Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A hivatalos nyitónap előtt, augusztus 6-án lesznek az első meccsek. És szerintem az eurosporton megnézheted.lui1698 írta:Nem tudjátok véletlenül mikor lesznek az Olimpiai foci meccsek?
És, hogy melyik csatorna közvetíti?
Előre is kösz!

Szerintem meg pont hogy a BL-selejtezők miatt. Egy ekkora profinak, ennyire elszánt, alázatos hozzáállással, mint Messi, nem az a 2 hét fog hiányozni, amit távol tölt a felkészüléstől. Egyértelműen az ikont akarták védeni a selejtezőre. Hát most meg is szívták. Már az egy abberált ötlet, hogy Laporta itt akadékoskodik a válogatottakkal szemben. Egy labdarúgónak ugyanúgy a válogatott a legnagyobb megtiszteltetés, mint bármely más sportolónak. Laporta meg azért küzd, hogy a nemzeti szövetségek még fizessenek is, ha elengedjük a sztárjainkat? Ez egy abszurd dolog, ő sem gondolhatja komolyan. Viszont a klubunkat kajakra leégeti ezekkel a kedves kis húzásaival. Fellebezni meg felesleges, úgyis bukó, csak tovább égünk majd...Marci írta:Kicsit megtépázódott számomra a "több mint egy klub" jelző.
Szerintem mondjuk inkább a felkészülés miatt akarták visszatartani, mint a selejtező miatt.

Én megfelelnék azzal, amit Xavinho írt... Ha Messi "olimpiázni akar, hát legyen; ha nem engednénk rá akkor duzzogna... Gondolom én.MessiFan írta:És kivel pótolnád??danianevem írta:Még mindig nem értem...Miért nem lehet elengedni Messi-t? Ne mondjátok, hogy nélküle már semmi a Barca! Bármilyen remek játékos is tudnunk kell pótolni!!! És szerintem tudjuk is; és akkor mi lenne ha fél évre esne ki? Világ vége? Nem hiszem...
sztem menjen csak messi, nélküle is meg tudják csinálni a BL-selejtezőt remélhetőlegbaas11 írta:Kétlem,ennyi erővel a selejtezőkön is lesérülhet...inkább az lehet a baj h egyenlőre nyílvánvaló ,h nélküle nem ugy muzsikál a támadás mint kéne...meg egyébként is egy Messit én se szívesen engednék el ,pláne most !De remélem menni fog és meg is nyerik,és közbe kiderül h élesbe a csapat mit tud kezdeni nélküle!carlos1991 írta:Carles Puyol Saforcada írta: ezen megy a vita!!!
szerinted la portáék mért nem akarják elengedni?
pont azért hogy játszhasson a bl selejtezőkön![]()
tehát nem fog majd pályára lépni
sztem nem a selejtezők miatt nem akarják elengedni.....mint már leíírtam a sérülésveszély itt a fő gond....

Kétlem,ennyi erővel a selejtezőkön is lesérülhet...inkább az lehet a baj h egyenlőre nyílvánvaló ,h nélküle nem ugy muzsikál a támadás mint kéne...meg egyébként is egy Messit én se szívesen engednék el ,pláne most !De remélem menni fog és meg is nyerik,és közbe kiderül h élesbe a csapat mit tud kezdeni nélküle!carlos1991 írta:Carles Puyol Saforcada írta:ezen megy a vita!!!davi10 írta:Ha megy az Olimpiára a BL selejtezőkön tud majd játszani?
sztem nem a selejtezők miatt nem akarják elengedni.....mint már leíírtam a sérülésveszély itt a fő gond....
Én mondjuk akkor egy 4-4-2-vel:MessiFan írta:És kivel pótolnád??danianevem írta:Még mindig nem értem...Miért nem lehet elengedni Messi-t? Ne mondjátok, hogy nélküle már semmi a Barca! Bármilyen remek játékos is tudnunk kell pótolni!!! És szerintem tudjuk is; és akkor mi lenne ha fél évre esne ki? Világ vége? Nem hiszem...
És kivel pótolnád??danianevem írta:Még mindig nem értem...Miért nem lehet elengedni Messi-t? Ne mondjátok, hogy nélküle már semmi a Barca! Bármilyen remek játékos is tudnunk kell pótolni!!! És szerintem tudjuk is; és akkor mi lenne ha fél évre esne ki? Világ vége? Nem hiszem...
Carles Puyol Saforcada írta:ezen megy a vita!!!davi10 írta:Ha megy az Olimpiára a BL selejtezőkön tud majd játszani?
ezen megy a vita!!!davi10 írta:Ha megy az Olimpiára a BL selejtezőkön tud majd játszani?
davi10 írta:Ha megy az Olimpiára a BL selejtezőkön tud majd játszani?

Jol van ez igy...Ha messi menni akar, akkor el kell engedni, mert ha most nem megy 4év mulva már nem mehet. Nem is értem miért nem tartjuk tiszteletben az akaratát...Titinho írta:Döntött a Fifa! Messinek mennie kell Pekingbe!
Valószínűleg ezzel még nincs vége az ügynek, hiszen a Barça állítólag fellebezni kíván.