Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4-3-2-1 karácsonyfa alakzat, két irányító szélekre nyilazva, egy szem csatár elől pedig célember legyen. gyors és rövidpasszos csapattaktika legyen. ezzel mindenkit megverek.Messa írta:Ehh. Kirúgtam Neeskens-et, szerződést ajánlottam Vilanovának. Csak a reálisabb játék kedvéért.
Amúgy valaki mondhatna valami extra brutál jó taktikát, amivel nem kapok ki az MU ellen.Nagyon köszi előre is...
Ők így állnak fel: 4-2-3-1.
Ajánlom a 8.0.2-s patchet, amit letölthetsz bmelyik nagyobb FM-es portálról (PL: www.fmhungary.hu ). Ez nagyon sok dolgot javit, és a szögletgólok is meglesznek adva.Rezi Torres írta:Ez az FM08 egy kukába való mocsok [auto_cenzúra] játék....minden meccsen nem adnak meg nekem egy gólt...minden szögletből elért gólomnál kifele rúgás és mindig lesgólt kapok...meg kamu tizit fúj be az ellenfélnek.. 10. fordulóba vagyok de már 3szor megbuntettek mer szidtam a bírót+1szer eltiltootak 1 mecsre!!!
ezekkel mit lehet kezdeni????
Kösz DaNNy! Nekem majd a köv. átigazolási szezonban, tehát másfél hónap múlva érkezik Alvés, Silváért egyenlőre nem tettem ajánlatot, nekem Ronaldinho azon a poszton a játékban nagyon jól tolja.DaNNy írta:Mu ellen én igy szoktam
----------valdes-----------
alves-puyol-milito-abidal
-----------Toure----------
---------Xavi-Ini----------
Messi------------------Silva
------------Henry-----------
Elég támadó taktika és gyors tempó .
Mu ellen én igy szoktamMessa írta:Ehh. Kirúgtam Neeskens-et, szerződést ajánlottam Vilanovának. Csak a reálisabb játék kedvéért.
Amúgy valaki mondhatna valami extra brutál jó taktikát, amivel nem kapok ki az MU ellen.Nagyon köszi előre is...
Ők így állnak fel: 4-2-3-1.
Jó legyen benne 1 két hiba mer akkor még aztmondom de komoly..nem adta meg stb.De így hogy minden meccsem így megy el azmár vicc..meg a másik hogy ugyanazzal a kezdővel ugyanazzal a taktikával le xelek a nou campa utána meg otthon kikapok 4:0ra a recretől...szánalom..úgyhogy előis vettem a FIFA managgert!!danianevem írta:Szerintem viszont elég reális... Pl. én már 4. szezonban is toltam és annál a játéknál: 2008-ban spanyol német EB-döntő spanyol győzelemmel; Man Utd siker a BL-ben... Valóban van megkérdőjelezhető dolog a játékban, de melyikben nincs...Rezi Torres írta:Ez az FM08 egy kukába való mocsok [auto_cenzúra] játék....minden meccsen nem adnak meg nekem egy gólt...minden szögletből elért gólomnál kifele rúgás és mindig lesgólt kapok...meg kamu tizit fúj be az ellenfélnek.. 10. fordulóba vagyok de már 3szor megbuntettek mer szidtam a bírót+1szer eltiltootak 1 mecsre!!!
De mindenki másképp gondolja...
Nekem is ezt csinálja szerintem semmit max. csalsz te is. Az eltiltások/büntetések kiküszöbölésének pedig 1 igen egyszerű módja van: Nem szidod a bírót.Rezi Torres írta:Ez az FM08 egy kukába való mocsok [auto_cenzúra] játék....minden meccsen nem adnak meg nekem egy gólt...minden szögletből elért gólomnál kifele rúgás és mindig lesgólt kapok...meg kamu tizit fúj be az ellenfélnek.. 10. fordulóba vagyok de már 3szor megbuntettek mer szidtam a bírót+1szer eltiltootak 1 mecsre!!!
Szerintem viszont elég reális... Pl. én már 4. szezonban is toltam és annál a játéknál: 2008-ban spanyol német EB-döntő spanyol győzelemmel; Man Utd siker a BL-ben... Valóban van megkérdőjelezhető dolog a játékban, de melyikben nincs...Rezi Torres írta:Ez az FM08 egy kukába való mocsok [auto_cenzúra] játék....minden meccsen nem adnak meg nekem egy gólt...minden szögletből elért gólomnál kifele rúgás és mindig lesgólt kapok...meg kamu tizit fúj be az ellenfélnek.. 10. fordulóba vagyok de már 3szor megbuntettek mer szidtam a bírót+1szer eltiltootak 1 mecsre!!!
A legjobb vételek már elhangoztak: Sakho, Armand Traoréisti010 írta:és valaki tudna pár jó jobb hátvédet írni?előre is köszi(lehetőleg ne túl drágákat)
G.Bale a Tottenhamtól remek balhátvédlopakodo írta:kösz perrero!
vki tudna nekem egy baloldali szélsőhátvédet ajánlani(marcelo és sakho kilőve....)