o<
A Fifa egy szégyen
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.12. 15:30:39

Varga Tamás írta:s most egyezett meg a Nike-val új, 23 millió fontos szerződéséről...(forrás: origo)
A Manchester Nike ban játszik a Madrid viszont adidasba, Ronaldinhonál nem voltak ien gondok az átigazolásnál? Mert hogy ez a Nike nak nem éri meg hogy ha most szerződést kötnek vele, de át megy az Adidasos Madridba...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.12. 15:23:50

Varga Tamás írta:"Amit a FIFA elnöke mond, az igaz. Rabszolga vagyok" - nyilatkozott röviden a Sky Newsnak Ronaldo. "Egyelőre várok, s majd meglátom, mi történik. De nem tudom, hol kezdem a következő szezont"

A The Sun szerint sokan szeretnének ilyen rabszolgák lenni: a portugál csillag jelenleg heti 120 ezer fontot keres, négymillió fontot érő kastélyban él, új Bugatti Veyron típusú szuperautója 835 ezer fontba került, s most egyezett meg a Nike-val új, 23 millió fontos szerződéséről...(forrás: origo)

CR-nél szánalmasabb emberrel nem találkoztam. Szeretnék én ilyen rabszolga lenni. Szegény, úgy tudom sajnálni. Nagyon rossz lehet szegénykémnek.
Ha ez rabszolgaság,akkor minek nevezik majd mostantól a középkori "társait"?Hmmmm,érdekes!
Egyébként az UEFA erre azt nyilatkozta,hogy a rabszolgák nem kaptak fiztetést!(asszem ezt nyilatkozták)Teljesen igazuk van!
.
depth
Capitá del Barça

2008.07.12. 15:20:00

Hát igen, ő egy szánalmas féreg. ( Igen, ilyen rövid hozzászólást akartam írni.)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.12. 15:09:53

"Amit a FIFA elnöke mond, az igaz. Rabszolga vagyok" - nyilatkozott röviden a Sky Newsnak Ronaldo. "Egyelőre várok, s majd meglátom, mi történik. De nem tudom, hol kezdem a következő szezont"

Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.09. 08:18:57

Dave87 írta:
Etooka írta: Tudom,a címek alapján ő az Aranylabda nyertese,de szerintem egész tavasszal "csak" a gólókat rúgdosta,az a baloldali játék,ahol ő játszik,ahhoz semmit sem tett hozzá!MU-ban balon játszik,szal neki kéne forintos labdákat adnia és egy kicsit szórakoztatni!Én ilyet tavasszal nem láttam tőle!Más kérdés,hogy nagyon tényleg nincs más,ha a címek alapján nézzük!
Ezt nem mondod komolyan. :) Persze, lehet fikázni a játékát, mint mindenkiét, hogy mi hiányzott. De nála (és akármennyire is szeretnének az emberek belekötni nagyképű futbálljából+megnyilvánulásaiból kifolyólag) gyakorlatilag a tavalyi bajnoki szezon egyszerűen megkérdőjelezhetetlen!
Semmit nem tett hozzá a "szélről"?Gólpasszokat adott, gólokat rúgott ( az egész szezonban 42-t, Messi, Eto'o és Henry kb. 3an rugtak ennyit), ha ez szerinted nem elég, akkor nem tudom, kit jelölnél a szavazáson. Iniestát?
Tény, h CR nem olyan játékos, mint Pirlo pl., akinek a forintos labdák a specialitása. De kit érdekel, ha mellette ezt a szintet hozza? Ne vegyük el tőle az érdemeket azért, mert nem szimpatikus, vagy mert egyenesen utáljuk!
Kaká fele ennyire nem érdemelte meg az Aranylabdát!Volt 2 meccse anno a MU ellen, aztán hello!
Nem mondtam,hogy nagyképű,én mindig is amelett voltam,hogy nem az!Nem utálom,csak korántsem tartom olyan nagy játékosnak,mint amennyire tartja a közvélemény.Leírtam,hogy egy csomó gólt lőtt,de szerintem "ennyi".Ez is nagy teljesítmény,de én olyan szenzációs játékot tőle nem nagyon láttam egész tavasszal.Gólókon kívűl a szélsőjátékot nem hozta-tavasszal!Ősszel még jól tolta,utána-szerintem-már nem!De mint mondtam,ő a legnagyobb esélyes!
Egyébként nekem sokkal jobban tetszett akkor a játéka,amikor nem lőtt ilyen sok gólt,hanem a szélt játszotta be!

Ez az én véleményem.
.
Dave87
Capitá del Barça

2008.07.08. 12:58:15

Etooka írta: Tudom,a címek alapján ő az Aranylabda nyertese,de szerintem egész tavasszal "csak" a gólókat rúgdosta,az a baloldali játék,ahol ő játszik,ahhoz semmit sem tett hozzá!MU-ban balon játszik,szal neki kéne forintos labdákat adnia és egy kicsit szórakoztatni!Én ilyet tavasszal nem láttam tőle!Más kérdés,hogy nagyon tényleg nincs más,ha a címek alapján nézzük!
Ezt nem mondod komolyan. :) Persze, lehet fikázni a játékát, mint mindenkiét, hogy mi hiányzott. De nála (és akármennyire is szeretnének az emberek belekötni nagyképű futbálljából+megnyilvánulásaiból kifolyólag) gyakorlatilag a tavalyi bajnoki szezon egyszerűen megkérdőjelezhetetlen!
Semmit nem tett hozzá a "szélről"?Gólpasszokat adott, gólokat rúgott ( az egész szezonban 42-t, Messi, Eto'o és Henry kb. 3an rugtak ennyit), ha ez szerinted nem elég, akkor nem tudom, kit jelölnél a szavazáson. Iniestát?
Tény, h CR nem olyan játékos, mint Pirlo pl., akinek a forintos labdák a specialitása. De kit érdekel, ha mellette ezt a szintet hozza? Ne vegyük el tőle az érdemeket azért, mert nem szimpatikus, vagy mert egyenesen utáljuk!
Kaká fele ennyire nem érdemelte meg az Aranylabdát!Volt 2 meccse anno a MU ellen, aztán hello!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.08. 12:28:52

ozsimiki írta:
Etooka írta: Szóval,C.Ronaldo egy jó futbalista,de semmiképp sem Zidane és én nem neki adnám az Aranylabdát!

Bocs,ha OFF!
Már bocsi,de akkor kinek? Lehet,h még a fontos pillekben nincs akkora hasznára a csapatának,de nélküle nem is lettek volna fontos pillek a M.U.nál :wink: nem csatár,mégis kumma sok gólt lőtt,nyert angol bajnokságot,és bl-lt,egyértelmű h megérdemli az aranylasztit.
Tudom,a címek alapján ő az Aranylabda nyertese,de szerintem egész tavasszal "csak" a gólókat rúgdosta,az a baloldali játék,ahol ő játszik,ahhoz semmit sem tett hozzá!MU-ban balon játszik,szal neki kéne forintos labdákat adnia és egy kicsit szórakoztatni!Én ilyet tavasszal nem láttam tőle!Más kérdés,hogy nagyon tényleg nincs más,ha a címek alapján nézzük!
.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.08. 12:20:34

Etooka írta: Szóval,C.Ronaldo egy jó futbalista,de semmiképp sem Zidane és én nem neki adnám az Aranylabdát!

Bocs,ha OFF!
Már bocsi,de akkor kinek? Lehet,h még a fontos pillekben nincs akkora hasznára a csapatának,de nélküle nem is lettek volna fontos pillek a M.U.nál :wink: nem csatár,mégis kumma sok gólt lőtt,nyert angol bajnokságot,és bl-lt,egyértelmű h megérdemli az aranylasztit.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.08. 11:40:25

De jelenleg igy is ő a világ legjobbja, nem akkora játékos mint Zidane volt, de jelenleg igy sincs nála jobb. Messi lehetne jobb játékos, ha nem lenne ennyire sérülékeny :(
Viszont az se feledjünk, h Cé is fejlődhet még, lehet, ha éretebb játékos lesz, ő is képes lesz fontos pillanatokban dönteni. Vagy kiég mint Ronaldinho.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.08. 11:36:54

Calderon azt mondta,hogy Zidanért fizetett a Real 75-öt(asszem),és így C.Ronaldo is megéri azt a 90-et,hiszen fiatalabb meg minden!
Na most,szerintem,nem szabad egy lapon hasonlítani a két játékost!Zidane nincs több,klasszis,inteligens és a döntő pillanatokban segíteni tud a csapatán(itt most lehet vitatkozni a "fejelése" miatt,de előtte ott volt a Leverkusen elleni BL-döntő,2000-es EB a portugálok ellen és satöbbi...
Szóval,C.Ronaldo egy jó futbalista,de semmiképp sem Zidane és én nem neki adnám az Aranylabdát!

Bocs,ha OFF!
.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.07.08. 10:36:24

Jól szóltál, én nem vagyok oda Zidane-ért, de a nagy megmozdulásait mindig a döntő pillanatokra tartogatta (most nem Materazzira gondolok, hanem a kapáslövére, az első VB-döntőjén a fejesre, stb.) Arra pedig már csak kevesen emlékeznek, hogy milyen irdatlanul gyenge volt a spanyol bajnokság kiscsapatai ellen.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.07. 23:00:59

Fernando írta:
LG írta:Ronaldo azért idén mindenképp megérdemli az Aranylabdát. Kiemelkedő teljesitményt nyujtott, ontotta a gólokat. De abban bizhatunk, h miután megkapta, visszaesik a teljesitménye :wink:
Én inkább a valószínűtlenebbért szurkolok. Legyen alázatosabb, és kisebb arcú. egyszóval legyen szimpatikus játékos a pályán és a pályán kívül is, mert a képességei megvannak hozzá, hogy a világ legjobbja lehessen.
Nem hiszem, hogy megvannak. Nem képes tétmérkőzésen (kulcsfontosságú pillanatokban) hideg fejjel, igazán hasznosan, higgadtan, maximumon játszani, s eldönteni egy mérkőzést vert helyzetből egymaga, illetve nem képes kivételesen irányítani, nem tud vezér lenni a csapatban, s hátára vennni a többi játékost. Nálam ez a szép megmozdulások, s eredményesség mellett az, amiért valakit a világ legjobbjának hívok. Ő számomra nem az. Ettől még ő kaja, kivételes eredményessége miatt, azonban ettől még nincs azon a szinten, amin a múlt "világ legjobbjai" voltak.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.06. 13:33:46

LG írta:Ronaldo azért idén mindenképp megérdemli az Aranylabdát. Kiemelkedő teljesitményt nyujtott, ontotta a gólokat. De abban bizhatunk, h miután megkapta, visszaesik a teljesitménye :wink:
Én inkább a valószínűtlenebbért szurkolok. Legyen alázatosabb, és kisebb arcú. egyszóval legyen szimpatikus játékos a pályán és a pályán kívül is, mert a képességei megvannak hozzá, hogy a világ legjobbja lehessen.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.06. 13:05:29

Ronaldo azért idén mindenképp megérdemli az Aranylabdát. Kiemelkedő teljesitményt nyujtott, ontotta a gólokat. De abban bizhatunk, h miután megkapta, visszaesik a teljesitménye :wink:
Ypsilon
Barça B

2008.07.06. 11:10:52

Az aranylabdát én sem adnám Casinak, MÉG! De ha produkál egy olyan szezont, vagy időszakot, mint Jasin, akkor nem lehetne megkérdőjelezni, hogy miért Ő? Mert kapus meg védő ne kapja? Ugyanmár! Az vicc lenne. Egyébként lehet elfogult vagyok én is, de az idei szezon legjobb kapusa Casi volt! Lehet dobálózni azzal, hogy ki kapott be kevesebbet, de érdemes lenne azt is figyelembe venni, hogy kin hány meccs ment el, ki hány meccset vagy pontot hozott, mert ő villogott, a csapat elöl viszont töketlenkedett. Ha ezeket is figyelembe veszitek, nem mondhatjátok, hogy J.C. vagy V.d.S, vagy akárki jobb volt nála! Abban annyi realitás lenne, mint hogy a szurkolók megválasztják az év legjobbjának a csapatukból Lehmannt...
Kép

Hala Madrid!
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.07.05. 18:53:33

Rikinho20 írta:Én barcás létemre nem bánkódnék ha casillas kapná, de ugysem fogja megkapni, mert az a majomfej "CÉÉ" kapja majd... bár ha a real-ba igazol, akkor majd lehetörülni a realosoknak... mégegy aranylabdás lehet az övék...
én nem örülnék neki :? nem feltétlenül nagy szám ha egy aranylabdás játékost veszünk...főleg hogyha meg sem kapja, bár elég nagy rá az esély! amúgy ahogy sokan írjátok, rengeteg benne az igazság csak kicsit elfogult vagyok Casillas iránt, főleg hogy madridista vagyok :D :oops:
barca99
Llegenda del Barça

2008.07.05. 16:51:08

Aki az EB-n szenzációsan védett az VDS volt. Nem akarom elvenni Casillas érdemeit, mert természetes, hogy sokkal magabiztosabb a védelem, ha ő áll mögöttük, de én egyik meccsen sem vettem észre, hogy 5 bravúr kellett volna hozzá, hogy ne kerüljenek óriási hátrányba (mint amit mondjuk RM meccseken látni). A döntőn speciel nem volt dolga. Az olaszok ellen "csak" a 11-es párbalynál volt dolga. Kapjon szavazatokat, ismerjék el, de én Aranylabdát nem adnék neki (meg amúgy kapusnak és védőnek sem... :) ).

Ennek ellenlére ez tényleg egy gány helyzet, mert én inkább adnám Ronaldonak a díjat, viszont az nem kérdés, hogy mondjuk kettőjük közzül ki a sportember, ki az (vagy kinek kéne lenni) igazi példakép a fiatalok előtt, kit lehet teljes mértékben tisztelni, és ki az aki mindenkinek szimpatikus.
Lezárt