Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
még mindig nem megy...Marci írta:1)Tömörítsd ki a legújabb poweriso-valsocio66 írta:Légyszíves valaki segítsen! nem akarom újra bemásolni a korábbi hszemet,ott van lentebb. tényleg fontos lenne!!
2)a setup.reg fájlt nyisd meg a szövegszerkesztővel és ezt a sort:
"installdir"="C:\\Gaming\\Pro Evolution Soccer 2008"
változtasd meg arra az elérési útvonalra ahová telepítetted a játékot
a dupla "//" maradjon meg!
3) a settings.exe-vel módosíthatod a beállításokat
Ahogy mondani tetszikhenry&eto írta:segitsen vki nekem csak az a kérdésem hogy ma amit sorsolnak az lesz ugye a 3dik forduló a bajnokok ligájában!és egyben az utolsó is?
1)Tömörítsd ki a legújabb poweriso-valsocio66 írta:Légyszíves valaki segítsen! nem akarom újra bemásolni a korábbi hszemet,ott van lentebb. tényleg fontos lenne!!
LG írta:Az durva lehet...el kell menni orvoshoz.MessiFan írta:Valaki tudna mondani valamit a fájó lábamra? Focizás közben véletlenül félreléptem és hátrahajlott a lábujjam. Hetek óta fáj és nem tudok mit csinálni vele
Hi!Titinho írta: Ugyanis kínaiul szeretném magamra tetováltatni azt, hogy: Titi vagy Tibi..
Perrero írta:a telóm látja a karit, csak épp a Samsung studio bitang lassan másol rá cuccost...VIII.Henrik írta:Lehet, hogy pont egy hibás darabot fogtál ki. Nekem is volt egyszer gondom egy memóriakártyával. Sem a fotóbank, sem a fényképezőgép nem ismerte fel, csere lett a vége. Vidd vissza Te is Perrero, hogy kicseréljék!
Másik kérdés, hogy több internetes áruház oldalán láttam, hogy nem árulják a Kingston termékeket megbízhatóságuk miatt. Pontosabban nem megbízhatóságuk miatt.
lehet h a kártyaolvasóm sz.r
MSI StarReader a neve -hátha vkinek mond vmit...
A tuborgéRajmó írta:Nekem egy elég furcsa kérésem lenneNem tudom látta-e valaki azt a South Park rész, amikor Stan hoki-edző lesz. Nah, abban a részben, annak is közepén vagy egy jó zene amit már régóta keresek, csak nem tudom a címét
![]()
szerk.: nem a we are the champion zene lenne az, ha jól tudom most valamelyik sörreklámnak a zenéje
Az durva lehet...el kell menni orvoshoz.MessiFan írta:Valaki tudna mondani valamit a fájó lábamra? Focizás közben véletlenül félreléptem és hátrahajlott a lábujjam. Hetek óta fáj és nem tudok mit csinálni vele
Köszi a jótanácsokat, de nyugi ezekkel tisztában vagyok én is. Én is amúgy attól tartok, hogy valami mást fog jelenteni kínaiul a nevem, például ló**** vagy valami.Tim írta:Azért csak óvatosan azokkal a kínai betűkkel! Számos vidám,és kevésbé vidám történet kering ezekről a tetkókról..Volt egy fickó aki katalógusból választott egy képet,volt abban koponya meg tőr,meg pillangó aztán később kiderült hogy régen a herélteknek kellett hordani ezt a tetoválást..Volt akinek megtetszett egy felirat,magára tetováltatta és utána kiderült hogy kb annyit jelent hogy "étterem-bejárat"..Titinho írta: Ugyanis kínaiul szeretném magamra tetováltatni azt, hogy: Titi vagy Tibi..Mivel aki csinálja többnyire nem tud kínaiul,és ha nem pontosan írja egész más jelentése van(jó esetben nincs is jelentése).
A másik probléma hogy ha nevet kell leírni,akkor olyasmit írnak ami leginkább hasonlít rá,és hát ki tudja mit jelent a Titi kínaiul?![]()
A Ligeti nevet például li-ko-ti -nak írják ami kb annyit tesz "ló vagyok"
Ezt persze rendkívűl viccesnek találják....
Egyébként a legegyszerűbb ha megkérsz egy kínait hogy írja le(lehetőleg olyat kérj meg akivel nem vagy rossz viszonyban),és azt vidd magaddal a tetoválóhoz.
Azért csak óvatosan azokkal a kínai betűkkel! Számos vidám,és kevésbé vidám történet kering ezekről a tetkókról..Volt egy fickó aki katalógusból választott egy képet,volt abban koponya meg tőr,meg pillangó aztán később kiderült hogy régen a herélteknek kellett hordani ezt a tetoválást..Volt akinek megtetszett egy felirat,magára tetováltatta és utána kiderült hogy kb annyit jelent hogy "étterem-bejárat"..Titinho írta: Ugyanis kínaiul szeretném magamra tetováltatni azt, hogy: Titi vagy Tibi..