Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Puyol, Piqué passzából.ao írta:Megkérdezhetem valakitől, hogy ki lőtte a gólt? (Most kapcsoltam be)
Puyol bácsi Piqué gólpasszából.ao írta:Megkérdezhetem valakitől, hogy ki lőtte a gólt? (Most kapcsoltam be)
Messiao írta:Megkérdezhetem valakitől, hogy ki lőtte a gólt? (Most kapcsoltam be)
Iszonyat egyszerű,olvass vissza...páran leírták...még az is ott van,h került a kapubaao írta:Megkérdezhetem valakitől, hogy ki lőtte a gólt? (Most kapcsoltam be)
100adszor.. barcas vagyok csak akijé a felhasznalónév az poolos!!!bobby17 írta:rezi torres! ....eltevesztetted a hazszamot ez egy barca oldal nem liverpooli:D
pedig ott a térd körüli helyek igen kényes dolgokVarga Tamás írta:A térde. remélem, nem komoly.Carles Puyol Saforcada írta:na ne mi történt Iniestával
Lecserélték. Jeffren a helyén. Basszuskulcs, majom olasz.
A térde. remélem, nem komoly.Carles Puyol Saforcada írta:na ne mi történt Iniestával
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... artit.htmlTessék.G-Jay írta:Valaki egy mezszámkiosztásos linkkel megdobhatna, nem vok net közelben mostanában így lemaradtam.
G.
nem ő volt lesen, hanem már az aki beadta a labdátBoixos írta:gila nem véletlenül nyomta a pippo mellett, hozzá is odaragadt a les-szellem...![]()
![]()
![]()
bár ez a legutóbbi sztem nem volt az...