2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
emberek ti mi a büdös francról beszéltek? nem tudja elviselni a nyomást????barcelinho_5 írta:Nálam a Barca vezére, szellemiségének megtestesítője mindenképpen Puyol, de hát tudjuk hogy a 10-es mezt nem gyakran hordják védők (kivéve Gallast).
Viszont az vitathatatlan hogy a legjobban Messi érdemelte meg, hogy megörökölje, Ronnie 10-esét. Viszont ha arra gondolok énis, hogy egy igazi vezéregyéniségnek kellett volna adni, akkor adtam volna inkább Xavinak vagy Iniestának! Bár véleményem szerint Messiből még válhat vezér, még csak 21, és szvsz még nem tudja úgy elviselni az ilyen nyomást a hátán, viszont ebbe idővel bele fog jönni!
szerinted egy 10es mezen múlik, hogy mekkora a teher a vállán? amikor 3at vágott a realnak, hidegvérrel a legutolsó utáni percben a harmadikat, akkor szerinted mekkora volt a teher?Ronaldinho&Barca írta:vale!Barátom, egyet értek veled, elég fura lesz majd megszokni. De talán Alvésen a 20-as mezt nekem még inkább.
Messibe nem érzem az igazi vezért, és így is van elég teher szegényke vállán. R10 ő igazi vezére volt a csapatnak, de Leoba nem érzem igazán. De a szám egy dolog, szerintem ha védők sorából úgy csinál bolondot ahogy ő akar majd akkor nem a számát fogjuk nézni véleményem szerint.
Amúgy kíváncsi vagyok mit szólhatott hozzá amikor megtudta, egyik legjobb barátjának számában fog jövőre focizni.
De megfogjuk szokni, csak idő kell és szívből remélem jövőre befut egy parádés évet, van egy érzésem.
Puyol lehetne a barca vezére !!! Megérdemelné. Ő a Lionheart, a csapatban !socio66 írta:én nem érzem senkiben az igazi vezért,talán Eto'o,Toure, Alves és Puyol lenne megfelelő erre a feladatra,de Eto'o a kilences,a többieken meg nemigen állna jól a tizes mez..Ronaldinho&Barca írta:Messibe nem érzem az igazi vezért
én nem érzem senkiben az igazi vezért,talán Eto'o,Toure, Alves és Puyol lenne megfelelő erre a feladatra,de Eto'o a kilences,a többieken meg nemigen állna jól a tizes mez..Ronaldinho&Barca írta:Messibe nem érzem az igazi vezért
Nem a mez teszi a mestert. De már Messi megszokta a 19-es mezt . Oda lehet neki adni a 10-est nyugottan megérdemli.vale írta:Rólad ezt tudtukRonaldinho&Barca írta:Szerintem nem volt olyan jó döntés. Nekem a 19-es sokkal jobban tetszett Messin, olyan Messis volt.Nálam a 19-es mindig is Leo száma marad. Nálunk a 10-es szám, egy vezér száma és egy kitüntetés. Szegény Leora nem kéne még több terhet akasztani, így is épp elég van rajta.
Szerintem maradhatott volna a 19-es, de a 10-es is jól áll neki. Én szabadon hagytam volna pár évig a 10-est az biztos.
![]()
![]()
Különben én is , de egy ilyen csapatnál mint a barca kell lennie egy tizesnek és ha valaki akkor Messi. Egyébként szerintem csak a személyisége miatt nem illik hozzá a 10es.
Hát ja régen Ronni volt a kedvencem Xavival 1etembe,de az idei évi hozzáállása megváltoztatta véleményemet tavasz elején és csak Xavi a kedvencem +Messi és Iniesta,na meg az egész BARCAAAAAAA!:Dvale írta:Talán nem is Messin fog nekünk furán állni hanem az lessz a furább hogy nem Ronien lessz.![]()
![]()
Szerintem maradhatott volna 19-es az olyan jól áltt rajta mikor a getafe ellen szólózott pl...........nekem egyszerűen naon nehéz lesz megszokni rajta ezt a 10-es mezt!!!Ilúvatar írta:Mi a véleményetek, hogy megkapta a 10 -es számot.
Én végülis örülök neki, de kicsit szokatlan még nekemElején még nem akartam senkinek odaadni a 10 -est, de aztán mégis tényleg a Messinek áll jól a 10es, csak még meg kell szokjam a változást
Rólad ezt tudtukRonaldinho&Barca írta:Szerintem nem volt olyan jó döntés. Nekem a 19-es sokkal jobban tetszett Messin, olyan Messis volt.Nálam a 19-es mindig is Leo száma marad. Nálunk a 10-es szám, egy vezér száma és egy kitüntetés. Szegény Leora nem kéne még több terhet akasztani, így is épp elég van rajta.
Szerintem maradhatott volna a 19-es, de a 10-es is jól áll neki. Én szabadon hagytam volna pár évig a 10-est az biztos.
Nekem itt sem jön be ez a szilikoncsoda.Nagyobb a melle mint Messi feje.Bestbarca írta:Mindenkiről van jobb meg rosszabb kép, de a videó többet mutat
Ezt skubizdd meg:![]()
![]()
![]()
http://www.metacafe.com/watch/335331/lu ... the_beach/