A Barcelona 3-0 0-5-ra is verte a realt mostmeg

mi a baj vele??lionelmessi19 írta:Nem hiszem el hogy mindig karácsony előtt kell rendezni a rohadt klasszikust.
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8294Valbali írta:Van már sorsolás?lionelmessi19 írta:Nem hiszem el hogy mindig karácsony előtt kell rendezni a rohadt klasszikust.
Ez nem kérdés!!!!MR.Barca írta:most megverjük a realt
Van már sorsolás?lionelmessi19 írta:Nem hiszem el hogy mindig karácsony előtt kell rendezni a rohadt klasszikust.
Erre nem írok semmit, mert ha elkezdek írni róla vmit, akkor azt az autocenzúra megakadályozná!Varga Tamás írta:"Amit a FIFA elnöke mond, az igaz. Rabszolga vagyok" - nyilatkozott röviden a Sky Newsnak Ronaldo. "Egyelőre várok, s majd meglátom, mi történik. De nem tudom, hol kezdem a következő szezont"
A The Sun szerint sokan szeretnének ilyen rabszolgák lenni: a portugál csillag jelenleg heti 120 ezer fontot keres, négymillió fontot érő kastélyban él, új Bugatti Veyron típusú szuperautója 835 ezer fontba került, s most egyezett meg a Nike-val új, 23 millió fontos szerződéséről...(forrás: origo)
CR-nél szánalmasabb emberrel nem találkoztam. Szeretnék én ilyen rabszolga lenni. Szegény, úgy tudom sajnálni. Nagyon rossz lehet szegénykémnek.
A Manchester Nike ban játszik a Madrid viszont adidasba, Ronaldinhonál nem voltak ien gondok az átigazolásnál? Mert hogy ez a Nike nak nem éri meg hogy ha most szerződést kötnek vele, de át megy az Adidasos Madridba...Varga Tamás írta:s most egyezett meg a Nike-val új, 23 millió fontos szerződéséről...(forrás: origo)
Ha ez rabszolgaság,akkor minek nevezik majd mostantól a középkori "társait"?Hmmmm,érdekes!Varga Tamás írta:"Amit a FIFA elnöke mond, az igaz. Rabszolga vagyok" - nyilatkozott röviden a Sky Newsnak Ronaldo. "Egyelőre várok, s majd meglátom, mi történik. De nem tudom, hol kezdem a következő szezont"
A The Sun szerint sokan szeretnének ilyen rabszolgák lenni: a portugál csillag jelenleg heti 120 ezer fontot keres, négymillió fontot érő kastélyban él, új Bugatti Veyron típusú szuperautója 835 ezer fontba került, s most egyezett meg a Nike-val új, 23 millió fontos szerződéséről...(forrás: origo)
CR-nél szánalmasabb emberrel nem találkoztam. Szeretnék én ilyen rabszolga lenni. Szegény, úgy tudom sajnálni. Nagyon rossz lehet szegénykémnek.
Hát igen, ő egy szánalmas féreg. ( Igen, ilyen rövid hozzászólást akartam írni.)Varga Tamás írta:"Amit a FIFA elnöke mond, az igaz. Rabszolga vagyok" - nyilatkozott röviden a Sky Newsnak Ronaldo. "Egyelőre várok, s majd meglátom, mi történik. De nem tudom, hol kezdem a következő szezont"
Nem mondtam,hogy nagyképű,én mindig is amelett voltam,hogy nem az!Nem utálom,csak korántsem tartom olyan nagy játékosnak,mint amennyire tartja a közvélemény.Leírtam,hogy egy csomó gólt lőtt,de szerintem "ennyi".Ez is nagy teljesítmény,de én olyan szenzációs játékot tőle nem nagyon láttam egész tavasszal.Gólókon kívűl a szélsőjátékot nem hozta-tavasszal!Ősszel még jól tolta,utána-szerintem-már nem!De mint mondtam,ő a legnagyobb esélyes!Dave87 írta:Ezt nem mondod komolyan.Etooka írta: Tudom,a címek alapján ő az Aranylabda nyertese,de szerintem egész tavasszal "csak" a gólókat rúgdosta,az a baloldali játék,ahol ő játszik,ahhoz semmit sem tett hozzá!MU-ban balon játszik,szal neki kéne forintos labdákat adnia és egy kicsit szórakoztatni!Én ilyet tavasszal nem láttam tőle!Más kérdés,hogy nagyon tényleg nincs más,ha a címek alapján nézzük!Persze, lehet fikázni a játékát, mint mindenkiét, hogy mi hiányzott. De nála (és akármennyire is szeretnének az emberek belekötni nagyképű futbálljából+megnyilvánulásaiból kifolyólag) gyakorlatilag a tavalyi bajnoki szezon egyszerűen megkérdőjelezhetetlen!
Semmit nem tett hozzá a "szélről"?Gólpasszokat adott, gólokat rúgott ( az egész szezonban 42-t, Messi, Eto'o és Henry kb. 3an rugtak ennyit), ha ez szerinted nem elég, akkor nem tudom, kit jelölnél a szavazáson. Iniestát?
Tény, h CR nem olyan játékos, mint Pirlo pl., akinek a forintos labdák a specialitása. De kit érdekel, ha mellette ezt a szintet hozza? Ne vegyük el tőle az érdemeket azért, mert nem szimpatikus, vagy mert egyenesen utáljuk!
Kaká fele ennyire nem érdemelte meg az Aranylabdát!Volt 2 meccse anno a MU ellen, aztán hello!
Ezt nem mondod komolyan.Etooka írta: Tudom,a címek alapján ő az Aranylabda nyertese,de szerintem egész tavasszal "csak" a gólókat rúgdosta,az a baloldali játék,ahol ő játszik,ahhoz semmit sem tett hozzá!MU-ban balon játszik,szal neki kéne forintos labdákat adnia és egy kicsit szórakoztatni!Én ilyet tavasszal nem láttam tőle!Más kérdés,hogy nagyon tényleg nincs más,ha a címek alapján nézzük!
Tudom,a címek alapján ő az Aranylabda nyertese,de szerintem egész tavasszal "csak" a gólókat rúgdosta,az a baloldali játék,ahol ő játszik,ahhoz semmit sem tett hozzá!MU-ban balon játszik,szal neki kéne forintos labdákat adnia és egy kicsit szórakoztatni!Én ilyet tavasszal nem láttam tőle!Más kérdés,hogy nagyon tényleg nincs más,ha a címek alapján nézzük!ozsimiki írta:Már bocsi,de akkor kinek? Lehet,h még a fontos pillekben nincs akkora hasznára a csapatának,de nélküle nem is lettek volna fontos pillek a M.U.nálEtooka írta: Szóval,C.Ronaldo egy jó futbalista,de semmiképp sem Zidane és én nem neki adnám az Aranylabdát!
Bocs,ha OFF!nem csatár,mégis kumma sok gólt lőtt,nyert angol bajnokságot,és bl-lt,egyértelmű h megérdemli az aranylasztit.
Már bocsi,de akkor kinek? Lehet,h még a fontos pillekben nincs akkora hasznára a csapatának,de nélküle nem is lettek volna fontos pillek a M.U.nálEtooka írta: Szóval,C.Ronaldo egy jó futbalista,de semmiképp sem Zidane és én nem neki adnám az Aranylabdát!
Bocs,ha OFF!
Nem hiszem, hogy megvannak. Nem képes tétmérkőzésen (kulcsfontosságú pillanatokban) hideg fejjel, igazán hasznosan, higgadtan, maximumon játszani, s eldönteni egy mérkőzést vert helyzetből egymaga, illetve nem képes kivételesen irányítani, nem tud vezér lenni a csapatban, s hátára vennni a többi játékost. Nálam ez a szép megmozdulások, s eredményesség mellett az, amiért valakit a világ legjobbjának hívok. Ő számomra nem az. Ettől még ő kaja, kivételes eredményessége miatt, azonban ettől még nincs azon a szinten, amin a múlt "világ legjobbjai" voltak.Fernando írta:Én inkább a valószínűtlenebbért szurkolok. Legyen alázatosabb, és kisebb arcú. egyszóval legyen szimpatikus játékos a pályán és a pályán kívül is, mert a képességei megvannak hozzá, hogy a világ legjobbja lehessen.LG írta:Ronaldo azért idén mindenképp megérdemli az Aranylabdát. Kiemelkedő teljesitményt nyujtott, ontotta a gólokat. De abban bizhatunk, h miután megkapta, visszaesik a teljesitménye
Én inkább a valószínűtlenebbért szurkolok. Legyen alázatosabb, és kisebb arcú. egyszóval legyen szimpatikus játékos a pályán és a pályán kívül is, mert a képességei megvannak hozzá, hogy a világ legjobbja lehessen.LG írta:Ronaldo azért idén mindenképp megérdemli az Aranylabdát. Kiemelkedő teljesitményt nyujtott, ontotta a gólokat. De abban bizhatunk, h miután megkapta, visszaesik a teljesitménye
én nem örülnék nekiRikinho20 írta:Én barcás létemre nem bánkódnék ha casillas kapná, de ugysem fogja megkapni, mert az a majomfej "CÉÉ" kapja majd... bár ha a real-ba igazol, akkor majd lehetörülni a realosoknak... mégegy aranylabdás lehet az övék...