Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aug. 4: Chivas-BarcaMessiFan írta:Nemsokára vége... következő meccs hanyadikán lesz? tudni szeretném mert megyek görögbe 16.-kán
ok köszi. mert nem tudom hogy ott is lesz-e net.matyi02 írta:Aug-3-6MessiFan írta:Nemsokára vége... következő meccs hanyadikán lesz? tudni szeretném mert megyek görögbe 16.-kánha minden igaz
meg majd a BL selejtezök azokat most nem tom hogy mikor lesznek
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8269matyi02 írta:Aug-3-6MessiFan írta:Nemsokára vége... következő meccs hanyadikán lesz? tudni szeretném mert megyek görögbe 16.-kánha minden igaz
meg majd a BL selejtezök azokat most nem tom hogy mikor lesznek
Aug-3-6MessiFan írta:Nemsokára vége... következő meccs hanyadikán lesz? tudni szeretném mert megyek görögbe 16.-kán
Sztem már csak a Gamper van hátra!Az meg sztem aug. közepe vége!MessiFan írta:Nemsokára vége... következő meccs hanyadikán lesz? tudni szeretném mert megyek görögbe 16.-kán
sztem isPoszi írta:Lehet de a mi fiúnk 8szor jobb lesz mint az a kis vércse!kennyke04 írta:jeffren hasonlít nanira
Sorcserét is lehet. mármint én ezt hallotam nemrég...Messa írta:Itt hányat lehet cserélni?
Van még esély, hogy Henry ma játszik?
Lehet de a mi fiúnk 8szor jobb lesz mint az a kis vércse!kennyke04 írta:jeffren hasonlít nanira