Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem kiszorította volna Buffont is...LG írta:Hosszabított, de ha sikerult volna(vagy esetleg sikerul) megszerezni Mufflont, akkor tuti ment volna. Amugy én meg Valdést nem szeretem.
1. dolog: Casillas hosszabbított!! 2. dolog: AZ hogy valaki madridistás hol függ össze azzal h egyetért Pereccel? Nekem Casillas a példaképem mert egy Isteni kapus és nagyszerű jellem!redlions írta:Mintha hosszabbított volna...LG írta:Még így is kevesebb golt kapott mint CasillasDe elismerem h Casillas sokkal jobb kapus, de a Ti drága perecetek még is elakarja kuldeni és a Mufflont akarja a helyére. Fantasztikus 1 ember ez a perec. El akarja kuldeni a csapatbol azt az embert akinek sok trofeát koszonhet.
Mintha hosszabbított volna...LG írta:Még így is kevesebb golt kapott mint CasillasDe elismerem h Casillas sokkal jobb kapus, de a Ti drága perecetek még is elakarja kuldeni és a Mufflont akarja a helyére. Fantasztikus 1 ember ez a perec. El akarja kuldeni a csapatbol azt az embert akinek sok trofeát koszonhet.
Az nagyon nagy volt....uszi85 írta:Meg csinálta megint a hülyeségét
Egy képet nem tudtuk róla beszúrni?Boixos írta:jaja, de azé' már most sem kicsi. és akkor még ott a rózsaszínű porschéja is.
Rapika írta:A mostani meccsekre sztem nem merné betenni Rijkaard!
Valdesnek kell a Zamorano díj,elég nagy most a motivációja...
Szóval nem lenne szerencsés most kitenni a padra!