De pont ez a lényeg. A múltból nem lehet megélni, még egy akkora világklasszisnak se, mint amilyen Henry. Előbb-utóbb neki is bizonyítania kell itt, különben nem lesz helye a csapatban...MeNnOn írta: ez ,de komoly volt xDDD
koplárovics még most is a united elleni golbol él xD szánalom .xD
Barça Igazolások 2008-09
- MeNnOn
- Jugador del Barça
ez ,de komoly volt xDDDRichi írta:most azzal sokra megy az FC Barcelona csapata h anno az Arsenalban Henry sok gólt lőtt!Ha itt Eto'o vagy Bojan vagy akár ha Koplárovics Béla itt szerepelne több gólt lő mint Henry és hasznosabb tagja a csapatnak akkor a rangsorban előrébb áll!kész...
koplárovics még most is a united elleni golbol él xD szánalom .xD
Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

most azzal sokra megy az FC Barcelona csapata h anno az Arsenalban Henry sok gólt lőtt!Ha itt Eto'o vagy Bojan vagy akár ha Koplárovics Béla itt szerepelne több gólt lő mint Henry és hasznosabb tagja a csapatnak akkor a rangsorban előrébb áll!kész...
-
- Jugador d'estrella
Az eggyik topikban olvastam hogy egy srác azt mondta hogy inkáb Henry-t kéne elandi nem pedi Eto'o!Kérlek szépen nézük már meg kilö több golt.Jó bevallom hogy Henry nem lött sok golt a tavaji szezonban de még csak az első éve van itt azért az Arsenálba mennyi golt lött hányszor döntött rekordot hányszor volt gol király!Azért nem árt neki esélyt adni!
Mer aztán az a nagy ász Huntelaar megéri a 30 milliót?MichaaBee írta:en a Lyonnal szoba se allnek! ha Benzemaert van pofajuk 50et kerni, akkor Samu ara ennyi erovel 55-60! az lenne a legjobb, ha Etoo maradna, de ha mar mennie kell, akkor Agueroert, vagy Huntelaarert bejelentkezhetnenk Etoo araval. mondjuk ha elmegy 30ert (remelem tobbert megy, ha mar mennie kell) akkor rarakunk meg 10et es negyvenert elvisszuk Aguerot, vagy 30ert Huntelaart.
Örüljünk neki ha Benzemat odaadják Eto'oért cserébe.
Tegnap Messivel játszott, ráadásul az álompozíciójában mégsem ment neki.Fernando írta:Miért lenne kalap fing? Azért mert Messi mellett Eto'o játszott? Henryval is legalább ennyire összetudott volna játszani a próbababa védők közt. Nemkell elájulni. Amugy Henry is szép gólt lőtt, sőt szebbet mint Eto'o. Emellett tényleg jól játszott a kameruni, de néhányan visszavehetnének magukból mielőtt a levegőbe kiáltják a hüyeségeiket... Pont.
ehh, Henry topikjába akartam, de már késő
sry
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.07.26. 20:35:39-kor.
en a Lyonnal szoba se allnek! ha Benzemaert van pofajuk 50et kerni, akkor Samu ara ennyi erovel 55-60! az lenne a legjobb, ha Etoo maradna, de ha mar mennie kell, akkor Agueroert, vagy Huntelaarert bejelentkezhetnenk Etoo araval. mondjuk ha elmegy 30ert (remelem tobbert megy, ha mar mennie kell) akkor rarakunk meg 10et es negyvenert elvisszuk Aguerot, vagy 30ert Huntelaart.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Nem tom, én kezdek megbarátkozni Benzemával...elég magas játékos, jól fejel, jól lő mindkét lábbal, tipikus középcsatár...ráadásul fiatal is, és például szerintem Bojannal remekül megértenék egymást. Sztem Agüero hasolnó típusú játékos, mint Bojan, én ezért nem annyira javaslom a megvételét. Mindemellett egy klasszis játékos persze, de szerintem 1-2 év múlva Bojan is azon a szinten lesz
Kitudja.... lehet a 2008/9-es idényben rúg 20 gólt titi. azis lehet hogy nem. de nemfog összedőlni a világ ha 1 meccsen kihagy 2 helyzetet 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Miért lenne kalap fing? Azért mert Messi mellett Eto'o játszott? Henryval is legalább ennyire összetudott volna játszani a próbababa védők közt. Nemkell elájulni. Amugy Henry is szép gólt lőtt, sőt szebbet mint Eto'o. Emellett tényleg jól játszott a kameruni, de néhányan visszavehetnének magukból mielőtt a levegőbe kiáltják a hüyeségeiket... Pont.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ZsottaFCB
- Jugador del Barça
MessiFan írta:Azért nem kell lebecsülni ma rossz napja volt vagy nem tudom. eto'o meg titi maradjon.djtrack írta:Henryt a lyonba meg pár misit adunk Benzemáért! ETo most is jól játszott Henry meg kalap fing
Ez lenne a legjobb megoldás
Teljesen igazad van!

Henry nagyon akar most is lőtt gólt és több helyzete is volt nem kell egyből túladni rajta...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZsottaFCB 2008.07.26. 19:10:15-kor.
Drum and Bass makes my heart beat...
Barcelona! Mindenek felett!
Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
- matyi02
- Entrenador del Barça
djtrack írta:Henryt a lyonba meg pár misit adunk Benzemáért! ETo most is jól játszott Henry meg kalap fing
Szerintem nem kéne ien megjegyzéseket tened Henryra !Nézd a multját
És hát mégis csak a mai mecsen 3/1 az átlaga de mégis van egy

És ha ezt vezsed a másik ketön nagy golt akart lőni !de sztem bajnokin elintézné kicsibe

amugy meg eto'o nál alig látok esélyt hogy maradjon és mivel ki van jelentve hogy elado igy ér 30milát eto-benzema cserével jól járnánk ha igaz a hír

Azért nem kell lebecsülni ma rossz napja volt vagy nem tudom. eto'o meg titi maradjon.djtrack írta:Henryt a lyonba meg pár misit adunk Benzemáért! ETo most is jól játszott Henry meg kalap fing
Ez lenne a legjobb megoldás

- ZsottaFCB
- Jugador del Barça
Vagy maradjon mind2?Két meccs alapján már menjen is.Honnan tudod hogy nem lesz jó?Ha idén se lesz jó akkor mondj ilyeneket!djtrack írta:Henryt a lyonba meg pár misit adunk Benzemáért! ETo most is jól játszott Henry meg kalap fing

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZsottaFCB 2008.07.26. 19:07:11-kor.
Drum and Bass makes my heart beat...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Már agyon lett tárgyalva.Kicsi Messi írta:http://www.nemzetisport.hu etoo-benzema csere lehetősége
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Kicsi Messi
- Barça B
http://www.nemzetisport.hu etoo-benzema csere lehetősége
BARCA FOREVER
- matyi02
- Entrenador del Barça
manuel írta:Én szerintem jöjön Silva és Benzema.Nem pedig Drogba és Arshavinka.
Hát igy könyü beszélni ....
Silva jöne csak nagyon drágán adja a Valencia és Silva maradna is.
Benzema Májusba volt arol szó hogy esetleg jön azóta semi hír cal enyi

Drogba sztem ő fog jöni én örülni fogok neki!
Arashavin nem látom nagy esélyét hogy jöjön de ő is könyeben jöhet mint Silva ezt már sajnálom ...

Én szerintem jöjön Silva és Benzema.Nem pedig Drogba és Arshavinka. 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szerintem, Mosquito nem azt az EB-t látta, amit mi. Volt egy-két megingása, de végig jó, megbízható teljesítményt nyújtott.Zozzy 5 írta:LÁttad az Eb-n?Mosquito írta: Ez csak Pepen fog múlni, mert Puyol már közel sincs olyan jó formában, mint pár éve. Vannak jó mérkőzései, de már nem az igazi. Én nyugodtabb vagyok amikor Rafa játszik helyette. Szerintem a Marquez-Pique páros lesz az igazi, de majd elválik.Szerintem ott bizonyított.