Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.08.02. 11:42:14

Erre gondolsz socio?
Kép
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.08.02. 11:17:19

Sziasztok milyen programmal tudom ellenőrizni a Processzor hőmérsékletét??
Kép
Més que un club
socio66

2008.08.02. 10:20:03

Marci írta:Vedd meg a játékot eredetiben. Úgy biztos menni fog.
már szaladok is.. :roll:
Marci
Capitá del Barça

2008.08.02. 10:18:25

Vedd meg a játékot eredetiben. Úgy biztos menni fog.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
socio66

2008.08.02. 09:54:17

Drigo írta:Ezt is torrentről szedted?

Ha igen, akkor valszeg tele van rar file-okkal. Na ott nyisd meg az egyiket, és ha bejött a winrar, akkor menj a kicsaomagolásra, akkor kapni fogsz egy képfájlt, amit utána már tudsz kezelni daemonnal, és kezdődhet az install, majd a játék.

De ha nyomnál egy screenshotot a könyvtárról amibe töltötted, akkor világosabb lenne a dolog.
öö az előbb megpróbáltam betenni egy képet de a nem tudtam feltölteni a képfeltöltés.hu-n mer nem megfelelő formátumú kép volt..hogyan töltsem fel? :oops: :oops:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.08.02. 09:50:45

Ezt is torrentről szedted?

Ha igen, akkor valszeg tele van rar file-okkal. Na ott nyisd meg az egyiket, és ha bejött a winrar, akkor menj a kicsaomagolásra, akkor kapni fogsz egy képfájlt, amit utána már tudsz kezelni daemonnal, és kezdődhet az install, majd a játék.

De ha nyomnál egy screenshotot a könyvtárról amibe töltötted, akkor világosabb lenne a dolog.
socio66

2008.08.02. 09:44:11

Drigo írta:Szólj bátran, hogy mi kéne pontosan szívesen keresek neked olyat, ami normális, és van rajta seeder is.
köszi egyelőre szeretném végre a PES-t telepíteni,amit letöltöttem...
ehhez kéne segítség,mert nem megy és már nagyon szeretnék játszani vele.
szoval van egy kicsomagolható fájl amiben van három fájl amiket ha megnyitok akkor grafikai beállitásokat tartalmaznak a játékhoz.plusz van egy jelentéktelen jegyzettömb.aztán a könyvtárban van még egy DAA fájl,egy Read Me és egy MSInfo fájl rendszerinformokkal.
és elhiszem hogy ez másnak könnyen megy,és tényleg én vagyok a buta ehhez,dehát én ahhoz szoktam hogy a haver ideadta a gémet én meg telepítettem és már játszottam is vele..ehhez képest most ez elég bonyolult nekem..na mindegy,ha valaki el tudná magyarázni nekem érthetően,megköszönném!
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.01. 23:43:29

Leo19 írta:Valaki tudna nekem valami jó videószerkesztő progit mondani amivel pl youtube-ról töltött vidiket összevághatok hasonlók.(ha magyar az mégjobb) :D előre is kösszi!!!! :wink: :wink:
Movie maker, www.honositomuhely.hu és fertig:D
Tim
Mezei fórumozó

2008.08.01. 20:43:25

socio66 írta:valaki nem tud egy normális letöltőoldalt ajánlani? most is letöltöttem a PES 2008 at torrentel és egyszerűen nem tudom telepíteni...pedig már kértem segítséget is de nem ment..lehet hogy én vok a hülye,de miért nem az van hogy van egy install fájl amire katt oszt' megy a telepítés? mist az eredi játékoknál...
torrentel már másodjára [auto_cenzúra] be ezt hogy letöltöm a gémet és a könyvtárban csak hülye kicsomagolható fájlok vannak amikkel nem tudok mit kezdeni..se Daemonnal se sehogy...szóval nincs valami jó kis oldal amiről normálisan le tudok tölteni játékot és használni is tudom?
Az általad említett "normális" letöltőoldalak egyszerűen nem léteznek..
Senki nem tölt fel 5-6 giga méretű fájlokat egyben(különböző okokból),és nagyon ritkán mellékelnek hozzá telepítő kódot,a legtöbb ilyen cucc feltört.
Mindig van valami trükk amivel aktiválni kell.Vagy úgy mint a tied hogy a reg.fájlt átírod a notepaddal,vagy van benne egy .exe fájl ami a crack-et hozza működésbe.Ha ezekkel nem boldogulsz akkor jobban jársz ha megveszed eredetiben...Gondolj arra hogy a torrentet több millióan használják,és általában boldogulnak a hülye kicsomagolható fájlokkal.
Szóval röviden lehet hogy a hiba benned van.

U.I: Vista kérdéssel forduljatok bátran Csongorhoz! Ő akkor sem váltana vissza XP-re ha fizetnének érte! :lol:
Kép
Leo19
Barça B

2008.08.01. 20:37:09

Valaki tudna nekem valami jó videószerkesztő progit mondani amivel pl youtube-ról töltött vidiket összevághatok hasonlók.(ha magyar az mégjobb) :D előre is kösszi!!!! :wink: :wink:
Mes que un club!!!!Hajrá Barca!!!!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.08.01. 20:17:30

Szólj bátran, hogy mi kéne pontosan szívesen keresek neked olyat, ami normális, és van rajta seeder is.

Vistás dologhoz: Lehet, hogy szépen néz ki, de eszi is a memóriád rendesen, mondjuk én sosem voltam elszállva a szép dolgoktól. Nem is értem mire jó, ha átlátszik egy ablak, vagy éppen "ovális" (ami csak ügyes lekerekítés, mivel bármennyire is király fejlesztők vannak, minden téglalapokból épül fel). De mivel nem ez volt a kérdés, így válaszolok végre arra is: alap vista rettenetes volt - én nem használtam, de hallottam/olvastam róla sokat - az sp-k jövetelével viszont kezd korrekten használhatóvá válni. Alapfunkciókat hamar meg lehet szokni. Viszont, mivel az MS "gőzerővel" dolgozik a windows 7-en (és elmondásuk szerint egy teljesen új op rendszerrel, rménykedjünk, hogy jobb lesz, mint a windows széria), így nem lesz hozzá szerintem akkora terméktámogatás, bár még így is több, mint az XP-hez, amihez 2009-től csak részleges terméktámogatás lesz - és ha jól emlékszem - 2011-től, pedig semmilyen, addigra viszont ígérik a 7-et. Én mondjuk amikor lápot vettem direkt op rendszer nélkülit kerestem ugyanaz a márka, konfiguráció és min. 20.0000 Huf különbség volt egy op rendszer nélküli (vagy FreeDos-os, Linuxos) és egy vistás gép között, persze cserébe kaptál egy szép és akkoriban szinte használhatatlan vistát, ami cserébe 500-800 megát evett a memóriádból.

Az új office-t viszont nagyon ajánlom, sokkal áttekinthetőbb, egyszerűbb lett, fele annyi kattintásba kerl egy-egy művelet elvégzése, el se hittem először, hogy MS fejlesztés. Akit esetleg érdekel lehet h fel tudok tölteni egy portable verziót, igaz angol, de össz-vissz 520 mega (ebben van world, excel, access, pp, meg még három más baromság), szal simán rárakod egy pendrivra, nem foglal semekkora helyet a gépeden.
socio66

2008.08.01. 16:28:37

bouba írta:
socio66 írta:valaki nem tud egy normális letöltőoldalt ajánlani? most is letöltöttem a PES 2008 at torrentel és egyszerűen nem tudom telepíteni...pedig már kértem segítséget is de nem ment..lehet hogy én vok a hülye,de miért nem az van hogy van egy install fájl amire katt oszt' megy a telepítés? mist az eredi játékoknál...
torrentel már másodjára [auto_cenzúra] be ezt hogy letöltöm a gémet és a könyvtárban csak hülye kicsomagolható fájlok vannak amikkel nem tudok mit kezdeni..se Daemonnal se sehogy...szóval nincs valami jó kis oldal amiről normálisan le tudok tölteni játékot és használni is tudom?
http://www.mininova.org/
http://isohunt.com/
ez ok,de ez is torrentes cucc..keresek valamit,pl.: FlatOut új része,és van belőle négymillió egyik feleakkora méretű mint a másik,de látszólag ugyanaz..
bouba
Capitá del Barça

2008.08.01. 16:24:52

http://www.mininova.org/
http://isohunt.com/
socio66

2008.08.01. 16:22:48

valaki nem tud egy normális letöltőoldalt ajánlani? most is letöltöttem a PES 2008 at torrentel és egyszerűen nem tudom telepíteni...pedig már kértem segítséget is de nem ment..lehet hogy én vok a hülye,de miért nem az van hogy van egy install fájl amire katt oszt' megy a telepítés? mist az eredi játékoknál...
matyi02
Entrenador del Barça

2008.08.01. 13:36:28

visca el barca írta:
matyi02 írta:http://www.lionsport.hu/catalog/index.p ... 04_169_254

Az első két mezben mi a különbség az ár miat ??? :oops: :?:
ott van.. nem látid? a 2. az csak kick off jersey. abban csak kezdőrúgást tudsz elvégezni :D

Kössz azért volt fura egyik enyi egyik meg annyi .
Am ezen a héten megyek venni azért kérdeztem :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2008.08.01. 13:18:44

ott van.. nem látid? a 2. az csak kick off jersey. abban csak kezdőrúgást tudsz elvégezni :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
matyi02
Entrenador del Barça

2008.08.01. 13:11:31

messi191 írta:

az egyik az gyerek méret a másik felnött aszem igy van

Mindegyiknél hasonlok a méretek csak az egyiknél keveseb van ezért nem értetem :D
Amugy THX :D :lol:
Kép
messi191
Barça C

2008.08.01. 13:07:06

az egyik az gyerek méret a másik felnött aszem igy van
matyi02
Entrenador del Barça

2008.08.01. 13:04:37

http://www.lionsport.hu/catalog/index.p ... 04_169_254

Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2008.08.01. 11:49:01

értem. kösz szépen. akkor ezek szerint jól gondoltam hogy egy próbát megér. majd meglátjuk :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.01. 11:31:08

visca el barca írta:windows vistához kéne egy kis help (nézzétek el nekem tudatlanságom, de egyszerűen nincs időm órákat olvasgatni a vistáról)

szóval. eddig asztali pc-n dolgoztam, xp alatt, de váltanom kell notebookra amihez természetesen vista jár. korábban úgy gondoltam, hogy leszedem róla és xp megy a helyére most azonban azon elmélkedem, hogy akár maradhatna is a vista (ha már egyszer kifizettetik..)

az idétlen kérdésem az lenne, hogy mennyivel másabb mint az xp (jobban különbözik e mint mondjuk az xp a 98-hoz, vagy ME képest), sok idő kell megszokni, illetve hogy azok az egyszerűbb progik amik xp alatt mennek (norton comm, régi office , régi mozilla stb.) mennek e itt is.

(ne azt írjátok, hogy [auto_cenzúra], meg stb ezt tudom én is :D)
Én is így voltam vele, mikor megvettem a Laptopot rögtön le akartam róla szedni a Vistát, de mikor megláttam elég szépen nézett ki stb. Szal egy ideig maradt, de egy pár progival befagyott (total commander stb.). Meg nagyobb a gépigénye is minden játéknak, porginak meg ilyeneknek. Leszedtem, és felraktam egy XP-t, azóta gyorsabb is a gép.
De most kijött Vistához is az SP1 állítólag kijavítottak egy csomó kompatibilitási problémát, optimalizálták a teljesítményt... Én még nem próbáltam de egy csomó jó dolgot hallottam róla. Szerintem szedd le, próbáld ki úgy a gépet, ha lassúnak találod vagy a régebbi progikkal sokszor befagy akkor tegyél rá egy XP-t.
De nekem a vinyóból le van foglalva 10 giga hely, ha esetleg visszatenném a vistát, akkor csak ugy tom ha azt nem formázom le mert amit kaptam hozzá lemezt az csak ilyen "ujrahuzo" lemez, szal nem teljes, más gépre nem is tudtam róla feltenni a Vistát.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Titinho
Director del Fútbol

2008.08.01. 11:19:00

grecki írta:
Titinho írta: Ugyanis kínaiul szeretném magamra tetováltatni azt, hogy: Titi vagy Tibi..
Hi!

Az egyik spanom barátosnője kínai, úh meg tudom majd kérdezni, ha gondolod. Csak nem tudom, hogyan lehet egy magyar nevet lefordítani, főleg úgy, hogy ha jól tudom, akkor a kínai írásjelek nem hangokat (betűket), hanem szavakat, szórészleteket jelentenek.

De azért próba szerecsen alapon megkérdezem. :wink:
Köszi szépen, de ha már ott vagy akkor a Fruzsi vagy Fyra nevet is megkérdeznéd nekem? :)

Tudom amúgy, hogy valami ilyesmit jelentenek, ezt lejjebb már taglaltuk is Tim kollégával, nemtudom mit jelent kínaiul leírva a nevem. :) Ha valami nagyon nagy hülyeséget, ökörséget, vagy valami szivatós dolgot, mondjuk "ingyen pippantok" vagy valami akkor mást íratok magamra. A hasamra akarom amúgy. :wink:

Köszi előre is mégegyszer! :)

Csumi
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Válasz küldése