Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem szimpi ahogy viselkedik vele, mivel felvállalja mit akar ,és nem a háta mögött mondja,hogy nem illik bele a terveibe ETo'o ,hogy mér azzt meg mi egyszerű emberek nem tudhatjuk !barcapowa írta:Eto'o egy potolhatatlan jatekos a barcanak mar ott jatszik reg es most hogy nagytakaritas lett a barcanal meg ugy is van a kozeppalyan 2-3 akar 4jatekos is aki szorja neki a labdakat,nebeszeljunk a csatarsorrol... sokat szamit hogy mennyire van egy jatekos beilleszkedve a csapatba s osszeszokva a tarsakkal.Eto'o a mi emberunk,illik a csapatba es pontosan a barca jatekara szuletett.Pepnek nem kene igy viselkednie Eto'o val vele nem szemetkedett s amugy is Eto'o ilyen termeszetu.Bele se merek gondolni hogy milessz ha elmegyszereny velemenyem szerint:David Villa,Adebayor vagy Benzemba illik meg a csapatba nagyjabol,legutobbit megszerezni semmi esely ugy hiszem.
Norbi te kinek nem örülnélnorbert55 írta:Én örülnék Benzemának csak gyorsan már.
igen mivel a lyon átigazolásért feleős embere barcelonába utazott tárgyalni és ott txiki felajánlotta az eto'o benzema cserét amire a lyon azt mondta hogy fizessenek rá 10 millát és mehet és őszintén megmondom hiába játszik jol eto'o hiába érti meg magát messivel ha egy irányithatatlan sértődékeny játékos csak ezért akarják eladni mert kezelhetetlen és szerintem nekünk megérné benzema még igy is mivel eto'o 10 milliot keres évetne ami nem kevés és tudnánk sporolni egy picitcsabimo írta:Ugy hogy alyon bejelentkezett etooért...és ennek hatására többek már benzemát szeretnék a csapatban látni...Varatrix írta:Hogyan támadt fel ez a Benzema történet? Le vagyok maradva.
A balközép alatt ezt érted?Laza írta: ugy gondoltam h cserébe...keita tényleg jo lenne de sem ő sem iniesta nem kimondott balközép,mert akkor Sylvinho is lehetne nem...mert ha igen akkor csatár sem kell!hiszenvan még Gudi Henry Messi Eto'o(?)Pedrito Krikics
nem?
Agüerot én mondtam de 1: tudom h nem vetődött fel a neve 2: tom h Pep jobb felépítésű csatárt akar. DE! Akkor gondoljátok h a Barca jövőre a skót/angol bajnokságba fog benevezni, annyi beadás meg ívelés lesz ugye? A beadás szvsz a leggyakrabban használt taktikai forma a mai futballban ami az esetek 80%-ban nem vezet eredményre, akkor jó ha vagy begyakorolt pontrúgásból jön v játék közben úgy ki van játszva h a szélső már látja h kinek fogja adni vmivel tisztábban áll, csak ezt is olyan lapos passzok, kombínációk előzik meg ami mindig is a legnagyobb fegyvere lesz a Barcának, tehát Henry személyében van 1 magas csatárunk, akkor most tekintsünk el a testfelépítéstől!menczel írta:Egyrészt az a gondom hogy olyan neveket hoztok fel akik szóba se jönnek a klubvezetésnél. Másrészt meg hogy akik fel vannak még ötlet szinten sorolva és minimális realitásuk van egyikük se olyan komplett, kiprobált, csapatjátékos jól lövö és fejelö gyors robbanékony és halálos mint eto'o. pl
-benzema: csak igéret még sehol nem bizonyitott (se bl , se vb) és drága.
-drogba:öreg, balhésabb még samunál is.
-adebayor: már kezd olyan sagát lenyomni mint CR, drága, nem annyira csapatjátékos, nem lö ugy messziröl, nem olyan gyors
-huntelaar: szintén nem bizonyitott még sehol, vagy bejön vagy nem
-trezeguet: lassu, öreg, ehhez képest drága, visszalépés lenne
-villa: a madridhoz közelebb van mint hozzánk, de legközelebb meg valenciához
-agüero: mindenben jo csak drágább lenne mint eto és pont az az egyik uj taktikai fegyver amit hangoztatnak, ami egyben alves erössége a beadások mehetnek a kukába
szoval samu eladása (hacsak nem kronikus térdbántalmak vannak a háttérben) visszalépés lesz minőségben de reméljük hogy a csapat ezt majd potolni tudja és jól fog elsülni. ettől függetlenül 80% ban lefogadnám hogy megint nem a miénk lesz a pichichi -dij (már bocs ha rosszul irtam, a spanyol aranycipö)
lampardot ne... inkább vdvcsabimo írta:Nem akarok kötekedni férre ne értsd!ronaldinho369 írta:Korábbi információk szerint a Real vezetése azért kínált viszonylag alacsony összeget, mert a játékos 2010-ig szóló szerződésében szereplő záradék alapján jövő nyáron már 1,5 millió euróért távozhatna, vagyis a németeknek is érdekükben áll eladni.
ez is volt irva
De nem a realrol kéne beszéljünk és hogy mi lesz c.ronival vagy estleg vdv-vel...Abban teljesen igazad van hogy vdvt áron alul meg lehetne venni mert jövöre lejár a szerzödése és akkor ingyen igazolhato lesz!!!
Viszont ez igaz Lamparda is....
Nem akarok kötekedni férre ne értsd!ronaldinho369 írta:Korábbi információk szerint a Real vezetése azért kínált viszonylag alacsony összeget, mert a játékos 2010-ig szóló szerződésében szereplő záradék alapján jövő nyáron már 1,5 millió euróért távozhatna, vagyis a németeknek is érdekükben áll eladni.
ez is volt irva
ugy gondoltam h cserébe...keita tényleg jo lenne de sem ő sem iniesta nem kimondott balközép,mert akkor Sylvinho is lehetne nem...mert ha igen akkor csatár sem kell!hiszenvan még Gudi Henry Messi Eto'o(?)Pedrito Krikicsdepth írta:Szvsz nem kevés Iniesta. De, ha neked kevés, akkor ott van még Keita és Hleb is.Laza írta:ne ezen veszekedjetek már,inkább azt kéne meg vitatni (sztm)ha már itt vagyunk ,hogy ki lesz a bal közép...iniesta kevés lesz sztm,ezert örünék 1 VDVnek vagy Silva-nak
Szvsz nem kevés Iniesta. De, ha neked kevés, akkor ott van még Keita és Hleb is.Laza írta:ne ezen veszekedjetek már,inkább azt kéne meg vitatni (sztm)ha már itt vagyunk ,hogy ki lesz a bal közép...iniesta kevés lesz sztm,ezert örünék 1 VDVnek vagy Silva-nak
Laza írta:ne ezen veszekedjetek már,inkább azt kéne meg vitatni (sztm)ha már itt vagyunk ,hogy ki lesz a bal közép...iniesta kevés lesz sztm,ezert örünék 1 VDVnek vagy Silva-nak
esetleg még Messi is jobb oldalról nem?:Ddepth írta:Alves, Xavi, Henry. Mondjuk.ronaldinho369 írta:És ki fogja rúgni a szabadrúgásokat?Ami kapura veszélyes...
Alves, Xavi, Henry. Mondjuk.ronaldinho369 írta:És ki fogja rúgni a szabadrúgásokat?Ami kapura veszélyes...
Mégis minek? Balszélsőt keresünk nem irányítót. A középpályán már így is nagy a tolongás, hol férne el, ki helyett? Azért lenne csak jó, mert olcsó, de amúgy buta igazolás lenne.Laza írta:Vdv sztm minél hamarabb lekéne igazolni nem?vagy legalább megprobálni leigazolni...